Keresés

Gold 2024 - nemzetközi show és fenntarthatóság

A GOLD 2024-ben is a magas színvonalat képviseli!

A Gold Professional Haircare idén is termékei fejlesztésére, népszerűsítésére és magas színvonalú rendezvényekre készül: több termékük díjat nyert és Koppenhágában készülnek nemzetközi show-ra. Mindez ráadásul a fenntarthatóság jegyében. De haladjunk sorban:

Gold 2024 - arany díjnyertes termékek

A 2023-as Global Green Beauty Awards díjátadóján többek között megszavazták a legjobb argánt tartalmazó termék és a legjobb organikus hajpakolás kategória díját. Az első helyezést pedig a Gold Professional Haircare argánolaja és hajpakolása nyerte el. A brand ezen kívül bezsebelt még két ezüst és egy bronz helyezést is, valamint a régóta áhított Best Organic & Best Natural díjat is megkapta.

A GOLD Haircare küldetése, hogy a stylistoknak és a fodrászoknak olyan nagy hatékonyságú termékeket biztosítson, amelyek összhangban vannak a vállalat környezetvédelem és fenntarthatóság iránti elkötelezettségével. A kiérdemelt díjak pedig egyértelműen elismerik a márka elképzelését és törekvéseit:

„A Gold Haircare-nél hiszünk a természet erejében, és tisztában vagyunk a természetvédelem fontosságával. Büszkék vagyunk arra, hogy kiállunk az amazóniai esőerdő védelme mellett, amelyet gyakran a Föld tüdejeként is emlegetnek. Márkánk a tiszteletet, a felelősségvállalást és mindenekelőtt a bolygónk iránti szeretetet képviseli.”

Ennek jegyében a brand törekszik az összetevők felelősségteljes beszerzésére, a fenntartható gyakorlatok támogatására, és a figyelemfelhívásra az esőerdők védelmében. A GOLD-hoz való csatlakozással te is támogathatod ezt a kezdeményezést!

A díjnyertes termékek

GOLD International Show – Nagy Gatsby álarcosbál

Idén is megrendezésre kerül a GOLD nemzetközi show-ja, amely ezúttal a Nagy Gatsby témája köré épül. Az eseményen a legtehetségesebb stylistok versenyeznek a fődíjért és a Gold Artistic Team tagságért. Vigyázat, a hihetetlen alkotások mindenkire inspirálóan hatnak!

Koppenhágában, a világ egyik legrégibb és leglenyűgözőbb cirkuszi arénája, a Circus Building lehetőséget ad, hogy a csillogásra, a varázslatra és a világszínvonalú műsornak. Az est fénypontja a lenyűgöző GOLD Show, amelyet ünnepi afterperty követ.

SAVE THE DATE: 2024. október 20., Koppenhága Circus Building

Egy kis kedvcsináló!

Nézd meg az alábbi két videót a 2022-es mallorcai és a 2018-as koppenhágai nemzetközi show-ról! Garantáltan meghozzák a kedvedet:

Versenyeznél?

Ha szeretnél részt venni a GOLD globális versenyén, akkor hozz létre egy teljes összeállítást: ruha, smink, kiegészítő, frizura. Ennek megvalósítása csak a kreativitásodon múlik. A versenyfeltétekért hívd a +36304696870-es telefonszámot vagy írj az info@hairspa.hu e-mail címre. A munkákat július 15-ig bírálják el, a legjobb öt versenyző pedig a koppenhágai rendezvényen méretteti meg magát.

Hivatalos facebook esemény és részletek ide kattintva!

Meghívó ide kattintva érhető el!

Készen állsz a Gold 2024-es évére? ;)