Keresés

Fodrász Kör: változatos bemutatók Budapesten! Jelentkezz!

Jelentkezz még ma a Fodrász Kör budapesti rendezvényeire!

Elkezdődött az idei év első oktatási szezonja. Ennek jegyében pedig Fátrai Krisztina és a Fodrász Kör is szervez bemutatókat. Fátrai Krisztina idei turnéjáról itt írtunk korábban, most pedig sorra vesszük a Fodrász Kör budapesti előadásait. Ezek a rendezvények a legváltozatosabb témakörökben igyekeznek segítséget és fejlődési lehetőséget nyújtani a szakemberek számára, legyen szó melírtechnikákról, trendhajvágásról vagy festéselméletről.

A Fodrászinfó eseménynaptárában minden esemény megtalálható, cikkünkben most először felsorolásként álljanak a soron következő fővárosi események:

  • 2024. 04. 08. – Keraplant Nature bemutató (Tamási-Szabó Erika),
  • 2024. 04. 29. – Melírtechnikák: tippek és tanácsok (Fátrai Krisztina),
  • 2024. 05. 06. – Trendhajvágás és egy festészeti csúcstechnológia (Holczer Nikoletta és Soós Andrea),
  • 2024. 05. 13. – Göndör hajak vágása és melírozási technikái (Édl Viktória és Andrássy Dávid),
  • 2024. 06. 03. – Festéselmélet A-Z-ig (Fátrai Krisztina és Andrássy Dávid)

Fodrász Kör bemutatók 2024 tavaszán

Keraplant Nature: A hajgyógyászat világa

A Lisap – Keraplant Nature termékei lehetőséget adnak arra, hogy megoldást találj olyan problémákra, mint a hajhullás, korpásodás vagy irritált fejbőr. A márka termékei azért jöttek létre, hogy természetes összetevőkkel és technológiákkal nyújtsanak megoldást a fejbőrbetegségekre.

A bemutatón megismerkedhetsz vagy éppen elmélyítheted tudásodat a Keraplant Nature termékek és a fejbőrbetegségek területén. Ebben Tamási-Szabó Erika, a Lisap – Keraplant Natura vezető oktatója lesz segítségedre.

Esemény itt!

Melírtechnikák: Tippek és tanácsok

Manapság minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezi a melírtechnikákat. Nem csoda, ha nehéz eligazodni ebben a folyamatosan változó és megújuló világban. A Fodrász Kör bemutatója során Fátrai Krisztina prezentálja a melírok különböző fajtáinak kivitelezését, sőt a technikai megoldások mellett anyaghasználati javaslatokat is kapnak a résztvevők.

A bemutató során három alappillérre építve kerülnek bemutatásra a legkülönbözőbb megoldási lehetőségek:

  • TECHNIKA – melyik melírtechnikai csoportról van szó?
  • ESZKÖZ – milyen eszközzel tehető hatékonyabbá a kivitelezés?
  • ANYAG – melyik anyaggal, oldattal érhető el a kívánt eredmény?

Esemény itt!

Trendhajvágás és egy festészeti csúcstechnológia

A mindennapi szalonmunka során szorosan összefüggő két téma kerül feldolgozásra. A Fodrász Kör csapata két lendületet adó újdonsággal készül, amelyek színesebbé tehetik a szalonmunkát. Soós Andrea egyedi hajvágási stílusában mindenki talál könnyedén beépíthető fogásokat, Holczer Nikoletta, az Escalation hajfesték specialistája pedig új festéseket tanít meg ezen a rendezvényen.

A két szakember lépésről lépésre készíti el a modellek haját, valamint mindenre kiterjedő pontos magyarázatokat adnak majd. Így a technikák mindenki számára könnyedén elsajátíthatóvá és alkalmazhatóvá válnak.

Esemény itt!

Göndör hajak vágása és melírozási technikái

A göndör haj ápolásának folyamatáról rengeteg információ áll rendelkezésre a szakemberek számára. A Fodrász Kör bemutatóján minden érdeklődő a göndör fürtök szakértőjévé válhat. Édl Viktória két hajvágási technikát mutat be, valamint számos megoldási lehetőségen keresztül vezeti el az érdeklődőket a hajmosástól a szárításig.

A göndör haj nem csak ápolás és formázás, de színek tekintetében is más megközelítést igényel. Ebben segít eligazodni Andrássy Dávid, aki kifejezetten a göndör haj struktúrájához igazított melírtechnikával készül, ezen kívül két hajvágáshoz komponált színhatást is láthat tőle a közönség.

Esemény itt!

Festéselmélet A-Z-ig

Ezen az egész napos programon Fátrai Krisztina fodrászmester 30 éves tapasztalatát osztja meg a hallgatósággal. Lépésről-lépésre mutatja be az első festést, az őszfedés és a színváltoztatásokat.

Az esemény egy teljes, átfogó festéselméleti bemutató, amely nagy hangsúlyt fektet az összefüggésekre és amelynek segítségével minden kérdésedre választ kapsz. Egyaránt ideális választás lehet kezdőknek, újrakezdőknek vagy éppen azoknak, akiknek csupán egy apró darab hiányzik a teljes képhez!

Esemény itt!

Fodrász Kör tavaszi képzések: Jelentkezz!

A Fodrász Kör eseményeire a Hajkersziget weboldalán lehet jelentkezni! Kattints a gombra!

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)