Keresés

IGORA ROYAL portfólió újratöltve: megérkezett a coloristok új inspirációja

A Schwarzkopf legkeresettebb márkáját újította meg, ez az IGORA ROYAL.

Coloristok, figyelem! Nem mindennapi hírünk van, ugyanis a Schwarzkopf Professional teljesen megújította a legkeresettebb hajfestékmárkáját, az IGORA ROYAL portfólióját! Az 1960-ban piacra dobott termékcsalád mostanra világhírűvé vált, és azóta is egyet jelent a hajszínváltoztatások kimagasló minőségével és teljesítményével. A szortiment életében most egy új időszámítás kezdődik: íme egy tudatosan leegyszerűsített portfólió egy megszokott hatékony teljesítménnyel!

Az IGORA ROYAL új szintre emeli a vendégélményt

A Schwarzkopf Professional hatékony segítséget nyújt a coloristok számára, ezért kizárólag olyan termékeket kínál a számukra, amelyek a kölcsönös bizalomra építve támogatják a professzionális partneri együttműködést. Ahogyan az IGORA ROYAL megújulása is szemlélteti, a brand célja továbbra sem más, minthogy magabiztossággal és inspirációval lássa el a fodrászokat. Az IGORA ROYAL új szintre emeli a konzultációs– és vendégélményt. Egy vadonatúj oktatási szemléletmódon keresztül lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy tökélyre fejlesszék a készségeiket:

kiváló teljesítményű formulát biztosít a festésekhez;

 • kiváló teljesítményű formulát biztosít a festésekhez;
 • egyszerű, áttekinthető, megbízható megoldásokat nyújt a legkülönfélébb igények kielégítésére – a klasszikustól egészen a legdivatosabb árnyalatokig;
 • követi a legújabb trendeket és mindig friss inspirációval lát el;
 • technikai kiválóságot garantál, páratlan oktatási segédanyagokkal;
 • kiaknázza a hajszínváltoztatásban és az üzleti szolgáltatásokban rejlő potenciált.
Megújult az IGORA ROYAL szortiment

Így épül fel a megújult termékkínálat

A széleskörű IGORA ROYAL portfólió összesen 143 különböző árnyalatot tartalmaz, és 13 helyett most 5 alsorozattal rendelkezik. Az alapszortiment ikonikus piros csomagolása továbbra is megmaradt, viszont a felsorolásban található korábbi alsorozatok integrálásra kerültek:

 1. #RoyalTakeOver Dusted Rouge, Dishevelled Nudes, Lucid Nocturnes,
 2. Opulescence,
 3. Pearlescence,
 4. Nude Tones,
 5. Earthy Clay & Ashy Cedar,
 6. Muted Desert.

Ennek köszönhetően egy sokkal harmonikusabb és átláthatóbb kínálat jött létre, amiben az igényes, hétköznapi stílusok kedvelői is biztosan megtalálják a saját számításaikat. A célzott technikai kiegészítő sorozatok (FASHION LIGHTS, HIGHLIFTS, ABSOLUTES, SILVER WHITES) továbbra is egyedi csomagolásban, ugyanakkor egy átdolgozott és modernizált sorozatkóddal ellátva kerülnek a piacra. Ezzel a lépéssel jelentősen könnyebbé válik a termékek kiválasztásának folyamata.

Az alapszortiment ikonikus piros csomagolása

Előrelépés a fenntarthatóság jegyében

A Schwarzkopf Professional is elkötelezett híve a fenntarthatóságnak, ezért a brand, a portfólió átdolgozásakor az ökológiai lábnyomának csökkentését is előtérbe helyezte. Eszerint az új hajfestéksorozatok tubusai 100%-ig újrahasznosított alumíniumból, a kupakok pedig 100%-ig újrahasznosított műanyagból készülnek. Emellett a tartósdobozokat minimum 92%-ig újrahasznosított kartonból állítják elő, aminek köszönhetően már nem csak egy profi, de egy környezettudatosságra törekvő termékcsaláddal gazdagodsz, ha az IGORA ROYAL-t választod.

Az átdolgozott portfólió magas teljesítményt ígér, ezért próbáld ki, hogyha:

 • tincshű eredményeket szeretnél,
 • megbízható, egyenletes és ragyogó színekre vágysz,
 • innovatív divatárnyalatokat keresel, amik akár 70%-os őszhajfedéssel rendelkeznek,
 • 100%-os fedéssel szeretnél natúr árnyalatokat elérni a vendégeid haján,
 • káprázatos színtartósságra szeretnél szert tenni,
 • egy olyan átfogó portfóliót keresel, amellyel az összes színmegváltoztató szolgáltatást el lehet végezni.

További termékinformációért böngéssz a Schwarzkopf Professional honlapján!

Forrás és képek: Schwarzkopf Professional