Keresés

A szőke árnyalat több egy világos hajszínnél: íme a BLONDME-portfólió

BLONDME-portfóliót mutatunk nektek: a szőke hajszín a középpontban!

A haj egészségének fenntartása mindig elsődleges szempont egy hajszínváltoztatás során – pláne, hogyha ez a szőke árnyalat. Habár a fodrászpiac már számos alternatívát kínál a kételyek eloszlatására, most mutatunk egy olyan lehetőséget is, ami tényleg minden igényt kiszolgál. Te találkoztál már a Schwarzkopf Professional BLONDME-portfóliójával? Ha a szőke árnyalatok rajongója vagy, imádni fogod!

A tökéletes szőke árnyalat fenntarthatósága

A szőke árnyalat több egy világos hajszínnél – mondja a Schwarzkopf Professional legújabb kampánya. A brand közismert módon mindig keresi a megoldást a legújabb technikai- és hajtrendekre, így a fejlesztéseik folyamatosan kitűnő eredményt hoznak. A sokoldalú szőke szolgáltatások iránti igény még sosem volt olyan magas, mint napjainkban. Éppen ezért a márka új termékkínálata is ezt helyezte a fejlődés középpontjába. Így született meg a BLONDME mindent átfogó portfóliója, amivel beköszöntött a szőke hajápolás egy új korszaka. Természetesen kíváncsiak voltunk, hogy ez valóban így van-e, ezért ellátogattunk az ASK Akadémiára, ahol szemtanúi voltunk a szortiment hatékonyságának.

Bizonyítékaink arra, hogy a szőke árnyalat több egy világos hajszínnél. Nézd meg a szőke sokszínűségét!

A BLONDME-szortiment hatékonysága

A szőke különböző árnyalatai az egyik leggyakoribb kérés a szalonokban és elkészítése a legnagyobb odafigyelést igényli. Ezért a legtöbb fodrász és cég is igyekszik ebben az irányban mindig megújulni. Erre a tematikára épített a legutóbbi Fodrászinfó Pro #BlondMe nap is. Facebook zárt csoportunk tagjai számára egy speciális online tréninget tartottak a Schwarzkopf Professional oktatói: Bódis Richárd, Madarász Viktor és Sebestyén József. Az élő bejelentkezés során bemutatásra kerültek a legújabb BlondMe termékek és hajfestési technikák. Külön öröm, hogy ezúttal a csodaszép hölgyek mellett férfi modellekkel is találkozhattunk, ami még változatosabbá tette a bemutatót.

MADARÁSZ VIKTOR

“Férfi vendégek hajszínváltoztatásakor a szürke, ezüst, hamvas kerül előtérbe majdnem minden esetben, ezért mi most kivételt tettünk. Modellünk bőr- és szemszíne abszolút megengedte a melegebb árnyalatokat, így abba az irányba indultunk el.” – mondta Madarász Viktor, aki Szabi hajszínéhez BlondMe tonereket használt. Homok és biscuit keveréke a szín, amit applikátorban vitt fel a teljes hajra, 10 perc hatóidővel.

SEBESTYÉN JÓZSEF

“A BlondMe Clay Lightener kifejezetten a szabadkézi szőkítési technikákhoz lett kifejlesztve. Az agyagos állag kellően sűrű, ezért nagyon szépen tudunk vele freehand technikákat készíteni.” – mutatta be Sebestyén József azt a terméket, amivel modelljének készítette elő a világosítási alapját. Fruzsinál klasszikus balayage-t készített. Mivel a modell karakteréhez nem illik ez a túlzott szőke hajszín, ezért Joci ebben a videóban a BlondMe új tonerével árnyalta a hajat. A terméket natúr szőke hajon is lehet használni, ezért érdemes a vendégekkel is megismertetni a lehetőségeket.

BÓDIS RICHÁRD

Bódis Richárd a Sassoon hajvágások specialistája, képzései is erre épülnek az ASK Akadémián. Ám a mai nap ő is egy olyan szalontechnikával készült, ami azt gondoljuk, minden vendég álma: hajápolás, fejmasszázs és relaxációs technikák bemutatása, amit a fejmosónál végezhetünk. “Timi hajszíne babylights technikával volt elkészítve, viszont a hajvégek túl hamvasak, elszíneződöttek, a hajszín matt, fénytelen. Ezért most egy Detox szolgáltatást fogok neki elvégezni.” – mondta Ricsi a videóban, majd lépésről-lépésre bemutatta, hogy mi a teendőnk ennél a szalonkezelésnél. Az eredmény magáért beszél, a haj fellélegzett.

Ha kíváncsi vagy erre az online képzésre, mindenképp nézd a bejelentkezést, amit itt érsz el: kattints ide! Érdemes a finálét is megnézni, azt pedig itt találod: kattints!

Mindkét link a Fodrászinfó Pro zárt Facebook csoportra vezet, ha esetleg még nem vagy tag, de fodrász vagy, akkor jelentkezz a csoportba! (Jelentkezéshez szükséged lesz egy szakmai bizonyítvány bemutatására a csoport szakmai közösségének védelmében. Megértésed köszönjük!)

Prémium technológia, prémium hajápolás a tökéletes szőke árnyalatokért

A BLONDME hajápoló termékek titka a 3D Bond Creation-technológia, aminek ereje belülről képes regenerálni a hajat. A hatékony egészségfenntartás és védelem érdekében három lépésben fejti ki a hatását:

  • ELSŐ LÉPÉS – kötésvédelem a hajfestés alatt: a hajfestés során összekapcsolja a hajrostokat egy erős szerkezeti kötés kialakítása és a minimalizált hajtöredezettség érdekében.
  • MÁSODIK LÉPÉS – kötésképzés a hajfestés után: új kötéseket képez, és a szolgáltatás végeztével stabilizálja a hajszerkezetet.
  • HARMADIK LÉPÉS – kötések otthoni fenntartása: segít az otthoni kötések fenntartásában, hogy a hajszín két szalonlátogatás között is erős és élénk maradjon.

EZT AJÁNLD A VENDÉGEDNEK, HA:

#1 vékonyszálú vagy normál szőke hajjal rendelkezik, és egy egy könnyed tápláló rendszerre van szüksége: BLONDME ALL BLONDES Light alsorozat

#2 durva tapintású szőke haja van, aminek egy intenzív táplálásra van szüksége: BLONDME ALL BLONDES Rich alsorozat

#3 egy tisztító rendszert keres, ami minden hajtípus számára hatékony megoldás: BLONDME ALL BLONDES Detox alsorozat

#4 a sárgás és rezes elszíneződéseket szeretné eltávolítani vagy semlegesíteni: BLONDME COOL BLONDES Neutralizing alsorozat

#5 extra fényt és puhaságot szeretne biztosítani a szőke hajának: BLONDME BLONDE WONDERS

A BLONDME-PORTFÓLIÓBAN TÉNYLEG MINDEN SZŐKE HAJTÍPUS ÁPOLÁSÁRA AKAD EGY MEGOLDÁS – MI SZÓLTUNK!

Termékismereti forrás: Schwarzkopf Professional

Képek: fodraszinfo.com