Keresés

Egy hétvége James Earnshaw-val: beszámoló!

James Earnshaw először járt Magyarországon!

A hétvége tele volt izgalmas programokkal: szeptember 16-án szombaton került megrendezésre a Budapest Hair Show, 17-én vasárnap pedig a Wella Professionals új stúdiójának megnyitóján jártunk. Mindkét eseményen jelen volt, sőt bemutatót, illetve oktatást tartott James Earnshaw, a márka global ambassadora. James először járt Magyarországon, de nagyon reméljük, hogy nem utoljára, hiszen rendkívül tehetséges és lendületes, így bemutatója és oktatása is hozta a kellő színvonalat.

Look & Learn a BHS-en

A Budapest Hair Show minden tekintetben izgalmas programnak ígérkezett: gyakorlati tudnivalókkal és elméleti tudással is hazatérhettek a vendégek, emellett pedig a szórakozás és az inspiráció is kiemelt helyett kapott. Valahol ezen értékek metszetében helyezkedett el James Earnshaw bemutatója, amelyet az est végéhez közeledve, a Showtime-ban láthattunk. Nézd meg videónkat a bemutatóról:

James a Wella Professionals őszi trendjét, a Color blocking technikát mutatta be a színpadon, amelyet szabad fordításban színhalmozásnak neveznénk. Bár ez a szó meglehetősen extravagáns lookokat is rejthet, James a színpadon a hétköznapokban is viselhető, ugyanakkor rendkívül látványos frizurákat mutatott be. A technikáról egyébként korábban Jordanna Cobella is beszélt nekünk, aki szintén a technika hétköznapiságát emelte ki.

Így készítsd el a színpadon látott frizurákat

James Earnshaw nem csak a nagyszínpadon mutatta be a Color blocking technikát és a megnyerő frizurákat, de a Wella Professionals új Stúdiójának vasárnapi megnyitóján is tanulhattak tőle a jelenlévők. Két modell frizuráját készítette el a BHS-en is bemutatottak szerint. A jól ismert termékek mellett természetesen előkerültek a Wella Professionals újdonságai is: az új, áprilisban bemutatott Shinefinity és a Koleston Perfect színpaletták 3-3 új árnyalata, valamint az Ultimate Repair termékcsalád, amit mi már Párizsban is láttunk a #WellaTakesParis rendezvényen.

A modellek hajánál elsősorban a hullámosítás különböző technikáit leshettük el James-től, de természetesen láthattuk a színek receptúráit is. Azt is megtudhattuk, hogy global ambassadorként kb. két évvel előre tervezik a trendeket és termékeket, így a bemutatók során nem könnyű számon tartani, hogy mi az, ami már elérhető a piacon vagy mi az, amiről még beszélni sem szabad.

Utóbbit persze mi is csak a bevezetés előtt pár hónappal ismerjük meg, de az biztos, hogy immár hazánkban is kapható az Ultimate Repair termékcsalád és reméljük, hogy James Earnshaw is gyakori vendég lesz nálunk, akár az új trendek, akár egy termék megjelenése kapcsán.

Íme néhány kép a vasárnapi oktatásról:

Képek: BWNET, Wella Professionals Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)