Keresés

K18: a hajszerkezet professzionális helyreállítása

Ismerd meg a K18 professzionális hajápoló márkát.

A K18 márkaképviselete az imént került a látókörünkbe, és igencsak említésre méltó technológiával és termékekkel szolgál. Olyan óriási innovációval lépett ugyanis a piacra, amit eddig még soha nem láttunk: a brand feltalált egy peptidet, ami másolja a keratin eredeti képletét! Ha már régóta kutatsz a hajszerkezet professzionális helyreállítása után, akkor mindenképp érdemes megismerned a K18-portfólió hátterét. Amellett, hogy képes újra ragyogóvá varázsolni a vendégeid frizuráját, a formulái dermatológiailag teszteltek, vegán és állatkísérlet-mentesek.

Ismerjük meg együtt a K18 hátterét!

A K18 termékek egyedi technológiával kifejlesztett peptidet tartalmazó, szabadalmaztatott leave-in hajápolók, amik molekuláris szinten képesek a hajszerkezet professzionális helyreállítására. A legjobb a történetben, hogy még az extrémen sérült hajat is újra ragyogóvá tudják varázsolni. A kezelés után a haj teljesen megújul, erőssége, puhasága, simasága azonnal visszanyeri eredeti formáját. Bónusz: erősen koncentrált formula, ezért kevés mennyiség is elég ahhoz, hogy hatása sok ideig kitartson.

A K18-peptid egy szabadalmaztatott, molekurális szinten ható forradalmi termék, klinikailag bizonyított, hogy a következő esetekben mindössze 4 perc alatt helyreállítja a sérült hajat:

  • szőkítés,
  • színezés,
  • vegyszeres kezelés,
  • hőkezelés.
A K18 termékei egyedi technológiával lettek kifejlesztve

Hogyan működik a hajszerkezet professzionális helyreállítása a gyakorlatban?

Amikor a haj megsérül, a belső szerkezetét alkotó polypeptid-láncok (keratinláncok) elvékonyodnak és eltörnek. Fontos tudni, hogy egy hajszálban több millió polypeptid, avagy keratinlánc található, ezért amikor ezeknek bántódásuk esik, a haj rugalmasságáért és erősségért felelős hajszerkezet is sérül.

Egy évtizednyi laboratóriumi kutatómunka után, a K18 tesztelte és ellenőrizte az emberi hajat alkotó összes keratingenomhoz tartozó aminosav-szekvenciákat. Ezáltal felfedezett egy egyedi sorrendbe szerveződött peptidet (bioaktív peptidet), amely képes a sérült hajat visszaállítani eredeti, fiatalos állapotába. Ez a TM-K18 Peptid, ami a haj legmélyebb rétegeibe behatolva eljut az alapvető szerkezeti láncokhoz, pont olyan méretben és formában, hogy képes legyen újra összekötni a sérült láncokat.

EDDIG SOHA NEM LÁTOTT INNOVÁCIÓ: A K18-PEPTID MŰKÖDÉSE

A különleges K18-peptid biomimetikumokat alkalmaz a munka elvégzésére, ami leegyszerűsítve a következőt jelenti: a biomimetikumok “megtanulják és lemásolják a természetet”. Tehát, lemásolva a keratint alkotó részecskék (aminosav-szekvenciák) természetes szerkezetét, a haj a K18 bioaktív peptidjét természetes összetevőként ismeri fel. A tradicionális kötőanyagokkal szemben, ezt vízzel vagy samponnal nem lehet kimosni a hajból, ezért lesz olyan hosszan tartó a hatása.

