Keresés

Ismerd meg a kötéserősítő technológiával készült színeltávolítót: Bond Enforcing

Ismerd meg a kötéserősítő technológiával készült színeltávolítót: Bond Enforcing!

Szeretnél visszamenni az időben? Állítsd vissza vendéged hajfestési előzményeit a Schwarzkopf Professional legújabb színeltávolítójának segítségével! Ismerd meg a FibreBond Enforcing kötéserősítő technológiával készült színeltávolítót: Bond Enforcing!

Professzionális színeltávolítás: Bond Enforcing by Schwarzkopf Professional

A színeltávolító és korrekciós szolgáltatásokat övező érdeklődés megállíthatatlanul tör előre. A Schwarzkopf Professional erre a keresletre kíván válaszolni a legfrissebb újdonságával, amelynek megalkotása során szem előtt tartotta a fodrászok igényeit. A szakembereknek tiszta és egészséges alapra van ahhoz szükségük, hogy egyenletes hajszínt tudjanak biztosítani vendégeiknek. Így született meg a Bond Enforcing színeltávolító, amely a FibreBond Enforcing technológiának köszönhetően képes megerősíteni a hajrostok kötéseit.

Bond Enforcing és FibreBond technológia: az egészséges hajszíneltávolítás alapja

Ha a színeltávolítást az olyan hagyományos módszerekkel végezzük, mint a szőkítő mosás, gyakran súlyosan károsíthatjuk a hajat. A haj könnyedén porózussá válik, ilyen alapon pedig rendszerint egyenetlen és foltos lesz a hajfestési eredmény. A Schwarzkopf Professional legújabb innovációjának, a FibreBond technológiának köszönhetően a colouristek úgy biztosíthatnak káprázatos eredményeket, hogy nem kell attól tartaniuk, hogy a hajfestési szolgáltatás a hajminőség rovására menne. Az integrált FibreBond technológia védi és erősíti a hajrostokat, valamint előkészíti azokat egy új és azonnali hajfestő szolgáltatásra, ha arra igényt tart a vendég.

A Bond Enforcing színeltávolító működése

A Bond Enforcing színeltávolítás egy két lépésből álló folyamat.

1. LÉPÉS – A KRÉMES ELEGY EGYSZERŰ FELVITELE

működése és hatása: eltávolítja a mesterséges pigmenteket és/vagy kijavítja a nem kívánt tónusirányokat a tiszta alap megteremtéséhez

idő: maximum 20 perc

2. LÉPÉS – MÉLYKONDÍCIONÁLÁS

működése és hatása: tovább erősítjük a hajrostokban kialakult kötéseket

idő: 10 perc

Kinek ajánljuk a Bond Enforcing színeltávolító szolgáltatást?

#1 az alapszíntől függetlenül minden festett hajú vendégnek

#2 azoknak a vendégeknek, akik három maximum színmélységet szeretnének felvilágosítani

#3 azoknak a vendégeknek, akik egyetlen szalonlátogatás alatt el szeretnék távolítani a meglévő hajszínüket és a korábbinál világosabb színt szeretnének elérni

További tájékoztató – beleértve a termékkel kapcsolatos részleteket, felviteli útmutatót és oktatóvideót lépésről-lépésre megtalálható a Schwarzkopf Professional hivatalos weboldalán:

www.schwarzkopfpro.com

Szöveg és képek: www.schwarzkopfpro.com