Keresés

Fodrászati szalonhelyiséget hirdet a Gellért Gyógyfürdő és Uszoda

Fodrászati szalonhelyiséget hirdet a Gellért Gyógyfürdő és Uszoda!

Minden magyar, de akár külföldi vendég számára is ismerősen cseng a Gellért Gyógyfürdő neve, hiszen Budapest egyik legpatinásabb helyéről beszélünk, ahol garantált az ellazulás és kikapcsolódás. A fodrászkarrier elején járó, vagy éppen váltani próbáló szakemberek számára pedig van egy remek hírünk: fodrászati szalonhelyiséget hirdet a Gellért Gyógyfürdő és Uszoda! Mit kell tudnod róla? Olvass tovább a részletekért!

Nyiss saját szalont a Gellért Gyógyfürdő és Uszodában

Úgy gondolod, hogy itt az ideje a váltásnak és álmodnál egy nagyot? Költözz üzleteddel a Gellért Gyógyfürdőbe és fogadd vendégeidet Budapest egyik legpatinásabb fürdőjében. Mivel a fürdő külföldi és hazai látogatók előtt is nyitott és előszeretettel látogatott, így a helyszín már önmagában gondoskodik a vendégek utánpótlásáról. Jöjjenek a hivatalos részletek:

Fodrászati szalonhelyiséget hirdet a Gellért Gyógyfürdő és Uszoda

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (továbbiakban Ajánlatkérő) – 1034 Budapest, Szőlő u. 38-40.kétfordulós, nyilvános pályázat keretében üzemeltetési kötelezettséggel, bérleti jogot biztosít az üzemeltetésében lévő, a Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda (1118 Budapest, Kelenhegyi út 4. hrsz: 5.460/0/A/1) területén elhelyezkedő mintegy 14,27 m2-es üres helyiségére, fodrászat szolgáltatási tevékenység céljára. A bérleti szerződést Felek, a bérleti szerződés aláírásának napjától 3 éves határozott időtartamra vonatkozóan kötik. Második fordulóban Ajánlatkérő az Ajánlattevők által megajánlott bérleti díjról kíván tárgyalást folytatni.

Hol találod a pályázati dokumentációt?

SZEMÉLYESEN

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. Értékesítési Osztályán (1034 Budapest, Szőlő u. 38.)

MEGHATALMAZOTT, ILLETVE E-MAIL ÚTJÁN

papp.krisztina@spabudapest.hu

IDŐTARTAM

2018. november 20-tól- 2019. január 4 -ig

minden munkanap 10:00-13:00 között

Mikor van a pályázatok benyújtásának határideje?

2019. január 7. napján 13:00 óráig

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. Értékesítési Osztályán (1034 Budapest, Szőlő u. 38.) személyesen vagy meghatalmazott útján

Mit kell még tudnod a bérbeadás fontosabb feltételeiről?

#1 Terület állapota: Ajánlatkérő a területet az alábbi állapotban adja át a Bérlőnek: A meghirdetett helyiség üresen kerül átadásra, a helyiség felmérésére helyszínbejáráskor lehetőséget biztosítunk, a helyi munkatársak bevonásával, akiktől a helyiség műszaki állapotáról érdeklődhetnek.

#2 Ajánlattevő kötelezettsége: Ajánlattevő kötelezettsége, a berendezési tárgyak és a működéshez szükséges engedélyek, és egyéb eszközök beszerzése és a helyszínre szállítása.

#3 Bérleti díj: Minimális elvárt bérleti díj: min. 150 000 Ft+ÁFA/hó

#4 Közüzemi díjak: A közüzemi díjakat a bérleti szerződésminta szerint az Ajánlattevő fizeti