Keresés

Burgundi hajszíntrend: bormámoros ragyogás

Ez a burgundi hajszíntrend biztosan téged is elkápráztat!

A burgundi hajszíntrend már a tavalyi évben is nagy sikert aratott a fodrászvilág berkeiben, ami idén sincs másképp! Töretlen népszerűsége egyszerre köszönhető változatos és kreatív felhasználásának, illetve szexi eleganciát sugárzó megjelenési formáinak! Inspirálódj velünk, inspirálódj burgundival!

A burgundi szó hallatán azonnal bormámoros asszociációk jelennek meg lelki szemeink előtt, amelynek varázsa szó szerint vett sokszínűségében rejlik. Nem véletlenül találhatjuk meg ismét a 2018-as év hajszíntrendjeinek élén, hiszen amellett, hogy leggyakrabban a barnák és fekete árnyalatokkal rendelkezők dobják fel hajukat a burgundi ragyogásával, ugyanúgy találkozhatunk szőkéknek és vörösöknek ajánlott variációkkal.

Elsősorban a sötétvörös színárnyalatokkal azonosítják a burgundit: bíbor, pirosas lila, áfonya stb. Ebből is látszik, hogy nehezen megragadható színárnyalat, azonban éppen emiatt számít az egyik legfantáziadúsabb trendnek. A burgundi árnyalat egy mély vörös színnel és barnás, lila bíboros barázdákkal definiálható hajszíntrend.

Burgundi hajszíntrend: bormámoros ragyogás

KIKNEK AJÁNLJUK?

  • barnáknak
  • feketéknek
  • vöröseknek
  • szőkéknek
  • Mindenkinek!

Miért az egyik legjobb választás a burgundi vörös?

#1 örök

A burgundi jelenleg az egyik legmenőbb és legextravagánsabb hajszíntrend, ami biztos, hogy mindig megmarad a divat körforgásában! A rengeteg color-technika amelyet biztosít, nemcsak a vendégeknek, de a szakemberek kreativitásának is kedvez!

#2 nőies

Domináns, elegáns, nőies és szexi, amellyel saját tükörképedet is leveszed a lábadról! A megfelelő alkalmazás következtében biztosak lehetünk abban, hogy a megjelenésünk magával ragadóvá válik!

#3 feldob

Képes feldobni és ragyogóvá varázsolni az összes általunk megunt árnyalatot anélkül, hogy valami radikális változtatást vinnénk véghez! Gondoljunk itt arra akár az ombre technikára és a burgundi árnyalatára!

#4 felfrissít

A barnák egy természetes napszítta árnyalatot képesek elérni vele, míg a szőkék képesek tónusosabbá varázsolni frizurájukat a sötétebb árnyalatokkal! Egy klasszikus megjelenést biztosít, amely mégis képes kiemelkedni a tömegből!

#5 megváltoztat

Egy új árnyalatra mindig azok számára van szükség, akik már úgy érzik eljött a változás ideje! Sokan hosszú hajból pixie-re vagy bobra váltanak, amelyet egy gyors megbánás követ vagy éppen az ajtóból nyomnak egy hátraarcot mielőtt belépnének a szalonba. A hajszínbe való árnyalatcsempészés azonban kevésbé radikális és mégis hatalmas újdonság, főleg ha az burgundi!

Képek: Pinterest

Forrás: Style Interest, Hairstyle Guru

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)