Keresés

Imperity® kampány: Legyél te is bolygómentő fodrász!

Megérkezett az új Imperity® kampány a fenntarthatóság jegyében!

Csatlakozz a márkához a pozitív változásokért és a fenntartható jövőért! Az Imperity® Professional Milano ugyanis bolygómentés és humanitáriánus kezdeményezések iránt elkötelezett fodrászkozmetikai márka. Hogy ez miben nyilvánul meg? Az Imperity® 2023-ban

  • százezer fát ültetett,
  • egymillió műanyag hulladék palackot szedett össze az óceánpartokról,
  • termékei vegán formulákkal készülnek és újrahasznosított csomagolásban kerülnek forgalomba
  • árbevételük jelentős részét fenntarthatóságra fordítják
  • a márka minden nap fákat ültet és hulladékot szed az óceánokból, ezt a tevékenységet pedig örökre vállalta

A megvalósításban a Plasticbank és az Eden Reforestation szervezetekkel kötött hosszútávú szerződés keretei között működik közre a cég, akik mélyszegénységben élőket foglalkoztatnak. Ilyen értelemben tehát az Imperity® egyszerre gondoskodik az egészséges és szép hajról, valamint a környezetről! Az Imperity® több mint egy klasszikus professzionális fodrászati márka: környezettudatosan azért dolgozik, hogy Földünket védje és annak lakóit segítse.

A cég partnereként minden vásárlásoddal részt veszel a globális faültetési és műanyag hulladék palack gyűjtési programokban, amelyek nem csupán a környezetet óvják, hanem a mélyszegénységben élő embereknek is megélhetést biztosítanak. Az Imperity® jövőképében egy olyan világ szerepel, ahol a szépség és az egészség összhangban áll a környezetvédelemmel és a társadalmi felelősségvállalással. A cég folyamatosan fejleszti termékeit annak érdekében, hogy azok még fenntarthatóbbá váljanak. Ezen kívül az Imperity igyekszik minél több kezdeményezést indítani a környezetvédelem és a társadalmi egyenlőség területén.

A pozitív változás együtt elérhető! Tegyük a világot szebbé, egészségesebbé és fenntarthatóbbá mindenki számára.

Legyél te is bolygómentő fodrász!

Válaszd az Imperity® márkát a fenntarthatóság jegyében. Rendelj az akciós csomagajánlatok közül és ajándékba kapsz egy „Bolygómentő Fodrász” tanúsítványt és matricát. Ezen kívül egy a matricával készült fotó vagy rövid videó feltöltésével és szalonregisztrációval egy exkluzív wellness hétvégét is nyerhetsz az Örökzöld-díjjal rendelkező rácalmási Jankovich Hotelbe. A kampány ma, április 22-én, a Föld napján veszi kezdetét és egészen június 30-ig tart!

További infók IDE KATTINTVA!

Fodrásziskolák is nyerhetnek!

Ha olyan fodrásziskolában tanulsz vagy tanítasz, amely kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, például

  • szelektíven gyűjti a hulladékot,
  • fákat ültet,
  • energiatakarékosságra törekszik

akkor a részletes leírást fényképekkel együtt küldd el az info@imperity.hu címre. A zsűri öt nyertes iskolát választ meg "A jövő bolygómentő iskolája" címre. Erről bővebben ITT olvashatsz!

Forrás és képek: Imperity®

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)