Keresés

EB 2024 - Beke Balázs vágta a magyar válogatott játékosainak haját!

Beke Balázs vágta az EB 2024-es magyar hajait!

Beke Balázst a magyar borbélyvilág kiemelkedő alakját nagy megtiszteltetés érte, hiszen az Európa-bajnokságon részt vevő magyar labdarúgó válogatott játékosaihoz ment hajat vágni. Nemrég Debrecenben játszott a csapat Izrael ellen, immár pedig (sajnos vereséggel), de túl vagyunk az első EB meccsünkön is. A focisták hajáról Beke Balázs gondoskodott, akit a csapat menedzsere kért fel a feladatra.

Balázs rajong a fociért így nem volt kérdés, hogy elvállalja a hajvágást. A mesterfodrász egyébként korábban is dolgozott már a válogatott játékosaival. Ezúttal nem volt semmilyen extra kérés a játékosok részéről, mindenki csupán igazítást kért Beke Balázstól. A szakember pénzt nem kért a munkáért, örömére szolgált, hogy támogathatta a magyar csapatot, egy eredeti mezt azonban kapott tőlük ajándékba.

Beke Balázs az EB 2024-es felkérésről

Megkérdeztük Beke Balázst, milyen élmény volt számára a válogatottal dolgozni:

"A csapatmenedzser keresett meg. Még épp a szalonban dolgoztam, de egy ilyen felkérésre nem lehet nemet mondani. Focirajongóként megtiszteltetés volt a felkérés, kiváltképp, hogy így olyan dolgokat is megtudhattam, amiket más nem, és több időt tölthettem a játékosokkal. A sikerek azonban biztosan nem a frizurán fognak múlni.”

Beke Balázs a 66. Magyar Bajnokságon díjat kapott a férfifodrászatban való kiemelkedő munkájáért. Hamarosan pedig nálunk is vendégeskedik A barber válaszol sorozatban!

Inspiráció: HAON

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)