Keresés

Color Gels Oils - Újdonság a Redken-től

Megérkezett a Redken új hajfesték családja: ez a Color Gels Oils.

A Color Gels Oils vizes alapú, ammónia- és szilikonmentes, folyékony tartós hajfesték, amelyben ammónia helyett a lúgos hatóanyag a MEA. A festékek emelett 2% sárgabarackmag-olajat tartalmaznak. Ezek a festékek nem csak elfedik az ősz hajszálakat, de az intenzív kondicionáló és fényfokozó hatásnak köszönhetően fiatalos megjelenést kölcsönöznek a hajnak.

Megoldás az ősz haj problémáira

Az új árnyalatcsalád egyszerre nyújt megoldást az ősz haj két problémájára:

Látvány: A haj őszülését a melanintermelés csökkenése, azaz a hajszálak festékanyagának elvesztése okozza. Az új termékcsalád minden árnyalata akár 100%-os őszhajfedést és gyönyörű, élénk, telített színeredményeket biztosít.

A Color Gels Oils valamennyi árnyalatcsaládja monokromatikus színskálát követ, ami annyit jelent, hogy ugyanannak az elsődleges és/vagy másodlagos árnyalatnak a világosabb és sötétebb változataiból áll, harmadlagos vagy bármilyen más árnyalat megjelenése nélkül.

Állapot: Az ősz haj gyakran nehezen kezelhető és fénytelen. Az új festékeknek köszönhetően ragyogóbbá és kondicionáltabbá válnak a hajszálak, aminek köszönhetően szinte megfiatalodik a haj.

Kikeverés és hatóidő

Mint minden hajfestési eljárás során, itt is fontos a vendég hajának természetes színmélységét meghatározni. Ehhez segítséget nyújtanak a Color Gels Oils természetes árnyalatú tincsmintái. Figyelembe kell venni az ősz haj arányát, valamint a haj textúráját, állapotát és dússágát.

Meg kell határoznunk a vendég kívánságának megfelelő végső színmélységet és színárnyalatot is, valamint a végső színeredményben megjelenő szőkítési alapot (színkör segítségével!). Ennek megfelelően válasszuk ki a megfelelő Color Gels Oils árnyalatot és a színeredmény eléréséhez szükséges előhívót.

A festéket 1:1 arányban keverjük 3-12%-os előhívóval, a hatóidő 20-45 perc.

Ugyan a festékek ammóniamentesek, de festékanyagot tartalmaznak, ezért fontos, hogy használat előtt érdemes bőrpróbát végezni. A Color Gels Oills hajfesték minden textúra, hajvastagság és hajnövési mintázat esetén használható.

A Color Gels Oils jó tulajdonságai

  • ragyogóbb és kondicionáltabb haj,
  • sárgabarackmag-olajjal gazdagított összetétel,
  • ammóniamentes formula,
  • nincs szükség különleges előhívóra,
  • az árnyalatok akár 100% őszfedést biztosítanak,
  • telített és élénk színeredmények minden típusú és textúrájú hajon,
  • tökéletesen megtapad a hajon

Szöveg és képek: Redken

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)