Keresés

Világszínvonalú Gold Professional Haircare Show Koppenhágában - fényképes beszámoló

Világszínvonalú Gold Professional Haircare Show Koppenhágában.

2018 októberében a Gold Haircare Professional világszínvonalú fodrász show-t adott, amelynek háttérmunkálataiban a cég hazai művészeti vezetője, a Hairspa Hungary bemutató fodrásza, Kada Szabó Éva is részt vett. A hatalmas rendezvénynek Dánia adott otthont, ahol rengeteg szakember betekintést nyerhetett a Gold filozófiájába.

Világszínvonalú Gold Professional Haircare Show Koppenhágában – fényképes beszámoló

A hatalmas show a skandináv főváros egyik legpatinásabb épületében, a CIRKUS-ban került megrendezésre. A Gold 800 fodrászt hívott meg estjére, akik Európa számos országból érkeztek. Kada Szabó Éva a GOLD Professional Haircare nemzetközi csapatának és a Hairspa Hungary delegációjának tagjaként vett részt a rendezvény előkészületi munkáiban, a backstage-ben, majd lépett a színpadra a fináléban.

A fantasztikus este keretei között 40 modell vonult fel változatos tour-okban. A 2,5 órás fodrász show világszínvonalú műsorral volt színesítve.

Gold Professional Haircare: LOOK BOOK

A márka két tulajdonosa – Victor Moreno és Marco Merie -, itt először mutatta be a GOLD Professional Haircare történetének első stílus inspiráló könyvét, a LOOK BOOK-ot, amelyben magyar részről is van mire büszkének lennünk, hiszen a színvonalas kiadványban megtalálható Kada Szabó Éva munkája is.

Gold Metamorphic világpremier Koppenhágában

A másik szenzáció a rendezvényen a GOLD Metamorphic termékének a világpremierje volt, amely mérföldkő a fodrásziparban, hiszen egy olyan forradalmian új technológiát képvisel, amely egyedülállónak számít a szakmában. A technológia alapja a BIOMIMIC sejtmásolás technológia, amely új alapokra helyezi az egészséges haj fogalmát. (Ha részletesen szeretnél megismerkedni a kezeléssel, kattints ide!)

A TELJES KÉPGALÉRIÁÉRT KATTINTS IDE!

Képek: Hairspa Kft. és Gold Haircare Professional