Keresés

Blonde Specialist IV. képzés - szőke színkorrekciók

A teljeskörű tudásért jelentkezz a képzés negyedik részére is!

A Schwarzkopf Professional négyrészes Blonde Specialist mesterkurzusa segít neked elsajátítani a szőkítés legapróbb részleteit is. Íme a tudnivalók a kurzus negyedik részéről!

Mit tanulhatsz?

Itt az ideje, hogy felfrissítsd szőke korrekciós technikákkal kapcsolatos tudásodat! Ismételd át ezt a számos kihívással teli folyamatot, hogy többé ne fájjon miatta a fejed! Konzultálj, diagnosztizálj és kínálj megoldást a vendég igényei alapján – a tökéletes szőke többé nem jelenthet kihívást!

Oktató

Blanke Dávid

Oktatás időpontja

Június 7.

Oktatás időtartama

10:00 – 17:00

Oktatás helyszíne

ASK Akadémia Budapest

Oktatás díja

52.000 Ft

Jelentkezés

Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/

Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!

Válassz oktatást!

Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb résztvevőket!

Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!

A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz!

A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36 30 437 4519-es telefonszámot vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

Megjegyzések

A képzésre vigyél magaddal fésűt, kefét, hajszárítót és hajformázó eszközöket!

A képzés egy négyrészes mesterkurzus befejező része!

Márka:

Schwarzkopf Professional

Ingyenes:

nem

Online:

nem

Alkalmak:

  • 2023. június 7.: ASK Academy @Budapest