Keresés

Schwarzkopf Professional LIVE NIGHT: tippek a hatékony őszhajfedéshez

Az online zajlott Schwarzkopf Professional LIVE NIGHT minket is lenyűgözött.

A Schwarzkopf Professional Hungary csapata 2020. október 14-én megtartotta az első rendhagyó inspirációs eseményét, a LIVE NIGHT-ot. A programsorozat online térben történő megvalósítása mindvégig azt a hatást keltette, mint amikor az ember lehetőséget kap arra, hogy betekintsen a kulisszák mögé. Sosem gondoltuk volna, hogy az exkluzivitás élményét virtuálisan is képesek vagyunk átélni, azonban a járványhelyzet során nem ez az első pozitív feleszmélésünk. Most lássuk, mit tanultunk digitálisan az ASK Akadémián!

Schwarzkopf Professional LIVE NIGHT 2020

A Schwarzkopf Professional Hungary életében természetesen nem ez volt az első inspirációs este, de az online világban mégis újdonságként hatott. A szomorú, esős októberi napon felüdülés volt, hogy kényelemben, bekuckózva is lehetőség nyílt a szakmai tudás elmélyítésére. A virtuális programsorozatot Bódis Richárd, a brand egyik kiemelkedő oktatófodrásza nyitotta meg, aki azonnal elárulta, hogy a LIVE NIGHT során, kollégáival az őszhajfedés fortélyait veszik górcső alá. Izgatottan vártuk, hogy online, miként is fog lezajlani a Schwarzkopf Professional egyik ikonikus eseménye. Azt már az első percekben konstatáltuk – és végeredményben is beigazolódott -, hogy egy nagyon igényes produkciót láthatunk. A tehetséges szakembereken és az elkészített frizurák színvonalán túl, a technikai háttér is kifejezetten profi volt.

Bódis Richárddal készített interjúnkért kattints ide!

Első blokk: Blanke Dáviddal az IGORA ROYAL Absolutes-ról

A LIVE NIGHT első blokkjában Blanke Dáviddal “találkozhattunk”, aki az IGORA ROYAL Absolutes termékek használatáról mesélt. Természetesen gyakorlatban is megmutatta, hogy mire képes a szortiment, és abba is beavatta a nézőközönséget, hogy mire érdemes különösen odafigyelni az anyagok használata közben.

AZ IGORA ROYAL ABSOLUTES SZORTIMENTJE TEHÁT,

 • tökéletes megoldást nyújt a vastag szálú, durva, ellenálló, érett ősz haj esetén.
 • előre kevert divat-, és natúrárnyalatokat tartalmaz.
 • egy komplex termékcsalád, mert használata közben nincs szükség arra, hogy natúr pigmenteket kelljen keverni a divatszínhez.
 • koncentrált figyelmet kíván, ugyanis kizárólag ősz hajon szabad alkalmazni a megnövelt pigment-tartalma miatt.

Ha többet is szeretnél megtudni a termékcsalád alkalmazásáról, tekerj a cikk aljára, és nézd vissza a videót, kiegészítésként pedig olvasd el korábbi cikkünket: IGORA ROYAL Absolutes – mert a hajfestés az önkifejezés rész!

BLANKE DÁVIDDAL KÉSZÍTETT INTERJÚNKÉRT KATTINTS A KÉPRE:

Második blokk: Sebestyén Józseffel a BLONDME Bond Enforcing White Blendingről

A Schwarzkopf Professional BLONDME termékcsaládja biztosan ismerősen cseng már, hiszen ez a brand szőke specifikus szortimentje. Coloristként főként érdemes megismerkedni a működésével, hiszen az anyagok hatékonysága vitathatatlan. Ezeknek a termékeknek a titkait Sebestyén József osztotta meg velünk a videós szeminárium második etapjában.

A BLONDME BOND ENFORCING WHITE BLENDING SZORTIMENTJE TEHÁT,

 • képes egy lépésben világosítani a hajat, és elfedni az ősz területeket.
 • lehetőséget biztosít a “patchwork”-féle technika alkalmazására.
 • nem ad lehetőséget az anyag “túlhúzására”, csak a lenőtt részeken szabad alkalmazni a termékeit.

Ha többet is szeretnél megtudni a termékcsalád alkalmazásáról, tekerj a cikk aljára, és nézd vissza a videót!

SEBESTYÉN JÓZSEFFEL KÉSZÍTETT INTERJÚNKÉRT KATTINTS A KÉPRE:

Harmadik blokk: Madarász Viktorral az IGORA COLOR10-ről

A harmadik szekcióban Madarász Viktortól ismerhettük meg az IGORA COLOR10 termékek jelentőségét. Ahogyan már a nevében is tettek rá utalást a marketingesek, a szortiment kiemelkedő szerepe a hatóidő gyorsaságában mutatkozik meg. Bizony, összesen tíz perc, mire az anyagok kifejtik a hatásukat. Ezt a szortimentet egyértelműen a “rohanós”, “nincs időm több órát a fodrászszalonban ülni” vendégeknek találták ki.

AZ IGORA COLOR10 SZORTIMENTJE TEHÁT,

 • 10-15 perces hatóidővel rendelkezik.
 • egy komplex termékcsalád, amelyben számos árnyalattípus megtalálható: például fellelhetők benne a dupla nullás-, a natúr- és a divatárnyalatok is.
 • alkalmazható világosítás, őszhajfedés, mélyebbre-, illetve szín a színben festés során is.
 • magas teljesítményű pigmenteket tartalmaz, ennek köszönhető a hatóidejének gyorsasága.
 • precizitást igényel, használata során soha nem szabad a hajtövet és a hajvégeket egyben kezelni.

Ha többet is szeretnél megtudni a termékcsalád alkalmazásáról, tekerj a cikk aljára, és nézd vissza a videót, kiegészítésként pedig olvasd el korábbi cikkünket: Varázsolj trendi hajszínt 10 perc alatt!

MADARÁSZ VIKTORRAL KÉSZÍTETT INTERJÚNKÉRT KATTINTS A KÉPRE:

Felkeltette az érdeklődésedet a Schwarzkopf Professional LIVE NIGHT online szeminárium? Van egy jó hírünk, a videóra kattintva máris visszanézheted! 🙂

Live Night

Posted by Schwarzkopf Professional on Wednesday, October 14, 2020

SAVE THE DATE

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL LIVE NIGHT II.

2020. november 18. (szerda)

ASK Team és a LIVE NIGHT demómodelljei

Pörgesd végig az online szeminárium demómodelljeinek frizuráját!

Forrás: Schwarzkopf Professional Hungary