Keresés

Whisper Ton a Matrix hazai influenszere

Ismerjük meg Whisper Ton és a Matrix közös munkáját!

EBBEN A CIKKBEN

01Sokaknak nem kell bemutatnunk téged, de aki esetleg nem ismer, mondd el kérlek, hogy ki vagy te, és mivel foglalkozol!02Tevékenységeddel milyen üzenetet szeretnél átadni a követőidnek? Mi a te motivációd?03Az egyik legismertebb hazai tartalomgyártóként igazán nagy felelősség, hogy milyen kampányokhoz adod a neved. Miért mondtál azonnal igent a Matrix felkérésére? Mi az, ami megtetszett neked a márka üzenetében, termékeiben és szolgáltatásaiban?04Milyen terveitek vannak, milyen kampányokban veszel majd részt a Matrix márkánál?05Céljaid, például az elfogadás és a sokszínűség hirdetése sokak számára talán „nem is hirdetendők”, alapvetésnek számít. Mit gondolsz, miért van mégis ezek kimondására szükség Magyarországon 2023-ban? 06A fodrászat egy nagyon bizalmi szakma, ahol a vendégek elég korán, és elég őszintén kitárulkoznak. Véleménykülönbségek esetén szerinted hogyan lehet jól kommunikálni egymással?07Ha a magyar társadalmat nézed a saját közösségi oldalaidon keresztül, akkor mit látsz? A kommentek mire utalnak?08Vannak-e „sikersztorijaid”, melyeket alap célkitűzéseddel elértél? Kaptál-e ilyen irányú megerősítést már? 09Hogyan kell elképzelni a te életed és miként alakul a pályád? Hol látod magad 10-20 vagy akár 50 év múlva? Milyen karrierlehetőség van előtted?10Van-e benned affinitás egy másik szakma elsajátítására? Van-e valami más, ami vonzó számodra?

Büszkék lehetünk a hazai fodrászközösségre, amely egyre elfogadóbb és nyitott az újdonságokra, ám sok tekintetben mégis ragaszkodik a hagyományokhoz. A látókör szélesítése, az elfogadás kulcsfontosságú és végre a mindennapjaink része ez a fajta gondolkodás. A divatszakma különösen érzékeny erre a témára, így kiemelt fontosságú, amikor ennek hirdetését egy fodrászmárka tűzi ki zászlajára. Ismerjük meg a Matrix márka 2023-as hazai influenszerét, Whisper Tont.

Sokaknak nem kell bemutatnunk téged, de aki esetleg nem ismer, mondd el kérlek, hogy ki vagy te, és mivel foglalkozol!

Az én nevem Ton, bár social felületeken a legtöbben WhisperTon néven találkozhattatok velem. Tartalomgyártással foglalkozom közösségi média felületeken, ahol az életem egyes részeit osztom meg a nézőimmel különböző szórakoztató fotókon, videókon keresztül.

Tevékenységeddel milyen üzenetet szeretnél átadni a követőidnek? Mi a te motivációd?

Szeretném megmutatni az embereknek a tartalmaimon keresztül, hogy a diverzitás egy csodálatos dolog, nem szabad félni, megmutatni igaz színeinket, hogy kik is vagyunk valójában, hiszen ez tesz minket egyedivé, különlegessé, és ettől leszünk megismételhetetlenek. Önmagunknak lenni a leginkább felszabadító, eufórikus érzés és mindannyiunkban ott van a potenciál, hogy maradandót alkossunk, így élnünk kell ezzel a lehetőséggel, és nem félhetünk a normák ellen menni, önazonos módon cselekedni.

Whisper Ton szerint mindig önazonos módon kell cselekedni

Az egyik legismertebb hazai tartalomgyártóként igazán nagy felelősség, hogy milyen kampányokhoz adod a neved. Miért mondtál azonnal igent a Matrix felkérésére? Mi az, ami megtetszett neked a márka üzenetében, termékeiben és szolgáltatásaiban?

Amellett, hogy természetesen hihetetlen hatékonyak és számomra szuperül beváltak a termékek, a brand nyitottságra való buzdítása, az elfogadás, sokszínűség népszerűsítése az, ami a legjobban megfogott benne. Nálam is ez az az üzenet, amit nap mint nap igyekszem átadni a nézőimnek.

Milyen terveitek vannak, milyen kampányokban veszel majd részt a Matrix márkánál?

