Keresés

IGORA #Royaltakeover Disheveled Nudes színek

IGORA #Royaltakeover Disheveled Nudes színek. Nézd csak!

A Schwarzkopf Professional bemutatja az első olyan árnyalat kollekcióját, melyet hat világhírű színspecialistával közösen tervezett. Az elsőt, a Dusted Rouge-t már bemutattuk, most itt van a második, a Disheveled Nudes, ami Matt Clements & Jorge Cáncer közös munkája. Az ő kézjegyük, a mi árnyalataink, a te hajfestéked. Ismerd meg a Disheveled Nudes 6 csodaszép nude árnyalatát.

Ismerd meg a Disheveled Nudes 6 csodaszép nude árnyalatát

Hat inspiráló színszakértő gyűlt össze a világ minden tájáról és három szenvedélyes csapatot alkotva átvették az irányítást az IGORA ROYAL laborjai felett. Az eredmény: egy igazán inspiráló, színpompás élmény és egy közösen készített termékkínálat.

Matt Clements & Jorge Cáncer közös munkája

Matt Clements 2010 óta a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Nagykövete, aki a divatvilágban megismert irányzatok hajszínkollekcióba történő implementálása révén vált ismertté. A hagyományos színtan és hajfestési technikák határait szilárd meggyőződéssel feszegeti és áldozza fel az autentikus stílus oltárán, miközben a szalonban a hétköznapi valóságot igyekszik megformálni.

Jorge Cáncer vilghirű oktatófodrász és X-Presion tag Madridból. Sok más érdeme mellett pixel hajfestési technikájáról vált ismertté, amely nagy visszhangot kapott a közösségi médiában, követői és a szakmabeliek oldaláról egyaránt.

Tudj meg többet az IGORA #ROYALTAKEOVER Disheveled Nudes születéséről

A Disheveled Nudes színek spektrumán hideg és meleg árnyalatokat egyaránt taláunk. Kíváncsi vagy, hol lelhetsz kreativitásra a finom, semleges tónusok elkészítéséhez? Szinte bárhol! Kövesd figyelemmel hétről-hétre Matt és Jorge inspirációs falát és lesd el, ők honnan merítenek ötleteket.

Legyen szó púderesen szőke és pasztell vagy sötétebb, árnyékosabb tónusokról: az IGORA #RoyalTakeOver Disheveled Nudes kollekciója tökéletesen finom, mégis ötletgazdag árnyalatok játékos összefonódása.

Szeretnél erőteljes, ötletgazdag, mégis lágy színeket festeni? Előszeretettel kísérletezel új árnyalatokkal a tökéletes mixtúra kikeveréséhez? Egy szó mint száz, az IGORA #RoyalTakeOver kollekciója hat finom, mégis innovatív színével karakterességet visz szalonodba.

ISMERD MEG A DISHEVELED NUDES 6 CSODASZÉP NUDE ÁRNYALATÁT. KERESD FEL A SCHWARZKOPF PROFESSIONAL TERÜLETI KÉPVISELŐIT. KATTINTS A JELENTKEZEM GOMBRA AZ ELÉRHETŐSÉGÜKÉRT!

Képek: Schwarzkopf Professional

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)