Keresés

Garancia egy hajkefére? A TERMIX bevállalta!

A TERMIX fodrászkellékeinek minősége és hosszantartósága garancia lehet.

Olyan minőségi vállalást tett a TERMIX, amilyenre eddig a prémium kategóriás fodrászcikkek piacán nemigen volt példa: nemcsak hajkeféinek dizájnja örökzöld, hanem az anyagok ellenállósága és a termékek kialakítása is annyira tartós, hogy a márkaképviselet a világon egyedülálló módon két év garanciát is vállal rájuk. Fátrai Krisztina mesterfodrász szerint ugyanakkor erre aligha lehet gyakran szükség a TERMIX esetében, ő maga például 12 éve használja a márka több darabját, és most induló webshopjában is bátran ajánlja a TERMIX kínálatát.

Példaértékű a TERMIX fodrászkellékek tartóssága

A haj egészségéért és az értékálló szépségért dolgozó hajspecialisták csakis olyan anyagokkal dolgoznak, amelyekről biztosan tudják, a legjobbak a vendég számára. Ezért is – ahogy a márka magyarországi követének szlogenje szól –, a TERMIX a mesterek választása, hiszen a fodrászszakértők, sztár- és mesterfodrászok sora próbálta már ki, tesztelte, és maradt meg évtizedek óta a brand keféinél, vagy más szalontermékeinél. A visszajelzések szerint ezek az eszközök tényleg

  • hatékonyak,
  • miközben őrült nyomás alatt is bírják a strapát,
  • és valóban egyszerre segítik a munkát: hozzák, sőt biztosítják a várt eredményeket,
  • nem utolsó sorban pedig, a szemet is gyönyörködtetik.

A TERMIX hajkefékkel és fodrászkellékekkel több mint 30 éve dolgoznak professzionális fodrászok, sőt sokan közülük éveken át használják ugyanazokat a minőségi, tartós, speciális eszközöket. Miért? Mert beválnak. És mert tényleg rendkívül tartósak. Nemrégiben már megosztottuk azt az örömteli hírt, hogy az ECHOSLINE forgalmazásában, immáron Magyarországon is elérhetőek a világszínvonalú, spanyol professzionális fodrászeszközök, most azonban azt is megtudtuk, hogy a kutatásoknak és a fejlesztéseknek köszönhetően, a TERMIX még több innovatív eszközt garantál a magyar piacnak.

A TERMIX mindig hosszú távra tervez

A TERMIX mindig hosszú távra tervez, hiszen nemcsak a dizájnban nyújt maradandót, hanem a kefék ellenállósága és kialakítása is olyan tartós, hogy arra a világon egyedülálló módon két év garanciát is vállal. Ezt a kizárólagos forgalmazó tudja érvényesíteni, Magyarországon pedig a gyártói garanciával ellátott termékeket

  • az ECHOSLINE és a NEVITALY kereskedelmi képviselőinél,
  • a szepsegvilag.eu-n,
  • valamint Fátrai Krisztina mesterfodrász most induló, különleges webshopjában, a Fátrai Hair Shopban

lehet elérni. Utóbbi esetében kíváncsiak voltunk, hogy egy független fodrászszakértő miként nyilatkozik a TERMIX-ről. “Teljesen beleszerettem ezekbe az eszközökbe, a minőségük és a maradandóságuk is utánozhatatlan volt, úgyhogy onnantól kezdve csak TERMIX-szel dolgoztam” – mesélte Fátrai Krisztina, azt is kifejtve, hogy a hajkefék mellett számos más, professzionális fodrászkellékkel, így például a turmalinos hajvasalókkal is a brand ismertette meg. Végül a TERMIX egy időre nem volt aktívan jelen a magyar piacon, így újabb kefék beszerzésére nem igen akadt lehetőség, de a fodrászmesternél továbbra is fennmaradt a márka neve, ugyanis nem volt szüksége a cserére. Fátrai Krisztina úgy mesélte, hogy 2006 környékén ismerkedett meg a TERMIX kínálatával. Ekkor olyannyira bevásárolt, hogy eszközkészletét kizárólag a márka termékei tették ki, amelyek hosszú távon igazolták is a tartósságukat és a minőségüket. Mi sem akartuk elhinni, de íme a bizonyíték:

“12 éves a mostani kefém, még 2009-ben vettem, és komolyan, ma sincs semmi hibája, a mai napig, minden egyes nap ezt használom. Meg tudom mutatni, egy nagyon picit megkopott itt-ott, de ez a lényegen, a használatán mit sem változtat. El tudod ezt hinni?”

FÁTRAI KRISZTINA 12 ÉVE NAPI HASZNÁLATBAN LÉVŐ TERMIX HAJKEFÉI:

Éppen ez az a tapasztalat, ami után Fátrai Krisztina azonnal lecsapott a Magyarországra visszatérő szortimentre, és most induló webshopjának kínálatába is beépítette. Úgy fogalmazott, hogy annak ellenére, hogy az online boltjában a kedvező ár-érték arányú minőségi márkákat helyezte az előtérbe, a TERMIX mégis az a prémium termékcsalád, amire mindenképpen fel szeretné hívni a fodrászok figyelmét:

“Egyébként is csak olyan termékeket ajánlok a webshopban, amelyeket kipróbáltam, sőt, ismerek, nagyon jó minőségűek, és én magam is használom vagy használnám. De a TERMIX az a prémium eszközpark, amire tényleg rögtön azt mondtam, hogy kell, nekem is kell, bátran ajánlom mindenkinek.”

Újabb TERMIX tesztek várhatók

A közeljövőben Fátrai Krisztina a TERMIX újabb fodrászkellékeit, elektronikus hajformázóit, más kiegészítőit is teszteli majd, amelyek eredményét természetesen megosztjuk veletek. De addig is, a termékek kipróbálásához érdemes szétnézni az immáron jelenlévő magyar piacon – most pedig különösen -, ugyanis 2021. január 31-ig 10%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a számodra szimpatikus professzionális eszközök mindegyikét!

KERESD BIZALOMMAL AZ ECHOSLINE ÉS NEVITALY KERESKEDELMI KÉPVISELŐIT, KATTINTS A SZEPSEGVILAG.EU-RA, VAGY LÁTOGASD MEG A FÁTRAI HAIR SHOPOT!

Képek: Fátrai Krisztina & TERMIX