Keresés

IGORA #ROYALTAKEOVER 6 új vadító vörös árnyalat

IGORA vadító vörös árnyalatok. Neked melyik tetszik a legjobban?

A Schwarzkopf Professional bemutatja az első olyan árnyalat kollekcióját, melyet hat világhírű színspecialistával közösen tervezett. Az első a Dusted Rouge, ami Lesley Jennison és Jean Philippe Santos közös munkája. Az ő kézjegyük, a mi árnyalataink, a te hajfestéked. Ismerd meg a Dusted Rouge 6 vadító vörös árnyalatát.

Ismerd meg a Dusted Rouge 6 vadító vörös árnyalatát

Hat inspiráló színszakértő gyűlt össze a világ minden tájáról és három szenvedélyes csapatot alkotva átvették az irányítást az IGORA ROYAL laborjai felett. Az eredmény: egy igazán inspiráló, színpompás élmény és egy közösen készített termékkínálat.

IGORA Royaltakeover Dusted Rouge hajfesték

Lesley Jennison & Jean Philippe Santos munkája

Lesley a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Colour Nagykövete és egy igazi királynő a hajfestésben. Jean Philippe a vörös színek abszolút szakértője, Sao Pauloból. Ők ketten alkotják a Dusted Rouge Csapatot.

Lesley és Jean Philippe átvették az irányítást a Schwarzkopf Professional IGORA ROYAL laborjaiban, hogy ÚJRAértelmezzék a vörös színt, az eredmény 6 vadító vörös árnyalat.

Tudj meg többet az IGORA #ROYALTAKEOVER Dusted Rouge születéséről

Egy intenzív kétnapos workshop során a színszakértők végig ötleteltek, pigmenteket teszteltek különböző anyagokon és létrehoztak egy különleges hajfesték kollekciót, egyedi vörös árnyalatokból. Lesley és Jean Philippe tökéletesen kiegészítették egymást, igazi álomcsapatot alkottak. Az eredmény: 6 csiszolatlan Dusted Rouge árnyalat.

Lesley Jennison Schwarzkopf Professional Nemzetközi Colour Nagykövet

„Az általam elképzelt vörös árnyalatok annyira finomak, hogy szinte alig észrevehetők. Egy leheletnyi pink és réz tónus hozzáadásával nyers, púderes de mégis selymes árnyalatokat értem el.” Lesley Jennison Schwarzkopf Professional Nemzetközi Colour Nagykövet

Jean Philippe Santos hajszín-specialista

„Az árnyékolt, belülről kifelé halványuló, mély vintage vörös színek kombinációja gyönyörű irizáló hatást kelt és szuper erős, de ugyanakkor nagyon lágy.” Jean Philippe Santos hajszín-specialista

„A vörös 2018-ban teljesen mást jelent, mint korábban! Az IGORA #ROYALTAKEOVER Dusted Rouge árnyalatok a vörös színek nude árnyalataival, púderes rosé fénnyel! Kombináld az árnyalatokat a dimenzionált színhatások eléréséhez! Játssz Te is a színekkel!” Szofrán Zsolt Color expert & @workteam tag

„Megérkeztek a XXI. század vörös árnyalatai! Visszafogott, de mégis tüzes. Próbáld ki Te is az IGORA #ROYALTAKEOVER Dusted Rouge árnyalatokat és oszd meg velünk alkotásaidat!” Németh Gábor mesterfodrász

Ismerd meg a DUsted Rouge 6 vadító vörös árnyalatát!

ISMERD MEG A DUSTED ROUGE 6 VADÍTÓ VÖRÖS ÁRNYALATÁT. KERESD FEL A SCHWARZKOPF PROFESSIONAL TERÜLETI KÉPVISELŐIT. KATTINTS A JELENTKEZEM GOMBRA AZ ELÉRHETŐSÉGÜKÉRT!

Képek: Schwarzkopf Professional

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)