Keresés

Hogyan növeljük bevételünket a fodrászszalonban?

Hogyan növeljük bevételünket a fodrászszalonban? Íme egy lehetőség!

Az idő pénz, mint tudjuk. Minden nap reggeltől estig ott rostokol minden fodrász a szalonban, és még így sincs soha elég idő, hogy minden vendég sorra kerüljön. De mi van, ha létezik egy jó megoldás, hogy ugyanennyi idő alatt több vendéget tudjunk fogadni, és nem utolsó sorban ezáltal növelni a bevételünket? Az ózonos-ionos gőzbúra segít ezen a problémán. Ráadásul most mindenkinek lehetősége van ingyenesen kipróbálni.

Hogyan növeljük bevételünket a fodrászszalonban?

Láttunk már olyat, hogy a sok vendég egyazon időpontra hívása egy kis káoszt eredményezett. Festés hatóideje alatt egy gyors hajvágás és hajmosás… Nem mindig sikerül mindenkivel időre végezni, ráadásul a vendégek is kényelmetlenül érezhetik magukat, hiszen a figyelem abszolút megoszlik. Ez elég frusztráló lehet neked is, nemde?

Az iMaster ózonos-ionos gőzbúra megoldást nyújt erre a problémára. Nem kell ücsörögni és várni, azon morfondírozva, hogy miért nem mehet gyorsabban a dolog. A sok kiesett ügyfél kiesett keresetet jelent minden fodrász számára, viszont a plusz bevétel mindig jól jön.

Az iMaster ózonos-ionos gőzbúra lesz a legjobb barátod a szalonban, ha növelni szeretnéd bevételed a szalonban, hiszen:

1. Lerövidíti a hajfestés idejét az ötödére (!), így nem kell hosszú ideig várakozni. Így garantáltan minden vendég frizurájával gyorsabban fogsz végezni.

2. A gőzbúra mélyen ápolja és hidratálja a hajszálakat. És amint tudjuk, az elégedett vendég a legjobb vendég.

3. A hajszín tovább tart és fényesebb lesz, tehát a vendégeid maximálisan elégedettek lesznek veled.

4. Új erőt ad a hajnak, amitől az rugalmas és hidratált lesz.

5. Az iMaster ózonos-ionos gőzbúrával egész biztos emelni fogod a szolgáltatásaid színvonalát.

6. Ha egyszer kipróbálod, akkor utána vendégeid igényelni fogják az exkluzív ápolást, a gyors hatóidőt és a garantált speciális eredményt, miután ők is megtapasztalták, mennyivel jobb a végeredmény a gőzbúrával.

7. Ráadásul az iMaster ózonos-ionos gőzbúra új vendégeket hoz. A lecsökkentett hatóidő mellett sokkal több vendéget tudsz majd kényelmesen – tehát nem rohanva, kapkodva és mindig másra figyelve, – kiszolgálni.

Vagyis ezzel a géppel könnyedén növelheted szalonod forgalmát, hiszen több kezelés fér bele a napba. És ha több vendéged van? Akkor több hasznod is van.

Mit takar a rövid hatóidő?

Össz-vissz 8+3 percet. Ezzel a géppel megkönnyítheted az életed, hiszen hamarabb leszel kész vendégeid hajszínváltoztatásával.

Kíváncsi vagy arra, hogy működik az ionos-gőzbúra? Nézd meg, ebben az anyagban jól összeszedtük neked!

Képek: Müster&Dikson

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)