Keresés

IGORA ROYAL Absolutes - mert a hajfestés az önkifejezés része

Itt van az bővített Schwarzkopf Professional IGORA ROYAL Absolutes!

Coloristok, figyelem! Szem előtt tartva a különböző korosztályok eltérő hajszükségleteit, a Schwarzkopf Professional újabb nagyszerű színekkel bővítette az egyik legnépszerűbb szortimentjét, az IGORA ROYAL Absolutes-t! Az átdolgozott, és a hat új divatárnyalattal gazdagított termékcsalád célközönsége most kimondottan az érettebb generáció, érdemes hát megismerned a hajfestésben rejlő innovatív lehetőségeket!

A hajfestés az önkifejezés része

Az őszhaj színezése napjainkban már korántsem arról szól, hogy bárki az életkorát rejtegesse, egyszerűen csupán a hajfestés az önkifejezés részévé vált. A Schwarzkopf Professional csapata úgy vallja, hogy a megfelelő árnyalat kulcsfontosságú a valódi személyiség kifejezéséhez, úgyhogy ezúttal az IGORA ROYAL Absolutes portfólióját dolgozta át a sokoldalúság és a választási szabadság szellemiségében. A hat új divatárnyalattal bővített kollekció nem pusztán a legváltozatosabb színekben érhető el, de már az érett haj igényeit is maximálisan figyelembe veszi.

A kibővített IGORA Royal Absolutes termékskála

A középkorú nők többsége a bőrszínükhöz illő, olyan natúr árnyalatokat választják, amelyek nem esnek messze a természetes hajszínüktől. A hat új IGORA ROYAL Absolutes árnyalatot a Schwarzkopf Professional szakemberei a világosabb, 7-9 közötti színmélységű alaphoz ajánlják azoknak a vendégeknek, akik káprázatos, trendi bézs, csokoládé vagy réz árnyalatokra vágynak! Természetesen a tökéletes őszhajfedés is garantált!

Professzionális technológia, fokozott vendégélmény

A sziliamin, a kollagén és a beépített Pro-Age Complex tartalmú formula extra ápolást biztosít az érett hajra jellemző érzékeny hajszerkezetnek. Az ápoló hatóanyagok kisimítják a kutikula hajfelszínét, a fényesség, az egyenletesség és a maximális ragyogás érdekében. A megújított termékcsalád a Low-Odour technológiának köszönhetően hatékonyan mérsékeli a szagokat, ezzel is fokozva a maximális vendégélmény biztosítását.

Színfrissítés az Absolutes új árnyalataival

Professzionális tőfestés alatt soha nem pusztán a lenőtt részek felfrissítését értjük. Az IGORA ROYAL Absolutes árnyalatot a tövekre, míg a színazonos tartós vagy kiöblíthető hajszínezőt a haj hosszára kell felvinni a haj egészségének megőrzéséért, és a hosszan tartó, ragyogóan fényes árnyalatok biztosításáért. Az IGORA ROYAL Absolutes árnyalatok, az IGORA VIBRANCE tartós hajszínező és a Chroma ID kiöblíthető árnyalórendszerek kombinálásával elérhető a makulátlan, mindig zökkenőmentes színfrissítés!

Próbáld ki az IGORA ROYAL új árnyalatait, mert…

  • hat új kreatív lehetőséget ad a hajfestés során
  • 100%-os őszhajfedést biztosít az élénk divatszínekben is
  • egyenletesen fedi el a még sűrű és ellenálló hajat is
  • beépített Pro-Age-Complexet tartalmaz az érett haj ápolásához
  • ragyogó fény ad a hajnak, és hosszan tartó eredményt képesek felmutatni
  • a Low-Odour technológia pedig fokozza a vendégélményt

„Én személy szerint soha nem azért festettem a hajam, mert rejtegetni akartam volna a koromat, hanem mert így éreztem jól magam a bőrömben. A természetes barna hajszínem a személyiségemet tükrözi, megmutatja, hogy ki vagyok, és ki voltam mindig is.” – Lesley Jennison, a Schwarzkopf Professional nemzetközi colour nagykövete (50 éves)

Forrás, szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)