Keresés

Imperity: Implex

Ismerd meg velünk az Implex terméket!

Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. Megmutattuk, hogy a fekete haj szőkítése a hajszerkezet megóvásával, azaz a “plexek” használatával ma már egy nap alatt elérhető. Bemutatjuk az Imperity Implex hajkötés-erősítő termékét.

A hajkötés-erősítő termék neve

IMPLEX®

A termék alkalmazása, használatának leírása néhány mondatban összefoglalva

Az Implex három termékből áll, ebből kettőt szalon használatra fejlesztettünk ki, a harmadik terméket pedig otthoni használatra ajánljuk vendégeink számára.

IMPLEX® PHASE 1 – KÖTÉS ÚJRAÉPÍTŐ

melynek fő funkciója, hogy magas fokú védelmet nyújtson a hajnak a vegyi kezelések során. Egyaránt alkalmazható festéshez, szőkítéshez vagy akár daueroláshoz, a haj tökéletes megóvását biztosítva. Az alacsony molekulasúlyú aminosav láncolat a hajba jutva újra egyesíti, felépíti- és helyreállítja a sérült haj diszulfid-kötéseit, amelyek a hő-, mechanikai- és vegyi hatással járó kezelések során bomlanak fel. Ezáltal fodrászaink magabiztosan vállalhatják el vendégeiket, hiszen a haj garantált védelme nem marad el.

IMPLEX® PHASE 2 – KÖTÉS ERŐSÍTŐ

Rendkívül erős kutikula lezáró, melyet vegyi ill. kémiai kezelés után applikálunk vendégeink hajára. Stabilizálja a haj diszulfid kötéseit, ezáltal termékünk mélyen ápol, hosszantartó színeredményt garantálva. 5-10 perces hatóidő.

IMPLEX® PHASE 3 – KÖTÉS FENNTARTÓ

Kifejezetten otthoni használatra lett kifejlesztve. Aktiválja, illetve frissíti a szalonban végbement első fázis újjáépítő molekula komplexét. Kétfajta kötés fenntartót fejlesztettünk ki, vékony- illetve vastag szálú hajra való, ezáltal hatékonyabb védelmet tudunk biztosítani vendégeink számára.

Az Imperity IMPLEX®termék hatóanyaga

IMPLEX® PHASE 1 termék legfőbb hatóanyaga nem más mint a “Pisum Sativum Peptide”, azaz borsófehérje enzim, amely rendkívül gazdag antioxidáns, tökéletesen hidratál de legfőképp rendkívül magas tápértékű fehérje.

IMPLEX® PHASE 2 – KÖTÉS ERŐSÍTŐ- legfőbb alkotóeleme a shea vaj, melynek pozitív hatása a hajra szinte végeláthatatlan. Leginkább azonban hidratáló és gyógyító hatása miatt említésre méltó, amellett, hogy rendkívül puhítja a hajat, emellett még védelmet is nyújt a levegőben, illetve vízben lévő káros szabadgyökök ellen.

IMPLEX® PHASE 3 termék tele van lenmagolajjal és argánolajjal. Köztudott, hogy a lenmagolaj tökéletesen hidratálja a száraz hajat, míg az argánolaj pedig másnéven a “folyékony arany”, hidratáló tulajdonsága mellett rendkívüli módon ápol és fényt ad a hajnak.

Mikor érdemes az Imperity IMPLEX® terméket használni?

Minden esetben javasoljuk a IMPLEX® PHASE 1 – KÖTÉS ÚJRAÉPÍTŐ termék használatát vegyi kezelések során, hiszen rendkívül fontos, hogy vendégünk haja maximális védelemben részesüljön.

IMPLEX® PHASE 2 – KÖTÉS ERŐSÍTŐ önmagában is alkalmazható, használatát nem indokolja első fázisunk. Így ha vendégünk egy hajmosás-szárításra érkezik hozzánk, haja ugyanolyan hálás lesz a magas fokú ápolásért, könnyedén alkalmazhatjuk.

Miért érdemes az Imperity IMPLEX® terméket választani a piacon kapható más termékekkel szemben?

Jelenleg a magyar piacon ár-érték arányban a legkedvezőbb ajánlat az Implex, mely termékei egymástól függetlenül is alkalmazhatók, ezáltal még szélesebb spektrumban nyújtanak teljeskörű védelmet.

Van-e kiegészítő otthoni ápoló terméke és kinek ajánlott annak használata?

Mi az Imperity-nél abban hiszünk, hogy vendégeink személyre szabott ápolásba részesüljenek akár otthoni használat során is, ezért kétféle IMPLEX® PHASE 3 – KÖTÉS FENNTARTÓ-t alkottunk meg: vastag-, illetve vékonyszálú hajra valót. Folyamatos használata során vendégeink haja nemcsak rendkívül selymes és ápolt lesz, de hajfestéseink élettartalma is meghosszabbítható.

Az Imperity IMPLEX®termék kiszerelése és ára

200 ml kiszerelésben kapható

Implex újraépítő (Phase 1) : 4990 Ft

Implex erősítő (Phase 2) : 3990 Ft

Implex fenntartó ( Phase 3 ) Normál/ Vékonyszálú hajra : 3490 Ft

Az Imperity IMPLEX® termék hol kapható, kitől vásárolható meg?

A termék az Imperity Professional Milano Kft. saját területi képviselőin keresztül, valamint fodrászkellékeseknél és kiemelt megyei partnerkereskedők képviselőinél vásárolható meg.

Képek: Imperity Professional Milano

A cikkben leírt árak tájékoztató jellegűek és a 2018. június 18-i árak kerültek feltüntetésre.