Keresés

IGORA Royal Absolutes SilverWhite: az ősz haj megszépítője

IGORA Royal Absolutes SilverWhite: íme az ősz hajú vendégeid új kedvenc terméke.

Megérkezett a természetes őszhajfedés üdvöskéje

A szürke hajtrendek évek óta tartó népszerűsége minden korosztály számára egyre közkedveltebbé tette az ősz hajat. Ma már a fiatalabb és az érettebb korosztály is büszkén viseli a megderesedett tincseket, azonban a Schwarzkopf Professional innovációja most az idősebb generáció, trendi vendégeit szolgálja.

Az érett vendégek biztosítják az egyik legmagasabb bevételi lehetőséget

Az IGORA Royal Absolutes termékcsalád új tagjai – a SilverWhite hajfestékek – egy különleges igényre reagálnak. Miután a Schwarzkopf Professional felismerte, hogy az érettebb vendégek biztosítják az egyik legmagasabb bevételi forrást, úgy érezte, hogy még többet szeretne kihozni a természetes ősz hajból.

A csapat felméréseket is végzett, ami azt bizonyította, hogy bizony az idősebb korosztály:

  • évente 10x látogatja meg a szalont, ami 50%-kal gyakoribb arányt jelent a többi korosztályhoz képest (!!);
  • a teljes vendégkör 20%-át rajzolja ki akkor is, hogyha csak azért jár a fodrászüzletbe, hogy természetes ősz haját levágassa;
  • ugyanúgy hajlandó nagyobb összeget kifizetni a szolgáltatásokért, hogy a mindennapok során is csinos maradjon.

Mindenki megérdemli a törődést 60 év felett is, a Schwarzkopf Professional csapata pedig ezt pontosan jól tudja!

IGORA Royal Absolutes SilverWhite: a természetes ősz haj szolgálatában

Így jöhettek létre az ősz haj szolgálatában álló IGORA Royal Absolutes SilverWhite hajfestékek. Kifejezetten azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik imádják a természetes ősz hajukat és ezért nem akarnak másik színt, csak a meglévőt szeretnék még szebbre árnyalni. A szortiment négy árnyalatból áll:

  • Silver
  • Dove Grey
  • Grey Lilac
  • Slate Grey, amik keverhetők egymással.

Szalonszolgáltatások az ősz haj megszépítéséhez

Az ősz haj számára kifejlesztett festékekkel új, különleges szalonszolgáltatásokat vezethetsz be az üzletedbe. De miért olyan egyedülállók? Mert gyorsan elvégezhető folyamatok, amik kíméletesek az érett hajszerkezetekkel is. Lássuk, hogy mit kell tudnod röviden a két modern és innovatív eljárásról.

#1 Őszhaj szépítő szolgáltatás

Az IGORA Royal Absolutes SilverWhite-nak köszönhetően egy új őszhaj szépítő szolgáltatással kedveskedhetsz idősebb vendégeidnek. Segítségével változatos ezüst tónusokkal tudod feldobni és szépíteni a természetes ősz hajat.

ÍGY HASZNÁLD:

#1 Keverd össze a BC Bonacure hajpakolással, majd vidd fel az anyagot a hajra ecsettel! Ennek köszönhetően egy lágy és finom végeredményt fogsz kapni. A munkafolyamat 10 percet fog igénybe venni.

#2 Használd a terméket tisztán vagy ezüst árnyalattal keverve egy még szofisztikáltabb és lágyabb eredményért! A munkafolyamat 20 percet fog igénybe venni.

#2 Színfelfrissítő szolgáltatás

A SilverWhite hajfestékekkel egy színfelfrissítő szolgáltatást is tudsz biztosítani érettebb, menő vendégeid számára. A kezelés alatt az őszhaj nem kedvelt sárga tónusait semlegesíteni tudod, ezáltal egy természetesen szép ősz színeredményt kapsz.

+1 pozitívum az IGORA Royal Absolutes SilverWhite termékek mellett

Ha fodrászként a Schwarzkopf Professional IGORA Royal termékcsaládot választod, akkor egy újabb lépést teszel a fenntarthatóbb hétköznapok felé szakemberként is. Nézd csak:

Forrás és képek: Schwarzkopf Professional