Keresés

Essential Looks Trend 2019 by Schwarzkopf Professional

Inspiráció következik: Essential Looks Trend 2019 by Schwarzkopf Professional.

Lendületesség, érzelmesség és önkifejezés – leginkább ezzel a három szóval jellemezhetjük a Schwarzkopf Professional szezonális haj- és divattrendjeit összefoglaló 2019/1. Essential Looks kollekciót. A kreatív szabadság és valódi egyediség szellemiségében megalkotott Creating Tomorrow’s Hair Today kollekció nyolc naprakész lookot tartalmaz, amelyeket három trendirányzaton keresztül mutat be a kollekció. Inspirálódj!

Essential Looks Trend 2019 by Schwarzkopf Professional

Az Essential Looks kifutói stílusa könnyedén felismerhető az éles és nyers megjelenéséről, a szalon lookoknál ezzel szemben egy kifinomult, hétköznapibb stílus dominál, amely tökéletes választás a személyre szabott átalakításokhoz!

#1 Essential Looks Trend 2019 – Feminine Active

Ez a trend magába olvasztja az irodai, éttermi, koktél parti és a klubok hangulatát is. A sportos viselet egyre nőiesebb, a maga lágyan rétegzett stílusával, átlátszó anyagaival, lágyabb színeivel, aszimmetrikus vágásaival és dekoratív elemeivel.

#2 Essential Looks Trend 2019 – Luxe Vibe

A Luxe Vibe egyszerre merész, szőke, eszes és pimasz: nagy volumen, masszív balayage kontúrozás egészíti ki a túlméretezett sziluetteket, a válltömést és neon részleteket. A nyolcvanas évek stílusai újratöltve! Ebből a stílusból árad a magabiztosság és a karizma, a lookok egyszerre hétköznapiak és kényelmesek!

#3 Essential Looks Trend 2019 – Self-Made Youth

Ezt a trendet a nyílt és határozott üzenete tölti meg élettel. A Self-Made Youth a következő generációt szimbolizálja, amely merőben különbözik a korábbiaktól. Erős lélek, popzene, érzékenység. Nem követi a trendeket, áthatja az individualizmus és az önkifejezés. Mondj nemet a szürkeségre, döntsd le a határaidat és törj ki!

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)