Keresés

Melírtechnika-kalauz: Schwarzkopf Professional LIVE NIGHT 2.0

A Schwarzkopf Professional LIVE NIGHT a melírtechnikák tekintetében jelentkezett be.

Kicsit több, mint egy hónap telt el a Schwarzkopf Professional Hungary első digitális LIVE NIGHT-ja óta, mi mégis úgy érezzük, mintha még csak most írtunk volna róla. Az idő múlása kifejezetten érdekesen alakul az idei év során, de talán ez nem is probléma, hogyha ilyen innovatív és profin megszerkesztett digitális élő bejelentkezéseket oszthatunk meg veletek percről-percre. A LIVE NIGHT 2.0 struktúrája, oktatói stábja, szuper kivitelezési módja ugyan mit sem változott, de szerencsére újabb témakörök kerültek az online esemény fókuszába: sajátítsd el a fóliás- és szabadkezes melírtechnikák legapróbb részleteit, és inspirálódj az őszi-téli Essential Looks trendekkel!

Schwarzkopf Professional LIVE NIGHT 2.0

A Schwarzkopf Professional Hungary csapata mielőtt végleg elbúcsúzott az idei évre a követőitől és a partnereitől, 2020. november 18-án 17:00-kor megtartotta második online inspirációs eseményét, a LIVE NIGHT 2.0-t. Habár a járványhelyzet viszontagságaiban sokkal jobban kell koncentrálnunk, hogy észrevegyük a jó dolgokat, az ilyen megmozdulások biztosítanak minket arról napról-napra, hogy milyen szuper a hazai fodrász szféra. Az októberben megismert LIVE NIGHT-koncepció megmaradt, csupán a témakör változott, és ezúttal a következőképp alakult:

 • Bódis Richárd elkalauzolt minket a 2020-as őszi-téli Essential Looks trendek világába, amelyeket demó modellek segítségével prezentált számunkra,
 • majd az ASK Team többi tagja (Sebestyén József, Madarász Viktor és Blanke Dávid), a fóliás- és szabadkezes melírtechnikák részleteiben rejlő titkait tárta fel előttünk.

A megmozdulás célja most sem volt más, minthogy a befogadók újabb inspirációt kapjanak a mindennapi szalonmunkához, mind a termékismeret, mind a modern frizurák elkészítési módszereinek területén. Fontos tudni, hogy az élő videó egy korábbi forgatás eredménye, de úgy gondoljuk, ez egy nagyszerű kockázatcsökkentő lépés a technika ördöngősségeinek kiküszöbölésére – eredményessége a minőségben újfent megmutatkozott!

Bódis Richárd, az ASK Team oktatófodrásza

Essential Looks 2020 ősz/tél

Már biztosan számos alkalommal belefutottál a Schwarzkopf Professional Essential Looks évről-évre megjelenő összeállításaiba, hiszen ezek nem csupán trendirányzatok, de olyan eszközök is a fodrászok kezében, amelyek segítik a mindennapi munka tökéletes kivitelezését. Rendhagyó módon, a 2020-as világblokk azt eredményezte, hogy tavasszal és ősszel is az online térben ismerkedjünk meg a friss divatirányzatokkal. Az aktuális trendekbe Bódis Richárd kalauzolt el minket, amelyek során a következő direktívákat ismerhettük meg:

 • EVERYDAY DECADENCE: amely a tökéletes átmenet a férfiasság és a nőiesség között. Púderes színvilággal dolgozik, az oversize öltözkédési stílussal machinál, szereti megmutatni magát, nem fél a változástól. A frizurák tekintetében a hegyes vonalvezetés és az undercut jellemző, amelyhez hozzájárul a styling termékek sokszínű használata is.
 • ONCE UPON A TIME: gyakorlatilag a mesevilágot idézi megfilmesítve, egy amerikai szemüvegen keresztül. Az irányzatban a 70-es évek trendjei dominálnak: finom, nőies, szexi, de mégis lázadó. A vintage dizájnelemek kölcsönzik benne azt az áthallást, amivel a régmúlt eszköztára újra beilleszthető a modern korba. A frizurák ebben az esetben kicsit túlzóak, nagyzolóak, de mégis elegánsan lazák – egy izgalmas utazás a regmúltból a napjaink felé.
 • DARK ROMANCE: ahogyan már a neve is mutatja, az éjszakában mutatja a fényt: elvarázsol. Sötét színek jellemzik, amelyekben a különböző, teltebb árnyalatok minden esetben keverednek. A karakteres, geometrikus formákat helyezi előtérbe, amelynek puhaságát a tépett átmenet és a rétegződés/textúraváltás adja meg.
Essential Looks 2020 ősz-tél: 1) Everyday Decadance, 2) Once upon a time, 3) Dark Romance

Melírtechnika-kalauz 2020 by Schwarzkopf Professional

A technikai step by step lépésekre épülő szabadkezes- és fóliás melírtechnikákat, az októberi live-hoz hasonlóan, Sebestyén József, Madarász Viktor és Blanke Dávid mutatták be. Igaz ugyan, hogy mindhárom szakember hasonló felépítés mentén dolgozott, de egytől-egyig más megoldási lehetőségekre koncentrált. A look&learn után az ASK Team tagjai egy-egy demó modellt is bemutattak, ezzel színesítve a videó egyébként is átfogó repertoárját.

ELSŐ BLOKK: SEBESTYÉN JÓZSEF

 • KIINDULÁSI ALAP: nagyon világos, 8-as alaphajszín, a hajvégek már világosítva voltak
 • TECHNIKA: arckeretező balayage technika és babylights
 • KIEMELT TERMÉK: BLONDME Bond Enforcing Hi-Lighting
 • VIDEÓSZEKCIÓ: 13:18-tól

JOCI DEMO MODELLJE:

MÁSODIK BLOKK: MADARÁSZ VIKTOR

VIKTOR DEMO MODELLJE:

HARMADIK BLOKK: BLANKE DÁVID

 • KIINDULÁSI ALAP: texturált göndör haj
 • TECHNIKA: dappling technika és szabadkezes babylights
 • KIEMELT TERMÉK: Bond Enforcing Premium Clay Lightener
 • VIDEÓSZEKCIÓ: 45:00-tól

DÁVID DEMO MODELLJE:

A technikai háttér pontos megismeréséhez nézd végig a teljes videót, mert felsorolhatatlanul sok hasznos információ elhangzik, amelyek mind átültethetők a mindennapi szalonmunkába – jó szórakozást kívánunk!

Schwarzkopf Professional LIVE NIGHT 2.0 teljes videó:

Schwarzkopf Professional Night

A Schwarzkopf Professional csapata bevezet benneteket az Essential Looks trendjeibe, inspiráló és egyedi módon styling megoldásokkal tarkítva azt. Szeretnénk elkalauzolni benneteket a szabadkezes és fóliás melírtechnikák rejtelmeibe és ötleteket adni a mindennapi szalon munkákhoz, hogy egyszerűbbé tegyük mikor és milyen módon érdemes kihasználni a Schwarzkopf Professional termékekben rejlő lehetőségeket. Megismerhetitek a világosító termékeinket és tippeket kaphattok egyedi árnyalatok kikeveréséhez. Az élő videó egy korábbi forgatást eredménye!

Posted by Schwarzkopf Professional on Wednesday, November 18, 2020

Képek: Schwarzkopf Professional LIVE