K18 termékportfólió

Ezek a márka előremutató termékei

#1 K18 MIST A SZALONSZOLGÁLTATÁS RÉSZEKÉNT

A K18 Mist egy könnyed permet, ami megerősíti, és helyreállítja azokat a sérüléseket, amik a kémiai beavatkozások előtt már fennállnak. Klinikailag bizonyított, hogy a szalonkezeléskor már 4 perc után helyreállítja a sérült hajat. A 7,5-8,0 pH-értékű, enyhén lúgos összetevő segít megnyitni a hajhám lemezeit, ezáltal behatol a hajkéregbe, és megcélozza a sérült részeket. Amint megtalálja a megfelelő helyet, a K18-peptid regenerálja és rekonstruálja a haj erősségét és rugalmasságát. Ennek következtében a haj ellenáll a soron következő kémiai szolgáltatásoknak.

FONTOS: a K18 Mist termék szalonkezelésre lett kifejlesztve, vegyszeres kezelések alkalmazása előtt, ezért az otthoni hajápoláshoz vendégeidnek a K18-maszkot fogod tudni ajánlani!

#2 K18-MASZK AZ OTTHONI HAJÁPOLÁS ZÁLOGA

A K18-maszk a korábbiakhoz hasonlóan működik. Mivel képes bejutni a haj legmélyebb rétegeibe (vagyis a keratinláncok kérgébe), újra össze tudja kötni a sérült keratinláncokat. A speciális peptidnek hála, ilyenkor nemcsak az összekötési művelet lesz sikeres, de az összes problémás diszulfid-kötés is helyreáll. Ennek köszönhetően minden korábbi sérülés és törékenység a múlté, a frizura pedig újra ragyogó, puha, fényes és erős! A termék minden hajtípus esetén látványos eredményt biztosít.

Így használd a maszkot:

A K18-maszk használata egy progresszív kezelés, ezért ha a vendégeid szívesen kipróbálnák, hívd fel a figyelmüket a következőkre: 1) maximum 4-6 egymást követő hajmosás után kell alkalmazni, 2) utána már csak 3-4 hajmosásonként ajánlatos használni. Az otthoni használat lépései:

  1. Először be kell samponozni a hajat, majd le kell öblíteni.
  2. Utána a vizes hajat fel kell itatni egy törölközővel.
  3. Ezen a ponton jöhet a maszk felvitele. A hatóidő 4 perc, de a termék hajban maradó formula, ezért nem szabad kiöblíteni.
  4. A hatóidő letelte után lehet más termékekkel stylingolni a frizurát.
  5. Záróakkordként meg kell szárítani a hajat.
K18 maszk

5+1 dolog, amit még érdemes tudnod a K18 termékeiről

#1 A termékek mellé nincs szükség balzsam használatára. Ennek oka, hogy a balzsam lezárja a hajat, így a peptid nehezen tud mélyre hatolni.

#2 Segítségükkel a hajnak könnyed textúrája marad, mert nem nehezítik el a hajat. Az összetevők behatolnak a haj legmélyebb rétegeibe, ezáltal nem maradnak ott a haj felső részein.

# 3 Káros anyagoktól mentes szortiment: összetevői között nem található szulfát, szilikon, parabén, szódium-klorid, mesterséges színezék, fomaldehid vagy formaldehid-donor.

#4 Az UV-sugárzás ellen nem védenek.

#5 Klinikailag bizonyított, hogy helyreállítja a hőkezelés által sérült hajat, de a hő ellen külön nem védenek.

#5+1 Egyszerre használnak hozzájuk természetes és szintetikus anyagokat, hogy a peptid el tudjon jutni a rendeltetési helyére. Emiatt nem nevezhetők organikusnak, mert a kevesebb mint 15 összetevős keveréknek az elsődleges célja a tisztítás és a biztonság.

K18 az Instán

Hivatalos márkaoldal és rendelés: https://www.k18hair.com/

A K18 termékeit a Top Line Beauty Kft. forgalmazza Magyarországon, amely a TOP Line Group, nagy múltú, exkluzív beauty termékeket forgalmazó csoport egyik tagja. Kövesd őket Instán is: https://www.instagram.com/topline.hungary/

Szöveg és képek: K18