Keresés

Elektronikus nyugta készítő alkalmazás? Fodrászként is imádni fogod!

Ez az alkalmazás jó választás, hogy megkönnyítsd életed: elektronikus nyugta készítő!

Egy saját vállalkozás és business adminisztrációja rengeteg teendőt, apró figyelmességet igényel. Olyannyira, hogy néha azon kaphatod magad, hogy két frizura elkészítése helyett, órákon keresztül csak a vendégek adatkezelésével foglalkozol és a szalon működtetésével együtt járó ügyeket intézel. Szerencsére ma már több digitális platform is létezik, ami segít a mindennapok gördülékeny koordinálásában, gondoljunk csak az online időpontfoglaló-rendszerekre. Most mindemellé megérkezett az Invee elektronikus nyugta készítő alkalmazás is, amit egyenesen imádni fogsz – mutatjuk a részleteket!

“Nyugtával dicsérd a NAV-ot!”

A mindennapjaink már elképzelhetetlenek az okostelefonunk nélkül. A gyors üzenetváltások mellett, gyakorlatilag az egész életünket az apró kütyü segítségével menedzseljük, legyen szó a számlák befizetéséről, a bevásárlásról – vagy ha szakmai szempontból nézzük –, a vendégekkel való kommunikációról, a saját brandünk arculatának építéséről. Bár sokan még ma is úgy gondolják, hogy nem kell mindent a digitális térbe átültetni, ha az adminisztrációs feladatok lebonyolításáról esik szó, az egyes applikációk tagadhatatlanul megkönnyítik az életünket.

Amikor rábukkantunk az Invee oldalára és a “Nyugtával dicsérd a NAV-ot” szlogenre, azonnal tudtuk, hogy egy szellemes és frappáns technológiai újításba futottunk bele. Nem is kellett túl sokat görgetnünk az oldalon ahhoz, hogy azt érezzük: “ezt bizony meg kell mutatni a vállalkozó fodrászok számára, mert imádni fogják”. De miről is van szó pontosan?

A lényeget megragadva, az Invee-applikáció egy elektronikus nyugta készítő alkalmazás, aminek köszönhetően nem kell többet a papíralapú nyugtázással foglalkoznod. A legjobb az egészben, hogy egy díjmentesen igénybe vehető technológiáról van szó, amit az App Store-ból, és a Google Play áruházból egyaránt letölthetsz. Segítségével pár kattintás után máris elérhetővé válik (számodra és a vendég számára is) a szolgáltatás igénybevételéről szóló NAV által is elfogadott elektronikus nyugta. A kiállított bizonylatok végül egy táblázat formájában, hitelesítve és listázva gyűlnek össze a könyvelőd számára – egyszerűen zseniális!

A telefonos applikációk sokat segíthetnek a fodrászszalonok menedzselésében

5+1 dolog, amit tudnod kell az elektronikus nyugta készítő alkalmazásról

#1 AZ ONLINE NYUGTA MINŐSÍTETT ELEKTRONIKUS ALÁÍRÁSSAL HITELESÍTETT

Amikor elkészíted az elektronikus nyugtát, a rendszer egy PDF-fájlt hoz létre, ami elektronikus aláírással van hitelesítve. Ez a formátum a NAV által elfogadott, így nem kell aggódni, hogy bármi probléma történik. Ha valamit véletlenül félreírsz, azonnal tudod sztornózni a kiállított nyugtát. A sorszámmal ellátott hitelesített bizonylatokat az Invee-alkalmazás felhőjében bármikor eléred, amiknek összesítését a rendszer minden hónapban táblázatos formában elküldi. Ezentúl év végén készít számodra egy időbélyeggel ellátott ZIP-fájlt (tömörített fájlt – a szerk.). Az elektronikus nyugták 10 éven keresztül megőrzik hitelességüket.

