Keresés

Matrix Food For Soft - új hidratáló hajápoló termékcsalád

Tudj meg mindent az újdonságról: Matrix Food For Soft termékcsalád!

A vendégek egyre súlyosabb problémának élik meg hajuk szárazságát, minél előbb megoldást szeretnének találni rá. A Matrix meghallgatta kérésüket, és erre az igényre fókuszálva alkotta meg az avokádóolajjal és hialuronsavval gazdagított, speciális hidratáló hajápoló termékcsaládot, a Food For Soft-ot.

A L’Oréal csoporthoz tartozó, dinamikusan fejlődő hajkozmetikai márka, a Matrix folyamatos inkluzivitásra való törekvésének megfelelően legújabb, mindennapos használatra szánt termékcsaládja hajtípustól függetlenül minden fogyasztó szívét megnyerheti. A Matrix folyamatosan törekszik az egyszerű és elérhető megoldások kifejlesztésére, ezért az új termékbevezetéssel egy időben a termékek csomagolását is megújították. Az új csomagoláson egyszerűbben értelmezhető jelölések kaptak helyet, valamint az élénk színeknek köszönhetően a termékek könnyebben felismerhetők, a flakonok formája alapján pedig a terméktípusok is könnyedén megkülönböztethetők. 

Mielőtt bármit mondanánk...

...arra gondoltunk, hogy először a termék forgalmazóit kérdezzük meg, ők mit éreznek a termékek használata után. Hiszen egy dolog, hogy a termék marketingjével és bevezetésével foglalkoznak, de kíváncsiak voltunk arra is, mit tapasztalnak saját hajukon:

Lancz Esztella – Advocacy & Online Brand Manager Matrix CZ/SK/HU

"Közel három hónapja használom a Food For Soft termékcsaládot, amit már az első használat után imádok. Nagyon kellemes az illata és megfelelően hidratálja a száraz göndör hajamat. A kedvencem az olajszérum, amit a nyári utazásaimhoz is magammal viszek, hogy megfelelően ápoljam a hajam a nyári melegben is."

Adorján István - Üzletfejlesztői képviselő

"8 éves képviselői pályafutásom alatt még nem találkoztam ennyire hatékony és azonnali, látványos eredményt hozó ápolócsaláddal. A megjelenése és a tartalma elképesztően pozitív hatást gyakorolt a fodrász kollégákra. Négy hét leforgása alatt olyan sok pozitív visszajelzést kaptam a partnerektől, amit még nem tapasztaltam. Leginkább azt emelték ki, hogy mennyire feltölti a hajat, puha, selymes tapintást kölcsönöz és mégsem száll. Kihagyhatatlan szolgáltatás a sampon, balzsam, olajszérum hármasa a vendégek számára. A hozott eredmények, az illatok, a hajak fénye, ápoltsága önmagáért beszél. Ha valaki plusz lendületet, sikerélményt keres, ne hagyja ki! Ott a helye ennek a termékcsaládnak a szalonban."

Forgó Tünde - Üzletfejlesztői képviselő

"Érezhetően puhább, selymesebb, fényesebb a haj már az első használat után. Fontos, hogy a vékony szálú hajat elnehezítheti, amennyiben nincs alaposan kiöblítve a sampon és a kondi, erre oda kell figyelni. Az olajszérum pedig nem csak szuper hővédő, mely 230 fokig védi a hőtől a hajat, hanem hajban maradó termékként is funkcionál."

Matrix Food For Soft – Miért jó választás?

A fodrászok új kedvenc hajápolási termékcsaládja, a Food For Soft a hidratálásra szomjazó haj igényeit elégíti ki. Mindenkinek a haja igényel egy kis táplálást. A túlságosan igénybe vett, vastag szálú, ősz vagy hőhatás miatt sérült haj pedig különösen hálás lesz a minden hajtípusnak rendkívül selymes tapintást biztosító hajápolási rendszer előnyeiért.

