Keresés

Dancsó Erika márkanagykövet lett - interjú

Így lett Dancsó Erika márkanagykövet.

Egy fodrász életében mindig nagy pillanat, ha valamilyen szakmai előrelépés történik. Dancsó Erika L’Oréal Professionnel márkanagykövet lett, ami az előrelépések között is az egyik lehető legjobb. A szakember már évek óta dolgozik együtt a vállalattal, most pedig márkanagykövetként folytatja karrierjét. Dancsó Erikával beszélgettünk.

A szalonban már régóta használod a L’Oréal Professionnel termékeit. Hogyan nőtte ki magát ez odáig, hogy most márkanagykövet lettél?

A cégnél oktatófodrászként is tevékenykedek, 2012-től Techni Artist voltam, 2017-től pedig ID Artist. Idén az a megtiszteltetés ért, hogy most már a nagyköveti csapatot erősíthetem. A L’Oréal Professionnel szellemisége azonos azzal, amit szakmailag képviselek, ami én vagyok. Termékeit imádom, óriási palettájával tudom biztosítani a vendégeim minden kívánságát.

Mennyiben változnak ezzel a feladataid? Szakmai szempontból mivel jár ez az előrelépés?

Számomra óriási boldogság, hogy a nagyköveti csapat hatodik tagja lehetek. (Hajas László, Zsiga Renáta, Dudás Attila, Kucsera Zsolt és Zsidró Tamás csapattagok – a szerk.) A személyiségemmel és a szakmaiságommal szeretném színesíteni a csapatot. A L’Oréal Professionnel értékeit szeretnénk minél több kollégával megosztani. Maga a bemutató, show és a színpad nagyon fontos nekem, hiszen itt nem csak az arányokról tudok ötleteket közvetíteni, hanem az érzelmekről és a szellemiségről is. A nagyköveti poszt lehetőséget ad, hogy a bemutatók, oktatások alkalmával mindezt megosszam a partnerekkel.

Dancsó Erika márkanagykövet

Hamarosan találkozol a többi nagykövettel. Milyen érzések vannak benned a találkozást illetően?

Izgatottan várom a közös munkát. Biztos vagyok benne, hogy ez számomra egy olyan út kezdete, ahol nagyon sokat fogok tanulni és fejlődni. Imádok csapatban dolgozni, nagyon büszke vagyok arra, hogy számomra is nagy példaképekkel közösen visszük kollégáinknak a L’Oréal márka üzenetét.

Dancsó Erika fodrászmester egy kollekciófotózáson

Milyen terveid vannak még erre az évre?

Február 15-én Zsidró Tamással és Kucsera Zsolttal veszek részt a budapesti INOA Color Club rendezvényen. Május 20-án pedig a Partnerkongresszuson találkozunk!

Dancsó Erikának ezúton is gratulálunk és sok sikert kívánunk! 🙂

Íme a teljes L'Oréal Professionnel nagyköveti csapat és a teljes team

Nem sűrűn változik a csapat

A L’Oréal Professionnel-nél nem sűrűn jelenik meg új márkanagykövet. Legutóbb 2016-ban bővült a csapat Dudás Attila személyében. Ez is azt mutatja, hogy egy ilyen jellegű változás nem történik gyakran. Mindenesetre Dancsó Erika márkanagykövet lett, hogy miért rá esett a választás, a vállalat így felelt kérdésünkre:

„Dancsó Erika hosszú évek óta, pontosan 11 éve, az oktatási csapatunk elkötelezett tagja és a francia frizura és divatvilág követője. Mind a személyiségét tekintve, mind a márka szellemiségével összhangban álló művészeti és szakmai munkásságát tekintve úgy gondoljuk, hogy a jövőben nagymértékben tudja segíteni azt, hogy a márkánk üzenete és értékei eljussanak azon partnerekhez is, akikkel eddig még nem volt szerencsénk kapcsolatba kerülni.”

Kiemelték továbbá, hogy a nagyköveti csapat nem átalakul, hanem egyértelműen bővül. Az INOA Color Club után pedig az igazi „nagyszínpadi” debütálásra 2023. május 20-án, a L’Oréal Professionnel Partnerkongresszuson kerül sor.

Dancsó Erika szalonjáról ide kattintva tudhatsz meg többet!

Képek: L’Oréal Professionnel