Keresés

Egy zöld formula minden vörös tónus tökéletes semlegesítéséért

Szortimentbemutató következik: itt a Matrix Dark Envy.

Érdekel egy olyan termékcsalád, amely kifejezetten a barna haj igényeire reagál? Szerintünk érdemes megismerkedned a Matrix Dark Envy szortimentjével, hiszen hiába vannak mindig fókuszban a szőkék, idén a sötétebb árnyalatok is bekerültek a divatszínek központjába! Lássuk, hogy milyen újdonságokat rejteget számodra az a zöld formula, amely elsősorban a vörös tónusok semlegesítéséért felel!

Matrix újdonság 2020: Dark Envy

A jelenlegi professzionális fodrászpiac gyakorlatilag már minden szakemberben és vendégben felmerülő igényt képes kiszolgálni. A Matrix-ot a “fiatalabb” márkaképviseletek közé sorolhatjuk, és talán éppen ennek köszönhető az az energikus vibe-ja, ami mindig a legnépszerűbb topikokban felmerülő szükségletekre reagál. 2020-ban így lett a legnagyobb dobása a vörös pigmentek legnagyobb ellensége, a Dark Envy termékcsalád. A szortiment fejlesztése során, az új anyagok megalkotói kifejezetten a sötétbarna árnyalatok szépségének megőrzését célozták meg, ezért a formula az eddigi legmagasabb koncentrációban tartalmazza a semlegesítő pigmenteket. A Matrix-nak így ez az első termékcsaládja, amely 1-4 közötti színmélységeken tökéletesen képes semlegesíteni a vörös szőkítési alapot a mély és sötét színeredményekért.

Ismerd meg a Dark Envy termékcsalád tagjait!

#1 Vörös tónusokat semlegesítő Dark Envy sampon

A termékben megtalálható a nem kívánt vöröses tónusokat semlegesítő pigmentek legnagyobb koncentrációja, amely nem csak, hogy kiválóan neutralizál, de egyúttal sötét és hűvös tónusokkal is gazdagítja a hajszínt – a pigmentek festett és sötét színmélységű natúr hajon egyaránt kifejtik hatásukat.

HASZNÁLAT: vidd fel a sampont nedves hajra, habosítsd fel, hagyd 3-5 percig hatni, majd alaposan öblítsd le!

#2 Vörös tónusokat semlegesítő Dark Envy kondicionáló

A termékcsalád kondicionálója a sötét árnyalatok gazdagabbá tételéért felel. Megszünteti a haj durvaságát, kezelhetőbbé teszi a hajat, és mélyreható hidratálással ápol minden egyes hajszálat a frizura ragyogó hamvas fényéért.

HASZNÁLAT: a Dark Envy sampon alkalmazása után vidd fel a kondicionálót is nedves hajra, masszírozd be, majd öblítsd le!

#3 Vörös tónusokat semlegesítő Dark Envy hajmaszk

Koncentrált mennyiségű pigmentet tartalmazó professzionális hajápoló termék, amely neutralizálja a sötétbarna hajban megjelenő vöröses tónusokat, és ezzel egy időben intenzíven táplálja a hajrostokat, ragyogó fényt kölcsönözve nekik.

HASZNÁLAT: mosd meg a hajat samponnal, majd öblítsd le! Védőkesztyűt viselve vidd fel a maszkot nedves hajra, de közben kerüld a fejbőr területét! Hagyd hatni 5-10 percig, a kívánt hatástól függően, majd alaposan öblítsd ki! A végső lépés, a szokás szerinti haj formázása. Használata hetente egyszer javasolt.

Jó, ha tudod…

A) A semlegesítő maszkokat két módon is alkalmazhatod a szalonban:

  • Cool Refresh szolgáltatásként homogén árnyalatú hajon: vidd fel a maszkot a hajra, a hajtövektől egészen a hajvégekig, hogy a sötét és hűvös tónusokat ki tudd emelni, majd hagyd hatni 2-3 percig!
  • intenzív semlegesítésként: először a hajnak arra a területére vidd fel 2-3 percig a terméket, ahol szembetűnő a vöröses szőkítési alap! Ha ezzel megvagy, folytasd a többi részen is, ahol már 5 perc hatóidővel dolgozz!
  • FONTOS: vastagszálú haj esetén a hatóidő mindig 10 perc!

B) A termékeket nem minden esetben használhatod:

A Dark Envy termékek 1-4-es színmélységekre lettek kifejlesztve, ezért fehér vagy ősz hajon ne használd őket, mert a haj zöldes árnyalatot kaphat! Ugyanez vonatkozik az 5-ös vagy annál magasabb színmélységre világosított hajra is. Utóbbi esetében nem számít, hogy a világosabb színeredmény szőkítő termékeknek köszönhető vagy a napnak, egyaránt problémát okozhat.

Szöveg és képek: Matrix