Több különböző izgalmas kampány is készülőben van, de no spoiler, mindenre fény derül a maga idejében.

A Matrix és Ton idei közös együttműködését a TikTok-on ti is megtudjátok nézni:

@whisperton

Hirdetes | TRANSITION TUTORIAL az új kedvenc MATRIX termékeimmel 🔥❤️@Matrix #matrix #matrixhu #styling #stylingforall

♬ original sound - Ton

Céljaid, például az elfogadás és a sokszínűség hirdetése sokak számára talán „nem is hirdetendők”, alapvetésnek számít. Mit gondolsz, miért van mégis ezek kimondására szükség Magyarországon 2023-ban?

Úgy gondolom, hogy egy olyan társadalomban szocializálódtunk, ahol mélyen belénk égett az elmúlt évtizedek alatt a “mástól” való félelem és nem igazán szeretünk nyitni. Pedig a “más” nem mindig rossz, sőt, épp ellenkezőleg! Azért mert valakinek eltér a bőrszíne, vallása, szexuális orientációja a miénktől, még nem jelenti azt, hogy ő “rossz” vagy kevesebb, mint mi. Az embert nem ezek a külsőségek határozzák meg, azonban ezt sokan még nem így látják. Ezért is fontos, hogy megmutassuk nekik, érzékenyítsük őket, milyen szép is tud lenni a másság!

Whisper Ton

A fodrászat egy nagyon bizalmi szakma, ahol a vendégek elég korán, és elég őszintén kitárulkoznak. Véleménykülönbségek esetén szerinted hogyan lehet jól kommunikálni egymással?

Talán a legfontosabb, hogy ne invalidáljuk egymás érzéseit, legyen szó bármely témáról is. Véleményem szerint egy embert nem lehet megváltoztatni, csak ő maga tud a saját fejlődése érdekében tenni. Ha és amennyiben nyitott arra, hogy meghallgassa a mi gondolatainkat, óvatosan érdemes megosztani vele, hogy mi hogyan látjuk az adott témát. Ezt ő remélhetőleg elemezni fogja magában és bízom benne, hogy - legjobb tudása szerint - ezt követően mérlegeli a befogadott információt, ami aztán később a világnézetében változást indikálhat.

Ha a magyar társadalmat nézed a saját közösségi oldalaidon keresztül, akkor mit látsz? A kommentek mire utalnak?

Nehéz megmondani hiszen azáltal, hogy egyre több embert érek el, nem egy fix közösség változását látom. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy az a generáció, aki az én vagy hozzám hasonló, akár külföldi, liberálisabb, “nyugati gondolkozású” tartalomgyártók videóit fogyasztja nap mint nap, már jóval nyitottabban áll a világhoz. Természetesen van az a réteg, aki neveltetés, közeg és egyéb külső behatások miatt kevesebb nyitottságot mutat ebbe az irányba, de véleményem szerint összeségében egy nagyon pozitív tendenciát figyelhetünk meg a Z generációban az elfogadás tekintetében.

Vannak-e „sikersztorijaid”, melyeket alap célkitűzéseddel elértél? Kaptál-e ilyen irányú megerősítést már?

Számomra a legnagyobb siker, amikor a napi több száz olyan üzenetet olvashatom a nézőimtől, amiben megköszönik, hogy egy videómmal mosolyt csaltam az arcukra egy nehéz nap után, vagy ahol leírják, hogy az én tartalmamnak köszönhetően mernek önmaguk lenni! Ennél nagyobb öröm nincs is számomra!

Whisper Ton számára öröm, ha a követők leírják az érzéseiket.

Hogyan kell elképzelni a te életed és miként alakul a pályád? Hol látod magad 10-20 vagy akár 50 év múlva? Milyen karrierlehetőség van előtted?

Őszintén szólva azt sem tudom, hogy egy hét múlva mit fogok csinálni nem, hogy 10 év múlva. Bízom a sorsszerűségben és abban, hogy céllal vagyunk itt mindannyian és tudom, hogy akárhogy is alakul majd az életem, az okkal történik és az lesz az én tökéletes utam!

Van-e benned affinitás egy másik szakma elsajátítására? Van-e valami más, ami vonzó számodra?

A legszebb dolog az “influenszerkedésben”, hogy ez rengeteg szakma egyvelege. Én vagyok saját magam fotósa, vágója, producere, stylist-ja, marketingese stb., stb. Így nap mint nap újabb és újabb területen próbálhatom ki magam!

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)