#2 AZ APPLIKÁCIÓ KÉSZPÉNZES ÉS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS ESETÉN IS HASZNÁLHATÓ

Az Invee-alkalmazás kapcsán attól sem kell tartanod, hogy a vendéged készpénzes vagy bankkártyás fizetés útján szeretné rendezni a szolgáltatás díját. Mindkettő esetében ugyanúgy létre tudod hozni az elektronikus nyugtát, csak arra kell odafigyelned, hogy a megfelelő fizetési módot válaszd ki az applikáción belül.

#3 A NYUGTÁT A VENDÉGEK IS AZONNAL MEGKAPJÁK

A nyugtát a kiállítás pillanata után, azonnal továbbítani tudod a vendégednek emailben. Ha visszatérő vendégről van szó, akkor gyakorlatilag a korábban elkészített nyugtát lemásolhatod, aminek köszönhetően nem kell újra és újra kitöltened az adatokat. Ezzel a lépéssel rengeteg időt tudsz spórolni magadnak.

#4 AZ ALKALMAZÁSBAN KÖNNYEDÉN ÉPÍTHETED FEL A SAJÁT ADATBÁZISOD

A meglévő vendégeid adatait célszerű előre elmentened a rendszerben – név, telefonszám, email –, mert így sokkal gördülékenyebbé válik a nyugtakészítés. Ahogyan arra már utaltunk a szolgáltatásaid nevét és díját is tudod rögzíteni, ami szintén hozzájárul a gyors adminisztráláshoz.

#5 TÖBB VÁLLALKOZÁS ADATAIT IS RÖGZÍTHETED

Az Invee-applikáció azért is szuper lehetőség, mert ha szükség van rá, több vállalkozás adatait egyszerre tudod kezelni. Egy gombnyomással azonnal át tudsz lépni egyik fiókból a másikba, nem kell külön bejelentkezned, és több fiókot üzemeltetned külön-külön.

#5+1 AZ ELEKTRONIKUS NYUGTAKÉSZÍTÉS A KÖRNYEZETVÉDELEM ZÁLOGA

Ha neked is szívügyed a környezetvédelem, és szereted tudatosan kezelni a mindennapokat, akkor ne menjünk el szó nélkül amellett sem, hogy az alkalmazás használatával a papírfelhasználás is csökken. Szerintünk ez sosem egy elhanyagolható szempont.

Így tudod létrehozni az Invee-fiókod

Pár egyszerű lépés követése után, azonnal elérhetővé válik számodra az Invee-alkalmazás. A fiókod létrehozása nem igényel többet egy percnél, az adatbázisod pedig folyamatosan tudod majd építeni. Miután egy vendég járt nálad, el tudod menteni az adatait, ha pedig a saját szolgáltatásaid listáját is felviszed a rendszerbe, akkor a jövőben valóban csak két gombnyomásra lesz szükséged az elektronikus nyugta elkészítéséhez. Mutatjuk, hogy hogy vágj bele!

1. Ha iphone-od van, akkor nyisd meg az App Store alkalmazást, androidos telefon esetén pedig a Google Play-t!

2. Pötyögd be a keresőbe, hogy ‘invee’, majd kattints a letöltés gombra!

3. Kattints a megnyitás gombra, majd vidd fel a személyes–, illetve a vállalkozásod adatait!

4. Ha több vállalkozást is üzemeltetsz, mindegyiknek beregisztrálhatod az adatait; egyszerűen átjárhatsz a fiókok között.

5. Nyugtakészítésnél a vendég adatait és a szolgáltatás összegét kitöltve, kattints a ‘Nyugta létrehozása’ gombra, és készen is vagy!

6. A nyugtát a vendégednek emailben tudod továbbítani.

Az Invee-fiók létrehozása csak pár percet vesz igénybe

Ha szeretnél még többet megtudni az alkalmazás hátteréről és használatáról, akkor bátran látogass el az elektromos nyugtakészítő alkalmazás Facebook-oldalára, vagy az Invee hivatalos weblapjára, ahová azonnal tovább is irányítunk, ha a képre kattintasz:

Forrás: Invee

Képek: Salonic