Keresés

Bond Enforcing Premium Clay Lightener: a szabadkézi technika szintlépése

Szintlépési lehetőséget kínálunk: Bond Enforcing Premium Clay Lightener.

A szabadkézi technikák még mindig virágkorukat élik, ezért itt az ideje, hogy új szintre emeld szalonod balayage-szolgáltatásait! Ha kreatív, szabad kézzel megalkotott szőke eredményekre vágysz, ints búcsút a fóliáknak, és válaszd a Schwarzkopf Professional legújabb innovációját, a beépített kötéserősítő technológiával ellátott Bond Enforcing Premium Clay Lightener agyag alapú szőkítőjét. Balayage-élmény újratöltve, készen állsz?

Balayage-élmény újratöltve a Schwarzkopf Professional erejével

A kifinomult nők és a prémium szalonok igényei alapján kifejlesztett BLONDME termékek mindent megadnak a profi coloristok számára: valódi szőke lookok, magabiztosság, erőteljesség és egyediség. A szortiment legújabb terméke egy professzionális agyag alapú szőkítő, ami forradalmasítja a szabadkézi technikák tudástárát. A prémium termék egy továbbfejlesztett, levegő hatására szilárduló formula, ami egy külső réteget képez a hajon. Ezzel lehetővé teszi, hogy a szőkítő maximális hatása mellett, mindvégig megőrizze a nedvességtartalmát, úgy, hogy a külső réteg védi a nem színkezelt hajat a terméktől.

2 in 1 technológia – agyag alapú szőkítés, hatékony kötéserősítés

A BLONDME első agyag-alapú szőkítője beépített kötéserősítő-technológiát tartalmaz, amely minimalizálja a hajtöredezést a szőkítő és világosító szolgáltatások során. Az innovatív új termék állagának köszönhetően, az eredmény sokkal precízebb felvitelt, és egyenletesebb szőke eredményt biztosít. A fodrászok így teljes magabiztossággal készíthetik el a szabadkézi balayage frizurákat, és a legmodernebb lookokat is.

A BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener szőkítőpor előnyei:

#1 egyedi, levegő hatására szilárduló formula

#2 könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb felvitel

#3 beépített kötéserősítő technológia

#4 akár 7 színmagasságnyi világosítás

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional