Keresés

Nagy Imperity hajfestékteszt - jelentkezz te is!

Imperity hajfestékteszt kampány indult 2023 őszén!

Nem vitás, hogy a fodrász szakemberek többsége nyitott, kíváncsi és szívesen próbál ki, ismer meg többféle hajfestéket. Ez azonban költséges „mulatság”, ezért az Imperity cég úgy döntött, hogy segít ebben: egy „NAGY IMPERITY HAJFESTÉK TESZT” kampányt indított 2023. szeptember elejétől, melyben felkérik a Singularity krémhajfestéket még nem ismerő/használó fodrászokat arra, hogy teszteljék a hajfestékeket. Ehhez az Imperity ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosít a kampány ideje alatt.

A tesztelésre jelentkező fodrászok a felkínált 6 színárnyalat közül kettőt választhatnak, és hozzá a Singularity Oxivatort is megkapják. A tesztcsomagban tehát két tubus Singularity krémhajfesték és két darab 150 ml-es kiszerelésű Singularity Oxivator található. Ezen kívül egy demo-színskálát is kapnak a fodrászok a színhűség ellenőrzése céljából, valamint egy a tesztelés menetét bemutató kísérőlevelet is.

A NAGY IMPERITY HAJFESTÉKTESZT TEHÁT EGY INGYENES LEHETŐSÉG! A részletekért azonban érdemes tovább olvasnod a cikket!

Jelentkezni IDE KATTINTVA tudsz!

Mi is a Singularity?

A Singularity professzionális krémhajfesték szakmai felhasználásra készült prémium minőségű készítmény. Korszerű formulája tökéletes őszfedést, maximális védelmet és hosszan tartó színstabilitást biztosít a hajnak. Egyedülálló színeredményt és színélményt ad, különlegessége a színpigment-szemcsék mikro méretében rejlik. Az apró méretű pigmentszemcsék könnyebben jutnak be a hajszálak szerkezetébe, ahol egyenletesebben képesek eloszlani és megtapadni.

További összetevő az értékes bio argán olaj, amely természetes módon táplálja és hidratálja a hajszálakat, így a pórusokba jutva növeli a fürtök rugalmasságát. A festékekben szintén megtalálható lenmagolaj E-, F-, és A-vitamintartalma, valamint az Omega-3, és Omega-9 telítetlen zsírsavak erősítik a haj szerkezetét. A lenmagolaj ezen kívül a vas és a cink forrásaként a hajvégek védelmében és a hajhullás megelőzésében tölt be nagy szerepet.

A Singularity krémhajfesték használatával páratlanul ragyogó színeredmény és az ősz tincsek teljes eltüntetése biztosított. Vegán formula, értékes és tápláló olajokkal. A Singularity krémhajfestékek már csak újrahasznosított tubusban és dobozban érkeznek idén nyártól, így a választás környezettudatos is! Az Imperity számára különösen fontos a fenntarthatóság, amelyet az alábbi pontok szerint igyekszik megvalósítani:

 • vegán formulák,
 • állatkísérlettől mentes termékfejlesztés,
 • bio/organikus összetevők,
 • újrahasznosított csomagolás,
 • plasticbank – műanyagpalackok gyűjtése az óceánból rászoruló/szegény családok foglalkoztatásával,
 • szelektív hulladékgyűjtés és edukáció,
 • social reforestation – faültetés rászoruló/szegény családok foglalkoztatásával,
 • humanitárius program – rászoruló családok bevonása

Tetszik a Singularity elve? Teszteld most!

A tesztelésre választható színek listája:

 • Singularity: 5,0; 6,62; 7,0; 7,222; 8,1; 10,21;
 • Singularity Oxyvator 150ml: 3; 6; 9; 12 %

A tesztcsomagot nem csupán az online hirdetésekre kattintva lehet igénybe venni, hanem a teszteléssel együttműködő fodrászkellék szakkereskedőinél is. A közreműködő partner szakkereskedéseiben a kihelyezett bolti plakát is segíti az eligazodást.

Ezt a plakátot keresd!

Mit kell tenned?

A tesztelésre jelentkező/jelentkezett fodrászokat kérjük, hogy két héten belül próbálják ki a hajfestékeket és töltsék ki és küldjék vissza a tesztelés eredményére és a véleményükre vonatkozó online kérdőívet.

Alig 1 hónap alatt már több mint 1000 fodrász igényelte a tesztcsomagot, és azóta is folyamatosan érkeznek az igények. Ez a nagymértékű érdeklődés az Imperity várakozásait is túlszárnyalta. Az előrendeléseket azonban továbbra is fogadják!

Jelentkezés a tesztelésre ide kattintva!

Ajánlatok a tesztelés után

Ha a fodrász véleménye a tesztelés után pozítív, akkor az első kérdés általában a következő: hogyan juthatok színskálához? Ennek érdekében az Imperity két visszautasíthatatlan, kedvező csomagajánlattal is készült a tesztelésben résztvevőknek:

 • 10+10 db-os mintacsomag ajándék Singularity színskálával. A hajfesték árnyalatok tetszés szerint kiválaszthatók. (22.800.-Ft vásárláshoz ajándék 19.990.-Ft értékű színskála)
 • Szuper Gold csomag: a csomag értéke bruttó 236.170.-Ft, amit az ÚJ FODRÁSZ 75.000 Ft-ért tud megvásárolni! A csomagban 15 db szabadon választható hajfesték található, illetve további értékes ajándékok.
 • +1 lehetőség: a tesztelésben részt vevő fodrászok, akik a fenti két csomag egyikét megvásárolják (vagyis Imperity termékekkel szeretnének dolgozni) számukra ingyenes betanítást biztosít a brand. A meghirdetett oktatási naptárbeli képzések közül egy általuk kiválasztott workshopon ingyen vehetnek részt.

Hajfesték tesztcsomag igénylése a képre kattintva!

Szöveg és képek: Imperity

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)