Keresés

Cselekedj most, és használj fenntartható termékeket!

Az INDOLA Act Now termékcsalád is arra buzdít, hogy ne halogass tovább!

Fontosnak tartod a környezetvédelmet? Még több figyelmet szeretnél csempészni a mindennapokba? Akkor bizony nemcsak otthon, de a szalon falai között is meg kell találnod azokat az alternatívákat, amelyekkel hozzájárulhatsz egy harmonikusabb és tudatosabb jövőképhez! Szerencsére ennek megvalósítása ma már nem is olyan bonyolult, hiszen ez a témakör egyre több professzionális márkaképviselet szívügye. Ezúttal az INDOLA fenntartható termékeinek a szortimentjét hoztuk el neked: cselekedj most, azaz íme az Act Now!

A jövő fodrászai mind tudatosak: cselekedj most!

Tudod, mi a közös mindannyiunkban? Hogy egytől-egyig pótolhatatlanok vagyunk, a személyiségünk és a karakterünk – ahogyan a Földünk is – utánozhatatlan és egyedi. Éppen ezért vigyáznunk kell a környezetünkre, és önmagunknak, illetve a vendégeinknek is a legjobbat kell biztosítanunk! Ha nemcsak magán-, de szakemberként is tudatosságra törekszel, akkor most mutatunk valami igazán újat, lazát, fiatalosat, de mégis menőt, ami mögött a filozófia éppen olyan fontos, mint a professzionalitás! Az INDOLA Act Now termékcsalád egyben a márka szívügye is, ugyanis a fenntarthatóság jegyében fejlesztették. Kiemelt figyelmet fordítottak a formulák összeállítására, így a termékek mindegyike

  • vegán: azaz intenzív hatóanyagú növényi alapú összetevőkből készült, mint példul a napraforgó magviasz;
  • mentes: a szulfát felületaktív anyagoktól, a szilikonoktól, a parabénektől, az ásványi olajktól, a mesterséges színezékektől és viaszoktól;
  • maximális: mert válogatott természetes összetevőket tartalmaznak, úgy mint az aloe vera levélkivonat, hidegen sajtolt avokádóolaj vagy a shea vaj.

INDOLA Act Now termékcsalád

Az INDOLA Act Now termékcsaládban mindent megtalálsz, amit csak keresel, legyen szó professzionális és tudatos hajápolásról vagy stylingról. A tagok csomagolásai újrahasznosíthatók: a samponok és a hajápolók 97%-ig , a styling termékek 50%, illetve 25%-ig újrahasznosított anyagból készültek*, a termék típusától függően. (*Kivéve a kupak, címke, bizonyos esetben a tömítés.)

A) SAMPONOK

#1 COLOR: a chiamag-kivonattal készített termék gyengéden tisztítja és ragyogóan fényessé varázsolja a hajat, miközben a belső hajrostokba zárja a festékpigmenteket.

#2 REPAIR: a mandulaolajjal ellátott termék gyengéden tisztítja és táplálja a hajat, ezzel megerősítve a szerkezetét, amitől az puhává és fényessé válik.

#3 MOISTURE: az aloe vera levélkivonattal készített termék megtisztítja a hajat, és hidratált hajérzetet biztosít. Használatától a haj könnyen kezelhetővé, puhává és finom esésűvé válik.

B) HAJÁPOLÁS

#1 COLOR CONDITIONER: a chiamagkivonattal készített termék a belső hajrostokba zárja a festékpigmenteket, miközben kiváló fényt és fésülhetőséget biztosít, ezzel regenerálva a haj szerkezetét.

#2 MOISTURE SPRAY: az aloe vera levélkivonattal készített termék kétfázisú formulája hidratálja a hajat és remek fésülhetőséget biztosít. A haj kezelhetővé, puhává és fényessé válik.

#3 REPAIR MASK: a termék a hidegen sajtolt avokádóolajnak és a shea vajnak köszönhetően helyreállítja a haj puhaságát és életerejét, emellett pedig lezárja a kutikulát és regenerálja a hajszerkezetet.

C) STYLING

#1 SETTING SPRAY: a termék kókuszdió-olajból készült. Hővédelmet, enyhe tartást, dús hatást és fényt biztosít a hajnak, illetve segíti a fésülhetőséget és a kezelhetőséget.

#2 TEXTURE SPRAY: a száraz formula textúrált, kócos hatást biztosít, amitől a haj dús hatásúvá és könnyen formázhatóvá válik.

#3 VOLUME POWDER: ez a termék egy nagyon finom púder a kellemes tapintású, dús hatású hajért. Használatávan a haj könnyedén újraformázható, miközben sűrűbb hajérzetet és tőemelést is biztosít.

#4 MATTE WAX: erős, újraformázható tartást és fél-matt fényt biztosít, így segítségével elérhető egy nagyon száraz tapintás és matt look.

#5 HAIRSPRAY: közepes, mégis kellemes tapintású tartást ad, emellett pedig lehelet finom eloszlást biztosít a száraz és hosszantartó rögzítéshez. A haj a termék használata után is könnyedén kifésülhető.

#6 SHINE WAX: ez a termék a közepes tartású, újraformázható stílusokhoz nyújt professzionális lehetőséget, mi több, egészséges fényt biztosít a hajnak.

CSELEKEDJ MOST, PRÓBÁLD KI AZ ACT NOW TERMÉKCSALÁDOT! 🙂

Forrás és képek: INDOLA