Keresés

INDOLA Blonde Expert Care - a szőke hajápolás nyomában

Ha szőke hajápoló termékeket keresel, akkor INDOLA Blonde Expert Care!

Amire szükséged van, hogy a szőke haj szakértőjévé válhass

Ha imádod a street style lookok világát, akkor az INDOLA átfogó Blonde Expert termékcsaládjával már biztosan találkoztál. A szortimentben sorról sorra megújulnak a formulák, most épp a hajápoló készítmények kerültek a porondra. A szőke haj otthoni gondozására kifejlesztett termékek olyan eredményt biztosítanak, hogy neked és vendégeidnek is muszáj megismerni a hatékonyságuk mögött álló titkokat. Kezdjük is az elején!

Fókuszban a szőke tincsek otthoni ápolása

A Blonde Expert portfólió egy az egyben a szőke haj szerelmeseinek szól. A Care sorozat ápoló termékei minden szőke hajtípus számára kifogástalan gondoskodást biztosítanak, hála a Hair-Bond technológiának.

Az Insta Cool Spray kivételével már az összes formula tartalmazza az innovációt, ezért tökéletes összhangban állnak a szortiment színváltoztatóival. Ez nem jelent mást, minthogy a szalonban kapott makulátlan eredményeket vendégeid immáron otthon is fent tudják tartani.

A Blonde Expert termékcsalád tudományos magyarázata

A porózus hajszerkezet, az egyenetlen alapok és a kiszámíthatatlan természetes pigmentek okozzák a legnagyobb fejtörést, amikor a haj szőkítéséről szó esik. A tökéletes végeredmény érdekében kulcsfontosságú a hajszerkezet épségének megóvása és fenntartása, mind a szolgáltatás alatt és után. Mutatjuk, hogyan járul hozzá mindehhez az INDOLA híres Hair-Bond technológiája!

Hair-bond technológia a szalonban: a védelmező

Az Ultra Cool Booster és az Ultra Lift Booster kivételével a Hair-Bond technológia aktív hatóanyagai már minden Blonde Expert színváltoztatóban megtalálhatók. A hajrostok mélyére hatolva védőréteget képeznek a kötések körül, ezzel megakadályozva a szőkítés vagy világosítás során keletkező sérüléseket.

Hair-bond technológia otthon: a szerkezetépítő

A hajápolók hatékony működését azoknak a hármas töltésű ionoknak köszönhetik, amik új kötéseket képeznek egy ha´romdimenzio´s ha´lo´zaton keresztu¨l a hajrostok belseje´ben. Ezek a mesterse´gesen u´jja´e´pi´tett ko¨te´sek ero?sebbe´, ege´szse´gesebb kine´zetűve´ e´s ellena´llo´bba´ vara´zsolja´k a hajszerkezetet. Egy kivétellel viszont ebben az esetben is találkozhatsz: az Ultra Cool Spray nem tartalmazza a korábban említett ionokat.

INDOLA Blonde Expert Care: egy termékcsalád két hajápoló sorozat

A Blonde Expert Care termékcsaládon belül kétféle hajápoló sorozat is található: az Insta Strong, ami a meleg árnyalatokhoz, és az Insta Cool, ami a hideg szőkéknek készült. Közös jellemzőjük, hogy a semleges hajszínekhez egyaránt kompatibilisek.

#1 Blond Expert Care Insta Strong sorozat a meleg szőkéknek

Az Insta Strong sorozat elsősorban a meleg szőkéknek szól. Az intenzív regeneráló formulák gyönyörű lookokat és egészséges, selymesen fényes hatást biztosítanak a haj számára. Emellett a hajfelszín lezárásán keresztül (és a szőkítést követően) képesek újjáépíteni a haj szerkezetét is.

A sorozatban található formulák:

  • sampon
  • spray balzsam
  • pakolás

#2 Blonde Expert Care Insta Cool sorozat a hideg szőkéknek

Az Insta Cool sorozat tagjai a hideg szőkék új kedvenc termékei lesznek. Segítségükkel bárki megőrizheti és felfrissítheti a hideg színirányt, illetve megszüntetheti a rezes és arany árnyalatokat a hajában.

A sorozatban található formulák:

  • sampon
  • cool spray
  • pakolás

Szalonexkluzív Blonde Expert szolgáltatás step by step – a hajfestéstől az ápolásig

Kíváncsi vagy, hogy néz ki egy teljeskörű Blonde Expert szolgáltatás a szalonban? Mutatunk egy átfogó step by stepet, amiből te és vendéged is tanulhattok egy keveset.

Blonde Expert hajfestés lépésről lépésre

KIINDULÁSI ALAP

RECEPT

Használd a Blonde Expert szőkítőpor + Indola krém színelőhívó 2% 1:2 arányú keverékét, majd árnyald a hajat a fejmosónál az Indola Blonde Expert Pastel P.31 (40)+ P.16 (10) árnyalók + Indola krém színelo?hívó 2% 1:1 arányú elegyével.

ELSŐ LÉPÉS

Válaszd szét a hajat 7 részre – vékony, 1 cm szélességű tincsekkel dolgozz! Fésüld hátra a hajat, úgy, hogy a fóliák a haj 60%-át fedjék!

MÁSODIK LÉPÉS

Vidd fel a festéket, és szemrevételezéssel ellenőrizd a hatóidő során!

HARMADIK LÉPÉS

Vidd fel a fejmosónál a Blonde Expert Pastel árnyalókat! Hatóidő: 5 perc.

NEGYEDIK LÉPÉS

Öblítsd ki, majd mosd meg a hajat a Blonde Expert Insta Strong samponnal! Vidd fel a Blonde Expdert Insta Strong pakolást és hagyd hatni 10 percig!

Pro tipp: a hajat gyengéd mozdulatokkal fésüld hátra. Ügyelj arra is, hogy még véletlenül se húzd meg. A gubancok kibontásához nedves haj fésülésére kifejlesztett eszközt válassz!

Blonde Expert otthoni hajápolás lépésről lépésre

A vendégednek a következő hajápolást kell otthon elvégeznie. Ahhoz, hogy tuti legyen a siker, legalább ilyen részletesen add át neki a tudást, mint ahogy itt olvasod:

  • Használd a Blonde Expert Insta Strong sampont a belső haj regenerálásához!
  • Az extra ápoláshoz alkalmazd a sorozatban található kondicionáló spray-t, heti egyszer vagy kétszer pedig a pakolást is vedd a kezed ügyébe! Utóbbit törölközőszáraz hajra vidd fel, majd 5-10 percen át hagyd hatni!
  • Abban az esetben, ha sárgás mellékárnyalatokat veszel észre a hajban, használd a Blonde Expert Insta Cool sampont a semlegesítéshez! Habosítsd fel nedves hajon, max. 5 percen át hagyd hatni, és öblítsd ki alaposan!

Forrás és képek: INDOLA