Keresés

Tökéletes munka és bevételnövelés a fodrászatban

Bevételnövelés a fodrászatban – ez volt a témánk a Müster&Diksorn szalonban.

2018. november 22-én a Fiore by Müster&Dikson szalonban jártunk, ahol Maurer Virág fodrászmester, a szalon tulajdonosa egy Facebook élő bejelentkezésben az i-Master ózonos-ionos gőzbúra használatát mutatta be nekünk. Korábban már írtunk a csodagépről, amivel a hajfestés csupán 8+3 perc, ám ezt élőben szerettük volna nektek is bemutatni. A videóban éppen a próbanapról beszélgettünk, mikor Kissné Kóra Ágnes bekapcsolódott a beszélgetésbe…

Bevételnövelés a fodrászatban

…Maurer Virág éppen az i-Master ózonos-ionos gőzbúra használatát mutatta, mikor Kissné Kóra Ágnes sarkadi fodrászmester bekapcsolódott a videóba és kommentben megosztotta velünk tapasztalatait. Szavaiból a nagyrabecsülés és szeretet áradt, miközben az egekbe emelte a gépet. Úgy gondoltuk, hogy a legjobb, ha az ő gondolatait és saját szavaival megfogalmazott élményeit veletek is megosztjuk:

A teljes videót a Fodrászinfó Pro csoportban tudod megnézni.

Kattints!

Saját tapasztalat a gőzbúrával

„2017. június 1. Ez volt az a nap, ami sorsfordító volt az életemben. Ezen a napon volt nálam a gőzbúrás próbanap, ami számomra is igen meggyőző volt. Imádtam minden percét, de legfőképpen a végeredményeket. Olyan vendégem volt ősz haj fedésére, akinek hajával addig a percig küzdöttem. A búrában az őszfedés nem volt kérdés, 10 perc alatt csodálatosan befedte. Ebben a pillanatban tudtam, hogy nekem ez a búra tuti, hogy kelleni fog.

Viszont bennem is feltörtek az aggályok, mint mindenki másban: hogyan fogom én ennek a búrának az árát kitermelni? Nekem nincs ennyi vendégem, meg hát az áraim sem tartanak ott, hogy én egy ilyet megengedhessek magamnak… stb, stb. Jöttek a kifogás hegyek. Gábor (Horkics Gábor, a Müster&Dikson magyarországi forgalmazója – a szerk.) volt az az ember, aki első lépésben ráébresztett arra, hogy borzasztóan olcsón dolgozom és ezen sürgősen változtatnom kell, mert ezzel hiába van bizonyos szintű szakmai tapasztalatom és tudásom, bizonyos alacsony szintre kategorizálom munkámat. Javasolta az áremelést és, hogy mindenben segít, amiben csak tud, de a javasolt lépéseket azonban be kell tartanom, mert csak abban az esetben tudok áttörő sikereket elérni a szakmában és lesz lehetőségem fejlődni pénzügyileg is. Ekkor kezdődött az életem legfényesebb időszaka.

Az élőben bemutatott melírozás 8+3 volt, majd a haj árnyalása 6+3 perc. A hajat Maurer Virág készítette.

Gábor segítségét kértem és eljött a változás, az áttörés. Az árlistámat kialakította, ami elsőre sokkolt: konkrétan a duplája volt annak, mint amivel dolgoztam addig. Elfogadtam és belevágtam. Úgy voltam vele, hogy legrosszabb esetben ugyanazért a pénzért kevesebbet fogok dolgozni. Persze nem így lett… Rengeteg javaslatot és marketing ötleteket kaptam Gábortól, amivel munkámat kezdtem el reklámozni. A Facebook erre tökéletesen megfelelt, elindult egy sikeres folyamat. Hétről-hétre egyre több vendégem és pénzem lett. Az első két hét után csak kapkodtam a fejem, hogy mi van itt. Arról nem is beszélve, hogy ha napjában akár háromszor is kérdésem volt, bármikor hívhattam és kérdezhettem, mindig mindenben maximálisan segített nekem és nyitott kérdés sosem maradt.

Pár céggel már dolgoztam, de soha egyiknél sem volt ilyen. Fantasztikus, hogy mennyire empatikusak és segítőkészek. Több mint egy év elteltével bátran kijelentem, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy akkor a Müster&Dikson csapata mellett tettem le a voksom és hogy ilyen szakmai hátteret és támogatást kaptam és kapok a mai napig Gáboréktól. Csodálatos emberek!”

Ismerd meg a Müster&Dikson i-Master ózonos-ionos gőzbúra működési elvét egy korábbi cikkünkből.

Kattints ide!

Müster&Dikson mentor program a sikeres szalonért és bevételnövelésért

A Müster&Dikson cég, mint ahogy Ági beszámolójában is olvashatjátok, kiemelt figyelmet fordít partnereinek és a sikeres út megtalálásának. 2019-től ez egy szervezett program keretében lesz elérhető, melynek részletei jelenleg kidolgozás alatt vannak, ám néhány pontját már most megismerhetjük:

„Egy ingyenes próbanapon egy mentor program keretén belül közösen felállítjuk a céljaidat és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt el is érhesd és a bevételeid megduplázhasd vele!” – szól a mottó és Ági tapasztalatainak fényében ez igen sikeresen is működik.

Ha neked is szükséged van egy kis szakmai mentorálásra és bevételnövelésre, keresd fel Gáborékat és foglalj egy ingyenes próbanapot: www.gozbura.eu

Képek: Müster&Dikson