Keresés

Matrix: Tonal Control és 21 fólia (videóval!)

Ismerd meg Tonal Controlt. Itt a Matrix legszínesebb újdonsága!

A Matrix elkötelezett, hogy a szakma legbefogadóbb márkája legyen. Ennek jegyében életkorra, szakmai háttére és tapasztalati szintre való tekintet nélkül minden fodrászt büszkén fogad támogató szakmai közösségébe, ahol a szakemberek minden eszközt, valamint tanulási- és versenyzési lehetőséget megkapnak sikereik eléréséhez. Ennek egyik legújabb ékköve a Tonal Control termékcsalád.

Tonal Control – egy sokszínű márka legszínesebb újdonsága

A Matrix mindig is élen járt a sokszínűségben. Az árnyalás pedig nem más, mint egy végtelen játék a színekkel, ám ennek a technikának is megvannak a maga pontos szabályai. Könnyítsd meg a munkádat a Matrix új, savas hajszínező családjával a biztos és kiszámítható, ugyanakkor ragyogó és változatos színeredmények elérése érdekében!

A világosítás és az azt követő árnyalás egyike azon népszerű szolgáltatásoknak, amelyet a vendégek otthon nem tudnak maguknak professzionálisan megvalósítani, így a tökéletes eredményhez mindig szükség van egy profi fodrász ügyes kezeire.

Ugyanakkor az egész folyamat pontos munkavégzést és tökéletes koncentrációt igényel. Sok fodrásznál pánikot és stresszt válthat ki, ha hatóidő előtt öblítik le a hajszínezőt, így a kapott színeredmény nem biztos, hogy olyan átütő lesz. A keverék azonnal oxidálódik, és a kapott színeredmény mérföldekre lehet a kívánttól.

Jól látható oxidáció

Szabadulj meg az aggodalmaktól a Toner Control színekkel!

A Matrix célja az, hogy olyan újításokat vezessen be, amelyek segítenek ezeket az árnyalás során jelentkező kellemetlen érzéseket elkerülni, hogy a színek használata magabiztos és örömteli folyamat legyen. Elvégre a hajjal való munka egyet jelent a szórakozással, a szabadsággal, a képzelet teljes kibontakoztatásának lehetőségével.

A Tonal Control színezőkkel sokkal magabiztosabban végezheted az árnyalást, hiszen a színpaletta minden árnyalata tökéletesen kiszámítható eredményt biztosít. A világosítást követő árnyaláshoz tervezett 15 különböző tónusú, gél állagú, savas hajszínező lehetővé teszi, hogy élőben nézhesd végig a pigmentáció folyamatát.

Válogass kedvedre az árnyalatok széles kínálatából – a platinaszőkétől egészen a hamvas sötétbarnáig – sőt a palettáról természetesen a finomabb színeredmények elérését biztosító „Clear” sem hiányozhat. Ezek a hajszínezők rendkívül gyorsan alkalmazhatók, ecsettel vagy applikátorral is könnyedén, egyenletesen felvihetők a hajtövektől egészen a hajvégekig.

Használatuk által az árnyalás folyamata jelentősen leegyszerűsödik, miközben te minden aggodalom nélkül hagyhatod, hogy a keverék kifejtse varázslatos hatását a hajon. A Tonal Control termékcsalád gondoskodik arról, hogy a világosított hajon elért színeredmény tökéletes összhangban álljon a vendég és a fodrász elvárásaival.

Miért fogsz azonnal beleszeretni ezekbe a termékekbe?

Valós időben is jól látható oxidáció: kiszámíthatóságot biztosít. A hajszínezők a 20 perces hatóidő alatt fokozatosan sötétednek, így mindig pontosan fogod tudni, mikor kell leöblíteni a terméket.

Színkódolás: minden színcsoport tubusának más színe van, így nem lehet összekeverni őket, és nem fogsz összezavarodni a használatuk során.

Hosszantartó eredmény: a Matrix termékek nemcsak a színt változtatják meg hatékonyan, hanem ápoló hatással is bírnak. Készülj fel, és főleg készítsd fel vendégeidet a lenyűgöző színeredményekre, amelyek akár hat hétig* is tartósak és káprázatosan ragyogóak maradnak.

Ha mindez még nem lenne elég, íme a Matrix Tonal Control néhány további előnye:

  • Nincs erős illata
  • Egymás között keverhető árnyalatok
  • Optimalizált pH-értékű, ammóniamentes hajfesték, amellyel minimálisra csökkenthető a kutikula megduzzadása
  • 100%-ban előkevert oxidációs festékanyagok
  • FSC tanúsítvánnyal rendelkező kartondoboz, újrahasznosítható tubus

Soha többé ne ess pánikba – itt az ideje, hogy vendégeid minden kívánságát bátran és magabiztosan teljesítsd. A Tonal Control teljes körű portfóliója szabad kezet és boldog mosollyal kísért, nyugodt munkavégzést biztosít a számodra, amelynek eredményével vendéged is tökéletesen elégedett lesz.

*Hetente 4 alkalommal történő hajmosás = 24 hajmosás mellett

Egy nap a Matrix jegyében

A Fodrászinfó meghívást kapott a Matrixhoz, hogy egy közösen eltöltött nap keretein belül ismerhesse meg a termékcsaládot. Fókuszban a Tonal Control családon kívül a "21 fólia" fóliás technika állt. Ennek megalkotója Niall McNulty, angol ambassador fodrász. A fóliás technika magyar bemutatását Bicskei Laura és Bencze Máté tartotta.

A hajtő árnyalását a Tonal Control termékcsalád segítségével végezték, a haj mosását és ápolását pedig a Food for Soft termékekkel és az Instacure spray segítségével. A folyamatról egy összefoglaló videót is készítettünk! Nézzétek:

Az forgatásról képeket is készítettünk, íme:

Szöveg és képek: Fodrászinfó, Matrix Magyarország