A termékcsalád tagjai:

  • hidratáló sampon,
  • fésülést könnyítő hidratáló kondicionáló,
  • többfunkciós ápoló olajszérum
Matrix Food For Soft termékcsalád

Az innovatív, professzionális hidratáló termékcsalád akár 72 órán át* segít megtartani a nedvességet a hajban, és akár hétszer hidratáltabb* hajat eredményez. A termékek hidratáló erejüknek köszönhetően selymes tapintást, ragyogó megjelenést és sima felületet kölcsönöznek a hajnak. Emellett kondicionálják a hajat, és könnyebb kezelhetőséget biztosítanak neki.

*A Food For Soft sampon, kondicionáló és olajszérum együttes használata esetén, egy kondicionáló hatással nem rendelkező sampon használatával összehasonlítva.

A termékek együttes használattal fejtik ki legjobban hatásukat: a sampon alkalmazását az ápoló és hidratáló kondicionáló követi. A hajápolási rutin utolsó lépéseként a hajat a többfunkciós hajápoló olajszérummal kezeljük, amely amellett, hogy megőrzi a haj hidratáltságát és selymes tapintást eredményez, akár 230 °C-ig hővédelmet is biztosít.

Avokádóolaj és hialuronsav

A Food For Soft két legfontosabb aktív összetevőjét gyakran alkalmazzák a bőrápolásban: a nedvesítő hatásáról ismert hialuronsav nedvességgel tölti fel a hajszálakat, míg az avokádóolaj a hajszálak belsejébe zárja a nedvességet.

A hialuronsav egy kivételes képességekkel rendelkező molekula, amely szivacshoz hasonlóan akár súlyának 1000-szeresét is képes megkötni víz formájában, így bármilyen hajtípust mélyen hidratál. A hialuronsav természetesen jelen van a testünkben, azonban a Matrix új hidratáló termékcsaládjának használata kimondottan ajánlott, ha külső hatások miatt a molekula természetes termelődése lelassul, és ezért újra kell tölteni a készleteket.

A hialuronsav hatékonysága tovább fokozható a sokoldalú, könnyed avokádóolajjal, amely vízzáró védőréteget képez a hajszálakon, ezáltal a hialuronsav által megkötött vizet a hajszálak belsejébe zárja, és megelőzi a hidratáltság elvesztését. A termékek azonnal revitalizálják a hajat, és tapinthatóan selymessé teszik a hajszálakat.

Food For Soft: előtte-utána

A Food For Soft termékcsalád az oktatófodrászok körében is nagyon sikeres:

"Az egyik legjobb és leghatékonyabb ápoló család a szőkített árnyalt hajam ápolására. Az olajszérum használata pedig a minden napokban elengedhetetlen, hiszen állandóan formázom a hajam, így mindig friss, fényes, ápolt kinézetet ad. Amennyire én megszerettem, úgy a vendégeim is keresik, használják és nagyon pozitív visszajelzést adnak. Már a csomagolás is trendi, mai és az illata olyan Matrixosan szuper." - Tóth Tímea

A termékcsaládról a Matrix blogbejegyzésében is olvashatsz!

Matrix Food For Soft bemutató Budapesten

A Matrix a legújabb termékcsaládját Budapesten is bemutatta egy tetőtéri medencés parti keretein belül. Az esemény influenszereket, újságírókat és érdeklődőket is megmozgatott. A medencés parti kitűnő választásnak ígérkezett a termékbemutatóhoz, a hidratálás és a felfrissülés az egész eseményt átjárta. Ez pedig a haj számára is fontos, különösen a nyári időszakban.

Az érdeklődők az új termékcsalád megismerése mellett kipróbálhatták a molekuláris koktélokat, kézműveskedhettek és személyre szabott hajdiagnózist is kaptak (egyéni konzultáció, a haj aktuális állapota, otthoni hajápolási tippek), így az esemény a szépség sokféle arcát és lehetőségét vonultatta fel. Az estét egy látványos drag queen show zárta, a résztvevők pedig egy maradandó élménnyel és új látásmóddal térhettek haza.

Néhány kép az eseményről:

Forrás és képek: Matrix

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)