Keresés

TERMIX fodrászeszközök: ha szeretnéd, hogy a döntésed egy életre szóljon

Megmondjuk, miért válaszd a TERMIX fodrászeszközök kínálatát.

Évek óta használatban lévő hajkefékkel biztat új eszközvásárlásra a TERMIX Magyarország. Na, nem azért, mert annyira rosszak vagy elhasználtak lennének a régiek, hanem épp ellenkezőleg! Ha szeretnéd, hogy a döntéseid egy életre szóljanak, válaszd a TERMIX fodrászeszközöket!

A TERMIX fodrászeszközök egy életre szólnak

Meglepőt lépett az ECHOSLINE és a NEVITALY kereskedelmi koprodukciójában visszatérő TERMIX, amikor olyan játékot indított saját felületén, amelyben megkérte a fodrászokat és a márka követőit, hogy sokéves, jól bevált hajkeféjükről küldjenek fotókat. A #mutiatermixedet játék eredménye egészen sokkoló volt – persze pozitív értelemben -, hiszen miután Fátrai Krisztina mesterfodrász is megmutatta:

  • 2009-ben vásárolt,
  • mindennapi munkában használt,
  • és még mindig meglepően jó állapotban lévő keféit,

sokan küldtek a TERMIX Magyarországnak hasonló képeket. Négy, nyolc vagy akár tizenegy éves kefék fotóit kapta meg a cég, legutóbbit érdemes is megmutatni, mert így saját szemeddel döntheted el, megérte-e a TERMIX-et választani a tulajdonosának:

11 éves TERMIX fodrászeszközök

A tartós minőség garanciája

Na, de nem egy őrült marketing-ballépés ez? A márka magyarországi képviselői szerint nem az. Hogy miért? A TERMIX most minden eddiginél szélesebb termékkínálattal tért vissza a magyar fodrászpiacra, melyekre tényleg csak egyszer kell beruházni: évekre, évtizedekre, sőt, akár egy életre kiszolgálhatják a profi szakembereket. Ráadásul a márka rengeteg újdonsággal, és egyre több, akár speciális igényre szabott eszközzel is előrukkolt a közelmúltban, ugyanis a fejlesztéseikkel még a járvány időszakában sem álltak le. A TERMIX prémium minőségű fodrászati cikkeit, azaz hajkeféit és más segédeszközeit az anyacég több mint 30 évnyi tapasztalata, és a világ legjobbjainak szakmai meglátásai ihlették és alakították azzá ami, és amit ma már világszerte azonosítanak is a nevével: a tartós minőség garanciájával.

A TERMIX fodrászeszközök széleskörű kínálata

Európában gyártott, kipróbált anyagok

A TERMIX termékeit Spanyolországban fejlesztik és gyártják. A munkafolyamatok során a haj specialistáinak igényeit, véleményét, munkamódszereit és világlátását ötvözve, a fodrászok napi terhelésében fontos szempontokat követve alakítják ki a legkülönbözőbb hajtípusok számára is tökéletes anyagokat, formákat és a súlyt. Mindezek ötvözetéből hozzák létre a kiváló minőségű hajkeféket, hajszárítókat, hajvasalókat és más prémium kellékeket. A #mutiatermixedet játék nyertesei például egy-egy Termix Evolution Special Care kefecsomagot nyerhettek, melyek kifejezetten a sérült, törékeny hajszerkezet számára készültek, és amik

  • exkluzív szálkombinációval,
  • nagy teljesítményű ionizált szálakkal,
  • gumiszerű és ergonomikus nyéllel és tefloncsővel,
  • illetve az EVOLUTION-családra jellemző, gyémánt alakú csőperforációval rendelkeznek.

Napjainkban a TERMIX már 90 országban, mintegy 250 termékkel van jelen. Mindenhol sikerrel teljesíti a küldetését: a legjobbat nyújtva a legjobbaknak. Az pedig tény, hogy a fodrászszakértők, a sztár- és mesterfodrászok sora próbálta ki, tesztelte, és maradt évtizedek óta a TERMIX keféinél, vagy más szalontermékeinél. Miért? Mert ezek az eszközök tényleg hatékonyak és tartósak még akkor is, amikor őrült nyomás alatt, például folyamatos hőhatással és állandó üzemeltetés mellett kell jól teljesíteniük.

TERMIX hajkefék több színben elérhetők

Ezért válaszd a TERMIX hajkeféit:

  • Egyszerre segítik a munkát és biztosítják a várt eredményeket.
  • Egyedi színekkel, és anyagokkal gyönyörködtetik a szemet.
  • Hosszú távra szólnak: nemcsak a dizájn, hanem a kefék ellenállóság is ugyanolyan tartós.

Tudtad?

A TERMIX a világon egyedülálló módon két év garanciát vállal a fodrásztermékeire, erről is írtunk már: KATTINTS IDE!

TERMIX fodrászeszközök kedvezményes áron!

A nagy érdeklődésre való tekintettel, egy meghosszabbított bevezető akció keretein belül a TERMIX fodrászeszközöket egészen 2021. február 28-ig 10%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg! Keresd az ECHOSLINE és NEVITALY kereskedelmi képviselőit bizalommal!

TUDJ MEG TÖBBET A TERMIX FODRÁSZESZKÖZÖKRŐL!

KÉPVISELŐK ELÉRHETŐSÉGEIT ITT TALÁLOD:

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT HÍVD AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMOT:

+36-20-776-0600

Szöveg és képek: Termix Magyarország