Keresés

Gold Haircare Professional rendezvényen jártunk: Vegan World II.

Gold Haircare Professional rendezvényen jártunk: Vegan World II. – képes beszámoló.

Nemrég még csak beharangoztuk, ma már pedig egy szép emlékként tekintünk vissza a tegnapi napra, amikor is részt vehettünk a Gold Haircare Vegan World II. rendezvényén. Rengeteg élményben volt részünk, amelyet most szeretnénk megosztani veletek. Fogadjátok sok szeretettel képes beszámolónkat!

Gold Haircare: Vegan World II. – fényképes beszámoló

A Vegan World II. esemény 2018. szeptember 17-én került megrendezésre a Gold Professional és a Hair Spa Hungary kollaborációjának köszönhetően. A rendezvény délelőtt 10 órakor vette kezdetét a La Vida Rendezvényház falai között. A nap rövid ismertetése után rögtön egy izgamas szakmai programba csöppentünk, amelynek keretében megismerhettük a Gold Professional koncepcióját és megtekinthettük az általuk elkészített modellek bemutatóját is.

Ismét Magyarországon a Gold Professional oktatói!

A nap csúcspontjaként ismét Magyarországon köszönthettük a Gold Professional alapítóit és tulajdonosait, Marco Merie-t és Victor Moreno-t. A tolmácsolásban Rémai Zsolt a Hair Spa Hungary egyik tulajdonosa segítette a közönséget.

A skandináv fodrászmesterek nemcsak a Gold frizuráit mutatták be nekünk, de elsőkézből, illetve első alkalommal a magyar közönséget örvendeztették meg vadonatúj és forradalmi termékeik részleteivel, amelyek októberben debütálnak. Ebből kifolyólag részleteket még nem árulhatunk el, de mindenképpen megírjuk nektek, ha elkérezik a várva várt alkalom!

A fodrászszakma mesterei

A Gold Haircare rendezvény egyik legmeghatóbb pillanata “A szakma mesterei díjak” átadása volt, amelyet Kada Szabó Éva, a Gold Haircare Hungary művészeti vezetője vezetett be, hogy kifejezhesse háláját mestereinek. Erre a cselekedetre biztatta fodrász kollegáit, hogy az évek múltán se felejtsék el oktatóik áldozatos munkáját. Érzékeny pillanatoknak lehettünk szemtanúi, amikor Vargáné Magdi, Glück György és Hajas László fodrászmesterek átvették a szívhez szóló díjakat.

Gold Haircare Professional finálé

A rendezvény nemcsak egy stílusos környezetet és tökéletes igényességet tudhatott a magáénak, de programjai tekintetében is változatosan zajlott le. A bemutatók között a színpadon köszönhettük Harsányi Leventét – aki biztosította a rekeszizmok megtornáztatását -, illetve Lőrincz Andrea musical énekesnőt, aki egy megható dallal kedveskedett a közönség számára.

A finálé során újra megtekinthettük a Gold Professional kollekcióját, amelyet teljes mértékben áthatott a 2018-as év minden frizuraideálja, a maga természetességével, vitalitásával és minimalista vagányságával.

A TELJES KÉPGALÉRIÁÉRT KATTINTS IDE!

Megnéznéd a díjak átadását?

Csatlakozz a Fodrászinfó Pro csoporthoz az extra tartalomért! 😉

Katt ide!

Képek: Fodrászinfó