Keresés

Fibre Clinix termékcsaláddal az egyedi igények maximális kiszolgálásáért

Megújult a Fibre Clinix termékcsalád, fogadjátok szeretettel!

Megérkezett a teljes hajszerkezet-átalakítás jegyében megújult Schwarzkopf Professional Fibre Clinix termékcsaládja. A vadonatúj szortimentet a brand legfejlettebb és legintenzívebb regeneráló technológiájaként tartják számon, ugyanis teljes mértékben személyre szabható ápolást biztosít, mind a szalon falai között, mind a vendég otthonában. Kíváncsi vagy, hogy milyen előrelépést biztosíthat számodra szakemberként az innovatív fejlesztés? A legfontosabb információkat ezúttal is összegyűjtöttük számodra – görgess!

A fodrászszolgáltatások kulcsa: személyre szabhatóság

A személyre szabható hajápolási termékek iránti igény töretlenül növekszik. A vendégek napjainkban olyan lehetőségekre vágynak, amelyek teljesen megfelelnek a saját helyzetük és frizurájuk minőségének javítására. Az ideális termék és szolgáltatás megtalálása ugyanakkor korántsem könnyű feladat, mivel vannak olyan esetek, amikor több hajproblémával is ugyanabban a pillanatban kell megküzdeni. A haj egyszerre lehet száraz és sérült, színkezelt és vékonyszálú, épp ezért a leggyakrabban többre van szükség egy hagyományos hajpakolásnál. A Schwarzkopf Professional legfejlettebb és legintenzívebb regeneráló technológiájának köszönhetően a korábban kizárólag szalonokban elérhető eredmények már otthon is fenntarthatóak. A szemet gyönyörködtető, hologramos és pasztell árnyalatú csomagolásnak köszönhetően a termékcsalád nem csak esztétikus megjelenést, de professzionalizmust is sugároz.

1) Fibre Clinix a fodrászszalonban

A regenerálás a szalonban, a személyre szabott Tribond-szolgáltatással kezdődik, amely azonnal visszaállítja a haj egészséges állapotát.

A SZOLGÁLTATÁS MENETE:

#1 tisztítás – a gyengéd, mégis hatékony Fibre Clinix Tribond sampon tisztítja és előkészíti a hajszerkezetet az egyedi Fibre Clinix pakoláshoz.

#2 intenzív ápolás – a kínálat két Fibre Clinix Tribond pakolást (vékony- vagy vastagszálú hajra) tartalmaz. Az intenzív formulák helyreállítják a haj belső szerkezetét a rugalmasabb és erősebb haj érdekében, valamint lezárják a külső hajszerkezetet a kezelhetőbb és fényesebb eredményekért.

#3 testre szabhatóság – válaszd ki a megfelelő Fibre Clinix Boostert, keverd össze a hajszükségleteidhez illő Fibre Clinix Tribond pakolással és kezeld egyszerre a haj külső és belső károsodását:

  • Vibrancy Booster – színkezelt hajra
  • Fortify Booster – károsodott hajra
  • Hydrate Booster – száraz hajra
  • Volumize Booster – vékonyszálú hajra
  • Tame Booster – kezelhetetlen hajra

KÜLÖNLEGESSÉG:

A szolgáltatás különlegessége többek között abban rejlik, hogy a különböző Fibre Clinix Boosterek és a Fibre Clinix pakolások keverhetőek egymással, a szolgáltatás ezáltal pedig egyszerre több hajszükségletet is képes megcélozni.

2) Otthoni használata

Ha szeretnéd, hogy a vendégeidnek hosszan tartó eredményeket tudj biztosítani, ajánld nekik a Fibre Clinix otthoni használatra szánt, saját hajszükségleteknek megfelelő termékeit! Fontos tudnod, hogy minden termékcsaládot a bőrápolásban már bizonyított hatóanyagok ihlették, és a következő kiszerelésekben érheted el őket: sampon, balzsam, hajban maradó balzsam, pakolás és booster.

OTTHONI HAJÁPOLÓ TERMÉKEK TÍPUSAI:

  • Vibrancy – az alfa-hidroxi-sav (AHA) tartalmú formula kiemeli az élénk hajszínt a hosszan tartó színeredmények érdekében.
  • Fortify – a nikotinamiddal gazdagított formula megerősíti és táplálja a hajrostokat
  • Hydrate – a szkvalén-komplex tartalmú formula egyensúlyba hozza a haj nedvességtartalmát, és segít az elasztikusság fokozásában.
  • Volumize – a phytokine hatóanyagnak köszönhetően a formula könnyed hajérzetet és dús hatást biztosít.
  • Tame – a ceramid tartalmú formula láthatóan kezelhetőbbé és simábbá varázsolja a hajat.

A Fibre Clinix technológia hátterében

A Schwarzkopf Professional intenzív regeneráló technológiájának köszönhetően a Fibre Clinix korábban soha nem látott szintre emeli a hajápolást, hála a személyre szabható, szalonexkluzív szolgáltatásainak és az otthoni használatra szánt termékeinek. Miben is rejlik a titok?

1) Triple Bonding technológia: a kötéserősítő technológiák következő generációja, amelyet a brand egészen 10 év kutatási eredményeire alapoz. Új kötéseket képez a hajban, így belülről erősíti meg a hajszerkezetet, amitől az akár tízszer erősebbé válik.

2) C21-technológia: rendkívül hatékony kondicionáló technológia, amely azon dolgozik, hogy megvédje a sérült haj külső rétegét. A C21-technológia regenerálja a hajban található 21 lipidből álló láncot, amitől a kutikula közelebb kerül a természetes állapotához, ezáltal pedig fényesebbé és kezelhetőbbé válik.

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional