Keresés

Ez az 5+1 legnépszerűbb esküvői frizura rövid hajból

Tudd meg mi az öt legnépszerűbb esküvői frizura rövid hajból!

Életed nagy napját tervezed, de rövid hajúként nem tudod milyen legyen a frizurád? Cikkünk Neked szól! Nézd meg melyik az 5+1 legnépszerűbb esküvői frizura rövid hajból!

A “Great Gatsby” hullámok

Biztosan te is hallottál már a Nagy Gatsby című filmről, amely egy 1925-ös novella alapján készült. Ennek köszönhetően számos – az akkori időszakra jellemző – elegáns hajstílussal találkozhatsz a filmben, amiket akár saját esküvői frizurádnak is kiválaszthatsz. Ilyenek a “Great Gatsby” hullámok is, melyek a nevükből kiindulva hatalmas, jól látható, mégis nagyon elegáns loknikat jelentenek. Legnagyobb előnyük pedig, hogy az egészen rövid, pixie hajstílusoktól a vállig érő frizurákig mindenben jól mutatnak.

A “Great Gatsby” hajstílus a pixie-től a vállig érő frizurákig mindenhol jól mutat

“Updo” hajstílusok

Az updo hajstílusok nem csak a hosszú, de a rövid hajak viselői körében is hódítanak az esküvőkön. Hossz függvényében sokféleképpen kombinálhatóak, például csatolhatók feljebb vagy lejjebb is a fejen, a haj pedig lehet göndörítve, egyenesen vagy akár fonva is.

Az updo hajstílusok a rövid hajúak körében is népszerűek

Tegyél ékszereket a hajadba!

A hajékszerek használata az egyik leglátványosabb elem, amivel szebbé és egyedivé tudod tenni esküvői frizurádat. Hatalmas előnyük, hogy rengeteg színű, stílusú és méretű van belőlük, így mindenki, köztük te is meg tudod találni a leginkább hozzád illőt. Ezen kívül pedig bármilyen hosszhoz és hajstílushoz illenek.

A hajékszerekkel a legrövidebb frizurát is fel tudod dobni

A legegyszerűbb esküvői frizura rövid hajból: Fül mögé csatolva

Sokan hétköznapi hajviseletüket tekintve is az egyszerűség mellett teszik le a voksukat, ezt pedig az esküvőjükön is így gondolják. Ha te is közéjük tartozol, ez a frizura neked szól. Nincs más teendőd, mint kivasalni vagy éppen begöndöríteni hajadat és mindkét, vagy csak egyik oldalt egy hullámcsattal a füled mögé csatolni. Ha azonban úgy érzed, nem magadnak szeretnéd elkészíteni, bátran keresd fel fodrászodat! Bárhogy is készül el a hajad, egy biztos: ezzel a viselettel egyszerre fogod magad elegánsan és komfortosan érezni az esküvődön.

Ezt a hajstílust már Emma Watson is kipróbálta

A legnépszerűbb esküvői frizura rövid hajból: Fonás

A fonatok már évek óta a legdivatosabb hajstílusok közé tartoznak a hétköznapi életben és az elegáns eseményeken egyaránt. Így nyugodt szívvel választhatod ezt az esküvődre, annak ellenére is hogy a rövidebb frizurák kedvelője és viselője vagy. Sok esetben a saját hajad elég hosszú ahhoz, hogy be lehessen fonni, azonban ha nem: póthajak széles választéka is a rendelkezésedre áll, amivel ez könnyedén megoldható.

A fonás is az elegáns esküvői viseletek közé tartozik

Rövid hajból hosszú? Póthajjal lehetséges!

Gondolkoztál már azon, hogy az esküvőd napján szívesen lennél merőben más és kipróbálnád milyen hosszú hajúnak lenni? Ha igen, mindez póthajjal kivitelezhető! Amennyiben erre esik a választásod, nemcsak megváltozol a nagy napra, hanem számos új lehetőség is megnyílik előtted. Hosszú hajjal ugyanis olyan hajstílusokat is kipróbálhatsz, melyeket rövid hajjal valószínűleg nem lenne lehetőséged hordani.

Ha érdekelnek 2023 esküvői frizuratrendjei hosszú hajra, itt megnézheted őket:

Esküvői frizura trend 2023: ez az 5 legszebb megjelenés!

Képek: Pinterest

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, köszönjük, ha megosztod ismerősöddel is, akinek szerinted érdekes lehet!