Keresés

Fodrászkiállítás Glasgow-ban!

Fodrászkiállítás Glasgow-ban 2024 júniusában!

A The Professional Beauty Group bejelentette, hogy új szakmai kiállítást szervez, amely a Professional Beauty & Hair Glasgow nevet viseli. A kiállítás főképpen a skóciai szalonokat, gyógyfürdőket és szabadúszókat szolgálja ki, akik kapcsolatot szeretnének teremteni és közvetlenül találkozni a professzionális szépségpiac legnagyobb márkáival. Ezek mellett természetesen várnak minden más érdeklődőt is a színvonalasnak ígérkező eseményre.

A kétnapos rendezvény 2024. június 9-10-én kerül megrendezésre a SEC Glasgow-ban.

A Professional Beauty & Hair Glasgow egyébként a cégcsoport első skóciai székhelyű kiállítása, ahol a szépségipari szakemberek találkozhatnak kedvenc professzionális szépségipari márkáikkal, részt vehetnek élő előadásokon, oktatásokon és bemutatókon, valamint elsőkézből nyerhetnek betekintést a szépségipar legújabb professzionális innovációiba.

A rendezvény a Professional Beauty és a Hairdressers Journal International együttműködésével valósul meg. A kiállításon a bőrápolás, a körömápolás, a sminkelés, a hajápolás, a fodrászat és a borbély szakma elegye lesz látható.

Jelentkezz a képre kattintva!

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)

Márka:

Márkafüggetlen

Ingyenes:

nem

Online:

nem

Alkalmak:

  • 2024. június 9.: SEC Glasgow, Glasgow, Skócia