Keresés

Új IGORA ROYAL Mix portfólió a PANTONE által inspirálva

Két professzionális márka kollaborációjából alakult az IGORA ROYAL Mix.

A Schwarzkopf Professional és a nemzetközi trend-előrejelző és színszakértő PANTONE Color Institute egyesítették erőiket, és megalkották a 18 új IGORA ROYAL Mixből álló portfóliót. Kíváncsi vagy, hogy milyen az, amikor két úttörő márka céljai keresztezik egymást? Szívesen megismernéd a kollaboráció végeredményét? Akkor egy kicsit maradj még velünk!

Vendéghűség és személyre szabottság

A vendégek hűségének elmélyítéséhez elengedhetetlenek a személyre szabott szalonszolgáltatások. Az egyedi lookok egyedülálló megoldásokat követelnek, ezért is fontos, hogy egy-egy márkaképviselet portfóliója minél komplexebb és széleskörűbb legyen. A Schwarzkopf Professional IGORA ROYAL termékcsaládja már eddig is lehetővé tette a fodrászok számára, hogy a kreativitásukat szabadjára engedve úgy játsszanak a színekkel, ahogy csak szeretnének, de a PANTONE-nal való kollaboráció tovább bővítette a hajszínváltoztatási repertoárt.

A Schwarzkopf Professional és a PANTONE közös célja

A Schwarzkopf Professional és a PANTONE Color Institute együttműködése a színeket és a tökéletes színeredmények iránti elkötelezettséget ünnepli, az új IGORA ROYAL Mixek és a legtrendibb lookok ötvözésével. Céljuk, hogy a coloristok mind megismerjék a legdivatosabb árnyalatok kikeverésének tecnikáját. De hogyan is jöhetett létre ez a kollaboráció?

Első lépésként a PANTONE azonosította az aktuális korszellemet tükröző trendeket, amik három színvilág létrehozásához vezettek: 1) Novel Comfort, 2) Quintessential és 3) E-phoria. Ezt követően Lesley Jennison és Arjan Bevers – a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Colour Nagykövetei –, valamint az X-presion kreatív kollektíva és Josie Vilay színszakértő a PANTONE Color Institute által meghatározott színtrendeket 18 IGORA ROYAL Mixben keltették életre. Az összes mix a PANTONE Fashion, Home & Interior Color Systems színrendszerének hivatalos színeivel lett párosítva.

IGORA ROYAL Mix portfólió a PANTONE által inspirálva

#1 ELSŐ IGORA ROYAL MIX: NOVEL COMFORT

A természetből merített organikus, földhöz kötött színekből álló paletta célja, hogy harmóniát, bizalmat és nyugalmat sugalljon. Arra bátorít minket, hogy lépjünk egyet hátra, és élvezzük az élet lassabb, természetesebben zajló folyamatait. Ezek az időtálló színek továbbá arra is rávilágítanak, hogy mindannyiunknak törekedni kell a fontos dolgok és értékek megbecsülésére.

Novel Comfort IGORA ROYAL Mixek Lesley Jennisontól:

 • IGORA ROYAL 9-55 + 9-7 (1:1)
 • IGORA ROYAL 9-4 + 8-84 (1:3)
 • IGORA ROYAL 8-65 + 9-98 (35:1)
 • IGORA ROYAL 4-68 + Pastelfier (2:1)
 • IGORA ROYAL 6-46 + 3-68 (5:1)
IGORA ROYAL Mix: Novem Comfort

#2 MÁSODIK IGORA ROYAL MIX: QUINTESSENTIAL

Ez a színvilág a hagyományokhoz való kapcsolatunkat tükrözi a jelenen át megélt nosztalgikus pillanatokon keresztül. Vidám virágárnyalatok együttese, amelyet a hűvös hamvasszürke árnyalatok emelnek ki, hogy a végeredmény egy pozitív képet és reményt sugalljon.

Quintessential IGORA ROYAL Mixek Josie Vilay-től:

 • IGORA ROYAL 9-55 + 0-88 (8:2)
 • IGORA ROYAL 9-7 + 5-99 + Pastelfier (10:1:10)
 • IGORA ROYAL 8-11 + 0-88 (10:1)
 • IGORA ROYAL 8-11 + 0-33 + 0-55 (10:1:3)
IGORA ROYAL Mix: Quintessential

#3 HARMADIK IGORA ROYAL MIX: E-PHORIA

Ez a színvilág extravagáns és vidám árnyalatokkal ünnepli az önkifejezést a technológia világában. Ezek az optimista árnyalatok a mélylilától az élénk réz és vörös színekig örömöt és lendületet hoznak a mindennapokba.

E-phoria IGORA ROYAL Mixek az X-presion-től:

 • IGORA ROYAL 8-77 + 0-77 (1:1)
 • IGORA ROYAL 9-98 + 0-77 (1:10)
 • IGORA ROYAL 9-98 + 0-77 (1:3)
 • IGORA ROYAL 9-98 + 0-89 (1:1)
 • IGORA ROYAL 7-55 + 6-99 (2:1)
IGORA ROYAL Mix: E-phoria

„Színek nélkül nincs élet. Az általunk fogyasztott ételektől kezdve a növény- és állatvilág lenyűgöző szépségéig a színek határozzák meg világunkat. Az első dolog, amire emlékszel, és az utolsó dolog, amit elfelejtesz, az a szín.” – Laurie Pressman, a PANTONE Color Institute alelnöke.

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional