Keresés

Esküvői frizura trend 2023: ez az 5 legszebb megjelenés!

Tudd meg, mi az öt legszebb esküvői frizura trend 2023-ban!

Legtöbbünk életének egyik legfontosabb állomása a saját esküvője. Ennél a jeles alkalomnál pedig nem csak a ruhának és a sminknek, hanem a hajnak is ragyognia kell ahhoz, hogy tökéletes legyen az összkép. Ezért most megmutatjuk, mi az öt legszebb esküvői frizura trend 2023-ban. Inspirálódj cikkünkből!

A legszebb esküvői frizura trend 2023-ban: Half up half down

Idén az egyszerűbb, mégis szép esküvői frizura trendek hódítanak. Ilyen a half up half down hajstílus is. Ennek előnye, hogy elegáns, mégis könnyed, illetve sokféleképpen kombinálható. A felcsatolt része ugyanis lehet fonva, kiengedve, de akár kontyban is. A leengedett rész azonban göndörítve a legelegánsabb. Ezek mellett ezt a frizurát egy-egy esküvői hajékszerrel is fel lehet dobni, így még szebb lesz a végeredmény.

A Half up half down a menyasszonyok kedvence

A legnépszerűbb esküvői frizura trend 2023-ban: Sleek updo

A Sleek updo egy alacsonyan kontyba tűzött hajstílus. A trend a hétköznapokban is hódít, viszont az esküvők világában is kivívta méltó helyét. Ez ugyanis évek óta a házasságkötések egyik állandó kísérője. Láthatjuk a menyasszonyon és a vendégeken is egyaránt, mivel gyakori, hogy egyes meghívottak ebben követik végig szerettük nagy napját.

A Sleek updo egy egyszerű és elegáns hajviselet

A legjátékosabb viselet: Braided updo

A Braided updo nevű hajstílust a Sleek updo ikertestvérének is nevezhetjük, mivel csak egy apró dologban különböznek egymástól. A Braided updo ugyanis egy alacsonyra kötött konty, melynek egy fonás képezi az alapját. Ez a frizura trend azonban – ikertestvérével ellentétben – kevésbé terjedt el a közéletben. Inkább csak esküvőkön és ahhoz hasonló elegáns eseményeken találkozhatunk vele.

Emily Blunt színésznő is a Braided updo hajstílust választotta

A legromantikusabb viselet: High updo

A High updo az “updo család” utolsó tagja és egy kicsit keveréke testvéreinek. Ez bár az eddigiekkel ellentétben feljebb helyezkedik el a fejen, sokféleképpen kombinálható. Így például lehet fonva vagy akár egyenesen is a haj és a dekorációk is csak hozzáadnak a tökéletes kinézethez.

A High updo egy sokféleképpen hordható frizura

A legtermészetesebb megjelenés: Göndör haj

Sokan kedvelik a természetesebb hajstílusokat, ettől pedig esküvőjük alkalmával sem szeretnének eltekinteni. Ha természetesen göndör fürtjeid vannak, véletlenül se egyenesíttesd a legszebb napodon hajad, inkább erősíts rá! Ez a frizura elegáns, mégis egyszerű, ezért viselője is komfortosan érezheti magát. Másik előnye pedig, hogy tetszés szerint alakítható az, hogy ki mekkora hullámokat szeretne bele, ahogy az is, hogy legyen-e egy része elcsatolva vagy kerüljön-e bele valamilyen hajékszer.

A göndör haj tökéletes választás lehet az egyszerűséget kedvelő menyasszonyoknak

Képek: Pinterest