Keresés

Biolage R.A.W. - a valós, autentikus, jótékony hatású természetes hajápolás alapja

Ismerd meg velünk a Biolage R.A.W. termékeit!

Szerencsére már abban a világban élünk, ahol egyre több lehetőség nyílik saját környezetünk egészségének megőrzésére. A fodrászipar sem hagyja figyelmen kívül, hogy minél tudatosabbá – és ezen belül is -, környezettudatosabbá váljunk. Két szalonlátogatás között most már nem csak hajunk egészségének megőrzése az elsődleges! Ehhez nyújtanak segítséget a a Biolage R.A.W. termékei, amelyek a valós, autentikus, jótékoy hatású természetes hajápolás alapját fogják képezni!

Természetes hajápolás és Biolage R.A.W.

#1 akár 99%-ban biológiailag lebomló

(= azt mutatja meg, hogy egy anyagot mennyire képesek különböző mikroorganizmusok lebontani. A megállapításához használt vizsgálat az OECD által meghatározott nemzetközileg elismert módszertan, amely az anyagot fogyasztó baktériumok által elfogyasztott oxigén, illetve kibocsátott széndioxid mennyiségére épül.)

#2 mesterséges színezőktől mentes

#3 akár 100%-ban újrahasznosított műanyag

#4 szulfátmentes

#5 szilikonmentes

#6 parabénmentes

#7 250 hatóanyag kombináció

#8 akár 100%-ban természetes eredetű

REAL+ AUTHENTIC + WHOLESOME = Biolage R.A.W. professzionális és természetes hajápolás

A Biolage R.A.W termékei egyet jelentenek a természet, egészség és szépség tökéletes egyensúlyával, hiszen egyaránt szolgálja ki a professzionális és természetes hajápolás alapjait. Amellett, hogy hajunkat nem bántjuk a már megszokott káros hatóanyagokkal, a Biolage termékekkel minimalizáljuk ökológiai lábnyomunkat, csökkentjük a felhasznált víz mennyiségét és a hulladéktermelést, megakadályozzuk az erdők kiirtását.

A termékek alapanyagainak feldolgozása során a fő cél az, hogy a hajápoló termékek stabilabbak, hatékonyabbak és biztonságosabbak legyenek a használat alatt. Az egyes összetevők feldolgozásának mértéke különböző ugyan, mindazonáltal a Biolage R.A.W. termékek családján belül csak azokat az összetevőket tekintjük természetes eredetűeknek, amelyek megőrzik az eredeti növényi vagy ásványi kivonatok molekuláris szerkezetének minimum 50%-át. A Biolage R.A.W. termékeknél százalékos arányban feltüntetett természetes eredet, azoknak az összetevőknek a százalékos arányát jelöli, amelyek megfelelnek a természetes eredet fogalmának.

Biolage R.A.W. sampon és kondícionáló VS. hagyományos sampon és kondícionáló

A hagyományos samponoknál már bizonyára mindannyian találkoztunk az alapvető összetevőkkel, ahogyan a kondícionálók esetén is. A tisztításért a szulfátok, a dús hatásért a kationos polimerek, kondícionáláshoz pedig a szilikonok és zsíros alkoholok felelnek. A Biolage termékeinek megalkotásakor sikerült ezeket a káros anyagokat természetes összetevőkkel helyettesíteni, amelynél a tisztítás, dúsítás, kondicionálás már természetes alapanyagokkal működik. Ilyenek például a kókuszból, pálmából és pálmamagból kinyert összetevők, amelyek a Biolage samponok és kondícionálók alapjául szolgálnak, ezzel biztosítva egy gubacmentes, selymes és környezettudatos frizurát.

A Biolage termékcsalád megkapta a Cradle to Cradle nemzetközi elismerést

Ha még mindez nem volna elég, akkor még van egy jó hírünk, illetve érvünk van a Matrix legújabb termékcsaládja mellett. A Biolage termékek ugyanis nem régiben bezsebelték a nemzetközi Cradle to Cradle elismerést. Hogy mit is jelent mindez? Ez a díj gyakorlatilag az újrahasznosításra alkalmas termékek meghatározását és kifejlesztését jelenti. A hagyományos újrahasznosításhoz képest az alapvető különbség abban rejlik, hogy a nyersanyagok minőségi szintje több életcikluson keresztül megmarad, és kizárólag biztonságosnak minősített vegyi anyagok kerülnek felhasználásra. Ami nem jelent mást, minthogy nem keletkezik hulladék, ugyanis minden összetevő egyben tápanyag is!

Biolage R.A.W. vendég check-list:

kinek is ajánljuk?

  1. nagyvárosi nő
  2. egészségtudatos, környezetbarát
  3. természetes szépségre vágyó
  4. digitális világot kedvelő (Facebook, Instagram)
  5. sportos – túrázó, jógázó
  6. közepes/magasabb árakat az egészségért cserébe megfizető

Képek: Matrix Haircare Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)