Keresés

Blorange hajszín

Blorange hajszín: van, akinek nyári hajszín, másnak évekig tartó szerelem. Neked hogy tetszik?

A szó maga a blonde+orange szóból ered, és egy narancsos, pirosas, szőkés keverék tulajdonképpen. Hasonlít a rose gold árnyalatra, de több vöröset tartalmaz. Ez kicsit megbolondítja az összhatást, és sokkal vadabb, dögösebb megjelenést biztosít a viselőjének, és az árnyalattól függetlenül mindig végtelenül nőiesen hat.

Honnan ered?

Ez a trend a Bleach London megalapítójától, Alex Brownselltől indult el, még két évvel ezelőtt, aki posztolt egy képet erről a viseletről Instagram oldalán, a közösségi oldalak pedig pillanatok alatt felkapták. Mára pedig megőrülnek érte a hölgyek. Külföldön hatalmas sláger, de már itthon is sok-sok blorange hajszínt látni. Ami valljuk be nem csoda, mert ez az árnyalat egyszerűen tényleg őrjítő, annyira szép.

Továbbra is hódít a blorange hajszín

Kinek ajánlott a blorange hajszín?

A blorange egy tökéletes árnyalat, ami igazán kifejező tud lenni azok számára, akik meg akarják mutatni az eddig rejtegetett énjüket. Mivel ez a hajszín rengeteg árnyalatban készíthető, így megannyi lehetőségünk van válogatni – megtalálni az egyéniséghez leginkább passzolót. Ha visszafogottabb frizurát szeretnénk, választhatunk egy világosabb árnyalatot, vagy éppen hogy csak melírként is tehetjük a hajunkba, hogy egy kicsit feldobjuk az eddigi hajszínünket. Ha valami vagányabbat és dögösebbet, vadabbat szeretnénk, akkor egy sötétebb, narancsosabb vörösesebb árnyalat ajánlott, akár az egész hajra. Az biztos, hogy az utcán mindenki megfordul ezután a frizura után.

Milyen blorange árnyalatot válasszunk?

Itt sem lehet figyelmen kívül hagyni a bőrtónus színét, mert az igazán meghatározó a szín kiválasztásában. A melegebb bőrtónussal rendelkező emberekhez jobban passzol az aranyosabb árnyalat, míg a hidegebbekhez a hamvas színek. Persze ha visszafogottabb, természetesebb megjelenést szeretnénk elérni, akkor mindenképp érdemes a blorange egy világosabb árnyalatát választani, és a sötétebb, narancsosabb színeket meghagyni a bevállalósabbaknak.

Itt az ideje, hogy belevágj! Blorange hajszín most!

Nem is érdemes tovább találgatni, hogy milyen hajszín fog tavasszal hódítani. A blorange biztosan, hiszen ennél szebb és vidámabb színt ritkán látni. Keresd fel fodrászodat és találjátok meg a hozzád illő blorange hajszínt! Mire vársz még? 🙂

Képek: Be beautiful, Hearstapps, PinImg, Omgcolors

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)