Keresés

Ha igazán tartós fodrászeszközre vágysz: TERMIX

A magyarokat is elérte ez a tartós fodrászeszköz termékcsalád: TERMIX.

Attól még, hogy itt vagyunk az újév kapujában, nem jelenti azt, hogy nem tudunk újdonságokról beszámolni Nektek! Ezúttal például büszkén jelentjük be, hogy az ECHOSLINE forgalmazásában, immáron Magyarországon is elérhetőek a világszínvonalú, spanyol professzionális fodrászeszközök, a TERMIX termékei. A cég már több mint 30 éve áll a szépség és hajápolás szolgálatában, most pedig elérkezett az idő, hogy a magyar szakembereket is elkápráztassa a brand magas színvonala. Kísérd figyelemmel a menő termékkínálatot!

Az egyediség kifejezése: TERMIX

Mindig örülünk, amikor új perspektívát tudunk adni egy-egy termék-, illetve eszközválasztás alkalmával. Az ECHOSLINE-nak köszönhetően, így került a látókörünkbe a spanyol TERMIX cég, ami már 30 éve szolgálja ki a fodrászpiacot. Napjainkban 90 országban 250 termékkel van jelen a világ különböző pontjain, amelynek új állomása Magyarország is. A TERMIX csapata időről időre stylistokkal együtt fejleszti a szortimentjét, hogy mindig maximálisan vigye véghez a küldetését: feszegesse a határokat, és tökéletesítse az emberek egyediségét. Ha öt szóban kéne megragadni a márkafilozófiát, akkor így hangzana:

 • innováció
 • tehetség
 • kiválóság
 • agilitás
 • szenvedély

A TERMIX kutatásának elsődleges fókusza a hajvédő technológiákra irányul, melyek a legnagyobb szabadság mellett, biztonságos kezelést is garantálnak a fodrászok és a vendégek számára.

TERMIX: a professzionalitás és a tartós eszközök metszete

A TERMIX szortimentje nagyon széles lefedettséget biztosít a fodrászok számára. A termékkínálatban találhatsz borbély- és elektronikai eszközöket, keverőtálakat, ecseteket és gyakorlatilag tényleg bármit, amit csak keresel, viszont amikre igazán érdemes odafigyelned, azok a brand hajkeféi. Hogy miért? Talán az mindent elárul, hogy ezek a márkaképviselet legkeresettebb termékei, nem véletlenül. A TERMIX-nek három hajkefesorozata van, ám professzionális célra és mindennapi használatra a TERMIX EVOLUTION a leginkább ajánlott.

A TERMIX EVOLUTION hajkefe kollekció egyedi technológiával rendelkezik:

 • ergonomikus és szemrevaló kialakítás,
 • maximális hőálló képesség,
 • magas teljesítményű sörték,
 • kiváló fésülési teljesítmény.

TERMIX EVOLUTION hajkefék

A TERMIX EVOLUTION az egyetlen olyan hajkefesorozata, amely minden hajtípus igényeire (vékony-, közepes-, vastagszálú) képes megoldást nyújtani. Elsődleges célja: a szakember kényelme és a haj teljeskörű ápolása. A hajkefék új és innovatív gyémánt formájú nyílásokkal vannak ellátva, amelyeknek köszönhetően 30%-kal csökken a szárítási idő. Magas minőségű sertéi ionizáltak, maximális hőellenállással és megfelelő vastagsággal rendelkeznek a haj mennyiségének, hosszának és típusának függvényében. Politetrafluoretilén bevonattal vannak ellátva, ami magas hőellenállással és hőközvetítéssel is elbír (akár 300 °C). Fogójának ergonomikus kialakítása biztosítja a könnyű használatot, tartós szakmai alkalmazás esetén is. Santoprént is tartalmaz, melynek puha és gumiszerű állaga csúszásmentes fogást biztosít. Elérhető 8 különböző átmérőben.

EXTRA INFÓ: ebben a sorozatban megjelent az EVOLUTION XL típus is, ami a 3 cm-rel hosszabb csövének köszönhetően a nagyobb hajtincsek megragadására is képes!

TERMIX COLORS hajkefék

Ha van, amit tényleg imádni fogsz, az a TERMIX COLORS bontókefék! Már a vidám színekkel megfűszerezett stílus (pink, sárga, zöld) is önmagában hordozza a fodrászok kreativitásának szárnyalását, de az eszközök tudása csak tovább fokozza mindezt:

 • A lekerekített hegyű sörtéknek köszönhetően minden hajtípusra tökéletesen alkalmazhatóak, legyen szó száraz vagy vizes hajról.
 • A lekerekített sörték továbbá nem sértik a fejbőrt, ráadásul a hajkefék használata beindítja a vérkeringést is, ezzel stimulálva a haj természetes és gyors növekedését.
 • Ebben az esetben is egy ergonomikus kialakítással állunk szemben, a fogása csúszásmentes, kényelmes vele dolgozni.
 • A fejlesztés során arra is odafigyeltek, hogy a COLORS bontókefék ne húzzák a hajat a kifésülés pillanatában.

Professzionális hajszárítóból sosem elég!

A TERMIX szupertermékei között azonban nemcsak hajkeféket tudunk felsorakoztatni, ahogyan arra már korábban is utaltunk. A széles termékpalettában megtalálhatóak az elektronikai eszközök is, amelyek között érdemes egy pillantást vetni a brand saját fejlesztésű hajszárítójára is. Mit kell róla tudnod róla elöljáróban?

 • 2000 wattos teljesítményt biztosít, anélkül, hogy dehidratálná a hajat.
 • Kompakt méretének köszönhetően könnyebb (850 gr), mint egy átlagos hajszárító.
 • Minden hajtípusra használható, hála a két sebességének és a háromféle hőmérsékletbeállításnak, amelyhez egy hideg légáramlás gomb is tartozik.
 • Kiváló minőségű professzionális motor hajtja, amely a használat közben nem melegszik fel, így az eszköz sokkal nagyobb élettartammal bír.
 • Kivehető hátsó szűrőjének köszönhetően nagyon könnyen tisztítható.

TERMIX website: http://termixmagyarorszag.hu/

TERMIX Facebook: https://www.facebook.com/termixmagyarorszag

TERMIX Instagram: https://www.instagram.com/termix_hungary/

Nevitaly Facebook oldal: https://www.facebook.com/nevitaly.hu

Echosline Facebook oldal: https://www.facebook.com/echosline.hu

További kérdésed akadt? Hívd az alábbi telefonszámot!

06-20-776-0600

Szöveg: Termix & Fodrászinfó

Képek: Termix