Keresés

Cinthya Dictator is a K18 forradalmi termékeit választotta

Miért választotta Cinthya Dictator a K18-at? Most megtudhatod!

A professzionális hajszerkezet-helyreállítás forradalma

A K18 termékei forradalmian új technológiai háttérrel robbantak be a fodrászpiacra. Egy évtizednyi kutatómunkának köszönhetően a márka létrehozott egy olyan peptidet, ami képes lemásolni a hajszerkezetben található keratin képletét.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Egyszerűen azt, hogy a fizikai és kémiai hatások által sérült haj helyreállítása egy 4 perces szalonszolgáltatással is lehetséges. Mondhatnánk úgy is, hogy a K18 portfóliója jelenti a hajszerkezet-helyreállítás jelenét és jövőjét.

3+1 ok, amiért te is azonnal beleszeretsz a K18 termékeibe

#1 Kevesebb termékhasználat: a szalonszolgáltatás után a vendégek hazavihetik a márka saját fejlesztésű maszkját, aminek köszönhetően hajmosás után nincs szükségük balzsam használatára.

#2 Koncentrált anyag, könnyed textúra: a legtöbb vendég megküzd a professzionális termékek otthoni használatával. Ez általában a sűrű anyagkoncentrátum miatt van. A K18 termékei viszont olyan mélyen képesek behatolni a haj mély rétegeibe, hogy a hajszálak nem nehezednek el, a frizura textúrája könnyed marad.

#3 Állatkísérlet-mentes márka: ha szakemberként fontos számodra, hogy a márka, aminek a termékeivel dolgozol cruelty free legyen, akkor a K18 a te utad.

+1 Termék hatóideje: fodrász szemmel az egyik legnagyobb innováció a K18 termékben, hogy 4 perc alatt képes kifejteni a hatását. Az anyagot nem is kell lemosni a hajról, így a szakemberek rengeteg időt megspórolnak a munkájuk során, miközben egy maximális szalonszolgáltatást nyújtanak.

Egyedülálló K18 promóció kizárólag itt: https://k18.headwaymakers.hu/

Cinthya Dictator is a K18 mellett tette le a voksát

Gombos Mercédesz, azaz a magyar modellként, fotóművészként és televíziós közszereplőként ismertté vált Cinthya Dictator elsők között kezdte el használni a K18 termékeit. A brand innovációja őt is azonnal elvarázsolta, saját elmondása szerint, azóta egyre többet hordja göndören a haját. További tapasztalatairól így mesélt:

“Amióta K18-at használok, azóta nagyon gyakran hordom göndören a hajam. Sőt, szinte csak göndören hordom, ugyanis megszüntette a “vattásodást”, ami engem nagyon zavart. Sokkal puhább, lágyabb a hajam tapintása, teljesen megváltoztatta a hajam struktúráját, sokkal kezelhetőbb lett(…) Nem csak egészségesebbnek és fényesebbnek tűnik a hajam, hanem egészségesebb és fényesebb is. Szóval mindenkinek nagyon ajánlom.”

Cinthya Dictator a K18 óta hordja göndören a haját

K18 fodrász szemmel

Cinthya mellett hazai fodrászok is időről időre tisztelik az innovatív termékeket. Most lássuk is, hogy a szakemberek hogyan vélekednek a K18-szolgáltatás hatékonyságáról.

Katona Zoltán (Instyle Beauty Salon)

“Minden olyan fodrásznak ajánlom a K18-at, aki extrém szőkítéseken viszi keresztül a vendégei haját és attól aggódik, hogy így nagy mennyiségű károsodás megy végbe. Ennek most már vége, a K18-cal ilyen nincs többé.”

Katona Zoltán

Szabó Balázs Péter (Heritage Hair & More)

“Én azt mondom, ennél jobb termék most gyakorlatilag nincs a piacon. Ennek a polypeptid-láncnak a hatása rögtön érezhető. Ez alatt a 4 perc alatt valóban helyre tudjuk állítani az eredeti keratinláncot, ami a hajban van, akár fizikai, akár kémiai sérülés történt a hajon. A K18 üzletfejlesztési szempontból is nagyon fontos, ugyanis ezzel a termékcsaláddal sokkal több vendéget tudunk bevonzani.”

Szabó Balázs Péter

Korcsmáros Csaba

“Amikor legelőször hallottam a K18 termékeiről, akkor elsősorban arra gondoltam, hogy nekem ezt azonnal ki kell próbálnom. Amint kipróbáltam, megtapasztaltam, hogy olyan csodát művel a hajjal, mint még semmilyen más termék.”

Horváth Evelin és Korcsmáros Csaba

Horváth Evelin (M.hairstudio)

“Egy használat után is olyan szinten tudja javítani a hajszerkezetet – ahogy újraépíti a keratinláncot a hajszálban -, hogy én abszolút megvettem, szerelmes lettem belé. Azóta én és a vendégeim is nagyon rajongunk érte.”

Karajz Dávid, Davehairstyle Hair & Makeup Stylist

“Ahogy használtam a K18 termékeit, egyre jobban láttam, hogy minden hajon ugyanazt az eredményt hozza. Ugyanúgy visszaépíti a szerkezetét és erős lesz.”

Itt az idő, hogy te is megbizonyosodj a K18 termékek hatékonyságáról!

Sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, de nem tudod hogyan juss hozzá a K18 korszakalkotó termékeihez? Ne aggódj, segítünk! A márka hazai forgalmazója, a TopLine Hungary Kft. augusztus végéig promóciós időszakot hirdet, ami alatt hatalmas kedvezménnyel szerezheted be a hajszerkezet-helyreállítás legkorszerűbb készítményeit.

Két induló szaloncsomag közül választhatsz, melyek mellé nagy értékben ajándéktermékeket is kapsz:

  • maszk és előkezelő csomag + 42.000 forint értékű ajándéktermék;
  • K18 sampon, maszk és előkezelő csomag + 72.600 forint értékű ajándéktermék.

Akárhogyan is számolunk, ezt a lehetőséget nem érdemes kihagyni! Az ajánlat augusztus végéig él; érdeklődni ezen a linken vagy a következő telefonszámon tudsz:

Pitó Katinka: +36-30-776-6583

K18 tesztelésre fel! :)

Jelentkezz itt: https://k18.headwaymakers.hu/

Forrás: K18

Képek: Bende Tamás