Keresés

GENERATIONS kollekció by Csonka Tímea és Matos Tekla

Inspirálódj Csonka Tímea és Matos Tekla által készített frizura kollekció segítségével!

A World of Wella áprilisi rendezvényén debütált Csonka Tímea és Matos Tekla vadonatúj kollekciója, amely a Generations / Generációk nevet kapta. A korosztályoknak megfelelően a Wella Professionals fodrászai változatos forma- és hajszínvilágot teremtettek a modelleknek. Elérkezett az idő, hogy ti is közelebbről meg tudjátok vizsgálni a frizurákat!

GENERATIONS kollekció by Csonka Tímea és Matos Tekla

A Generations kollekcióban találkozhatunk 20-as, 30-as, 40-es és 50-es éveiben járó modellel is, amely mindenképp inspiráló a nők számára. Amellett, hogy tudjuk, hogy a szépség nem kizárólag a húsz éves lányoké – na meg a világ sem -, a kollekció nemcsak a frizurákra, de a vendégek megfelelő ismeretére, a velük folytatott kommunikációra is felhívja a figyelmet. Timi és Tekla ugyanis nem csupán a korosztályukhoz igazították a modellek új megjelenését, de ugyanakkora hangsúlyt fektettek életvitelükre, munkakörülményeikre is.

Így született meg a Wella Professionals fodrászainak legújabb kollekciója, nekünk pedig a legújabb trendanyagunk, amelyben az inspiráció valóban változatos:

  • fiatalos fesztivál frizura,
  • hétköznapi elegancia
  • vagány édesanya megjelenés,
  • nőies-karakteres üzletasszony stílus.

Fogadjátok szeretettel!

HAJ

Csonka Tímea és Matos Tekla

FOTÓ

Erdős Eperke és Bozó Tamás