Keresés

Beton és púder kollekció 2019 by Sas Detty és csapata

Újabb kollekció következik: Beton és púder Sas Detty-től!

Az egyszerű kiegészítők és a könnyedén elkészíthető frizurák egyre nagyobb teret nyernek maguknak. Szakemberek körében is sokat találkozunk azzal a gondolattal, hogy a frizura készítésnek nem csupán annyi a célja, hogy minél többen és gyakrabban térjenek vissza a szalonba. Sokkal fontosabb, hogy a fodrász olyan hajat alkosson, amelyet a vendég otthon is “szalonból kilépősre” tud stylingolni. Sas Detty és csapata legújabb kollekciójukkal szeretnék megmutatni, hogy az egyediség néha valóban a minimalista megoldásokban rejlik: Beton és púder 2019.

Beton és púder kollekció 2019

Tűnj ki a tömegből, anélkül, hogy követnéd, amit a társadalmi normák diktálnak! – ezt üzeni Sas Detty és csapata a Beton és púder kollekcióval. A hétköznapi kiegészítőkről és frizura megoldásokról sokan úgy gondolják, hogy kevésbé tükrözik egy karakter stílusát, ez azonban éppen ellenkezőleg történik. Valaki minél inkább szeretné extravagáns színekkel, ruhadarabokkal vagy frizurával felhívni magára a figyelmet, a próbálkozás annál erőltetebbé válik.

A kulcs mindig abban rejlik, hogy az adott look mennyire tükrözi belső értékeinket és miképpen alkot egy egészet a kisugárzásunkkal – legyen szó intenzív vagy éppen púder színekről. Sas Detty most éppen a finomabb és lágyabb árnyalatokkal, apróságokkal és egyszerűséggel mutatja meg, hogy egy “snassz” megjelenést milyen megoldásokkal és eszközökkel tudsz feldobni. Abban biztos lehetsz, hogy a Beton és púder megmutat mindent, ami

  • olcsó és apró kiegészítő,
  • egyszerű, de mutatós technika (fonatok és besütések),
  • enyhe púderes árnyalat.

HAJ: Sas Detty, Gerebenics Emese, Venesz Judit, Orosz Gyöngyi, Kis Lola

SMINK: Nagy Alexandra

STYLING: Fehér Tamás (Bat Original)

FOTÓ: Bella Martin

WERK: Kiss Gábor

TERMÉKEK: Indola

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)