Keresés

Imperity hajfestékteszt - íme az első eredmények!

Továbbra is tart az Imperity hajfestékteszt!

Javában tart még az idén ősszel indított Nagy Imperity Hajfesték Teszt kampány, melyről korábban itt írtunk. Eddig már több mint 1500-an jelentkeztek tesztelésre az Imperity termékeket még nem ismerő fodrászok, a karácsonyi szezonbéli elfoglaltságuk ellenére is. A tesztelésre továbbra is be lehet nevezni, az ingyenes mintacsomagot IDE KATTINTVA tudod igényelni.

Az Imperity már végzett is egy felmérést a Singularity hajfestékeket most először használó fodrászok között, hogy kiderüljön ki milyen eredményt ért el és hogyan vélekednek a fodrászok a festékekről.

Első eredmények - 300 kérdőív alapján

Mi tetszett az Imperity hajfestékeiben a tesztelés közben?

A válaszadók 29%-a szerint a színmintának megfelelő, pontos szín lett a végeredmény, 26%-uk úgy tapasztalta, jó állaga van a termékeknek, 27 % könnyen kezelhetőnek jellemezte a terméket, 18 %-uk pedig azt preferálta leginkább, hogy megfelelő volt a hatóideje a festéknek.

Mi motiválna arra, hogy továbbra is az Imperity hajfestékeit használd?

A válaszadók 50 %-át a kedvező árfekvés, kedvezmények és akciók motiválják, 18 %-ukat a termék használatát bemutató képzések, 16 %-ukat pedig a nyereményjátékok. 16 % nyilatkozott úgy, hogy nincs szüksége semmilyen motivációra, mert elégedett volt a termékek használatával a tesztelés során szerzett tapasztalatok alapján.

Mennyire voltél elégedett a mintatermékkel?

Az 1-től 10-es skálán a megkérdezettek 66 %-a 10 pontot adta, azaz teljes mértékben elégedett volt a mintatermékkel. A válaszadók 89 %-a adott 8-9-10-es értékelést.

Szeretnél-e továbbra is az Imperity hajfestékekkel dolgozni?

Az 1-től 10-ig terjedő skálán (ahol a 10-es a legjobb), a válaszadók 82 %-a adott 8-9-10-es osztályzatot és nyilatkozott úgy, hogy szeretne továbbra is Imperity hajfestékekkel dolgozni.

A kérdőív legvégén egy nyitott kérdés is szerepelt, ahol a fodrászok szabadon fogalmazhatták meg a véleményeiket. Íme néhány válasz a sok közül:

  • "Minden tökéletes volt!"
  • "Számomra a legfontosabb, hogy ár-értékében, színében, tartósságában, fedésben, megfelelő minőséget biztosítson a termék."
  • "Nem szakember is könnyen tudja használni. Nagyon jó termékcsalád."
  • "Nagyon könnyű vele dolgozni. Illata kellemes, nem erős, vegyszer hatású."
  • "Nagyon köszönöm a tesztelés lehetőségét, tanulóként sok dicséretet kaptam a munkáimra."
  • "Köszönöm a lehetőséget! Tökéletes őszfedés! Puha, csillogó, szalonszépségű haj!"
  • "Vendégeim és én is imádom az illatvilágot és, hogy csodálatosak a színek."
  • "15 évvel ezelőtt ezzel a festékkel kezdtem a pályafutásom, örülök hogy újra a piacon vannak!"

Jelentkezz a tesztelésre!

Ha eddig még nem tetted volna, a képre kattintva jelentkezz a Nagy Imperity Hajfesték Tesztre és használd az ingyenes mintacsomagot! Fedezd fel a színárnyalatok sokaságát, valamint az argán-, lenmag-, valamint csipkebogyó olajjal dúsított formulákat. Katt a képre!

Fodrászként te is tapasztalod az elhatalmasodó költségeket és a dráguló anyagárakat? A növekvő kiadások válaszút elé állítják a fodrászok többségét: vagy árat emelnek, és emiatt vendéget veszíthetnek, vagy a hajfestékek minőségéből adnak lejjebb.

Két jó hírünk is van: ragaszkodhatsz a prémium minőséghez és a megfizethető anyagköltségekhez is egyszerre – regisztrálj és nézz szét az imperityshop.hu fodrászok számára fenntartott zárt webáruházban, ahol kedvező árban tudsz válogatni az olasz minőségi fodrásztermékekből, vagy ugorj be az ország legjobb fodrászkellékes üzleteibe és keresd az Imperity termékeket a polcokon.

Képek: Imperity

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)