Keresés

TikTok fodrász: Szűcs Máté kérdezz-felelek

Szűcs Máté nem tagadja, először hobbiból kezdte, ma már TikTok fodrász!

Szűcs Máté fodrásztanuló, aki kezdetben csak hobbi szinten volt fent a TikTok-on, ma már innen jönnek hozzá a szépülni vágyók. TikTok fodrász lett belőle, vajon ő ezt mennyire kezeli tudatosan? Kérdezz-felelek következik.

Mesélj kérlek magadról: mikor döntötted el, hogy fodrász leszel?

Szűcs Máté vagyok, 18 éves. Békésmegyében lakom és Békéscsabán tanulok. Már gyerekkoromban fodrász szerettem volna lenni. Még 1 szakmai évem van a suliból.

Mik a jövőbeni terveid: hol fogsz dolgozni? Hogyan fogod magad hirdetni?

Budapesten szeretnék dolgozni. Mivel Tiktokker vagyok, így ott is hirdethetem magam, de már most egyre több céggel van együttműködésem és ezek által is népszerűbb leszek. Minél több versenyen próbálok indulni és sikereket elérni.

Szűcs Máté fodrásztanuló, TikTok fodrász

Aki esetleg nem tudná, avass be kérlek, ki a Tiktokker és te hogyan lettél TikTok fodrász?

A Tiktokker A Tiktok applikációra gyárt kreatív videókat, amiket az emberek nézhetnek és likeolhatnak. Követőket és szíveket lehet szerezni az alkalmazással. Én a személyes és vicces videók mellett fodrász step by step videókat is gyártok, így lettem egyben TikTok fodrász is.

Érdekelne, hogy egy pályakezdő fiatal milyen álmokkal indul neki a szakmának? Mik a közeli és távlati céljaid?

Nem szeretnék olyan fodrász lenni, aki az alap dolgokat tudja elkészíteni és nem ismeri az új trendeket. Mindig is ki akartam tűnni a tömegből, ezt a munkáim által szeretném elérni. Nyilván a mestervizsgát is később le szeretném tenni. Az influenszerkedést pedig folytatni fogom.

Mit gondolsz, a TikTok segít majd neked vendégeket szerezni, így hogy te TikTok fodrász vagy?

Igen, szerintem ez a felület tökéletes arra, hogy nagyszerűen reklámozd magadat. Itt mindenki látja a munkád és elég nagy követőtábort tudsz építeni. Élvezem a TikTokkerkedést, ezért kezdtem el. Jelenleg 72.500 követővel rendelkezem.

Úgy tudom, egy ideje teszteled a Lisap márkát is. Mik a tapasztalataid?

Igen, kedvelem nagyon a Lisap márkát. Szerintem nem bonyolult a használata, nagyon könnyű vele dolgozni. Sok terméke van, ami más cégnek nincs, így több egyedi hajat tudok készíteni. Én szeretem!

SZŰCS MÁTÉ TIKTOK FODRÁSZ MUNKÁI, AMIKET LISAP TERMÉKEKKEL KÉSZÍTETT:

Pályakezdőként hogyan látod a fodrász szakmát? Kiket követsz, kiktől tanulsz és kiktől szeretnél tanulni a jövőben?

A külföldi mesterfodrászokat nézem és követem. Szeretem behozni és elkészíteni a legújabb trendhajakat, mert ezek nem átlaghajak. Azt a hatást szeretném elérni a munkám által, hogy amikor végig megy az utcán a vendégem, akkor megcsodálják a haját, megforduljanak utána, elkérjék a számomat. Szeretném, ha a vendégeim kitűnnének a frizurájukkal a mindennapokban. A Mesteremtől, Palkóné Zámbó Edittől nagyon sokat tanulok, rengeteget adott nekem.

Képek: Szűcs Máté